neden giymiyor biliyor musun Türkiye de abazan hormonlarına sahip çıkamayan beyinsiz çokta ondan etek giyse şiddete kalkışıyorlar neymiş azıyormuş sapkınlar
Bunun abazanlık ile ilgisi yok... Hormonel bir olay... Elinizden gelse bikini ile dolaşalım... Sizin hormonlarınız harekete geçmesin diyiceksiniz... Kimyamızı değiştirelim?
Geçen gün metrobüste iki tane şortlu kız tam karşıma oturdu... Ayıp olmasın diye kafamı cama çevirdim.. Bakıyorum camdan yansıması görünüyor... Hangi tarafa çevirsem görünüyor... Baktım kurtuluşu yok... Gözlerimi kapadım uyudum... Bir baktım kız karşımda domalmış kız arkadaşına yaslanıp uyuyor... Poposunun uçları görünüyor... Bir taraftan bacaklarını bana sürtüyor... Geri çekildim içimden diyorum hay ben böyle şansın oturucak başka yer bulamadınız mı...
Hanımefendi erkeklerin bir kimyası bulunuyor... Hormonları bulunuyor şortlu bikinili kız görüp yeryüzünde bakmayacak erkek yoktur... Bu bizim kimyamızda bulunuyor... Göz alışır bakmazsın bir zaman sonra öyle oluyor... Yalnız açıklığın olduğu yerde zina çok olur... Şort giyen bakire kaç tane kız bulabiliçrsin?
İstisnalar kayideyi bozmuyor... Hormonları tetikleyecek kıyafetler giyince bir gün mutlaka şeytanın tuzağına düşücek... Bizim sitede bakire kız yok... Bakir erkek yok... Kim kime dum duma... Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar?
Olabilir yalnız genelleme yapmayalım... Çok nadir yaşanıyor... Bence dünyadaki bütün kızlar süper mini şort giymeli... Bizim sitede kızlar bikini ile geziyor...
En İyi Cevaplar