Diğer "Amcam boş kağıt getirmiş şurayı imzala yiğenim" diyor, imzalasam mı acaba? colkaplani34 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor "Amcam boş kağıt getirmiş şurayı imzala yiğenim" diyor, imzalasam mı acaba? Sonuçta amcam güveniyorum kötülük yapmaz bana.Ne yapacak ki imzamı? Bide diyor ki "yiğenim, hani şu sizin köydeki arsa var ya işte orayı senin üstüne yapıcam" diyor. Zaten arsa benim üstüme ne yapmaya çalışıyor bu_? "Amcam boş kağıt getirmiş şurayı imzala yiğenim" diyor, imzalasam mı acaba? Cevapla İş Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
deliihtiyar Takip Et Master Yaş: 56 , eic 94% +1 yıl Hem kaplan hem de boş kağıda imza hadi amcan kafayı yedi ya sen? 1 5 Yorumla colkaplani34 +1 yıl Kaplanlar imza atmaz mi? Yorumla deliihtiyar +1 yıl Kolay kolay tuzağa düşmez tuzak kurar avı için. Yorumla colkaplani34 +1 yıl Once ona imzalatayim mi 😃 Yorumla deliihtiyar +1 yıl Karşılığında sende ondan boş kağıda imza alırsan olur.Ben amcamdan darbe yemişim acı tecrübe var yani. Yorumla colkaplani34 +1 yıl Anladim Yorumla
filofobik Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Amca bilmiyorum Çince olmaz mı derdim ben olsam 1 4 Yorumla colkaplani34 +1 yıl Cincen var mi ki 😂 Yorumla filofobik +1 yıl E amcam da yok Yorumla colkaplani34 +1 yıl O zaman benim amcayi sana kakalayim sende cince kursuna yazil 😂 Yorumla filofobik +1 yıl Yazılsam Rusça olur ilk Yorumla
despasido Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl imzalama kesinlikle imzam çok özel falan de konuyu gecistir :dd 1 2 Yorumla colkaplani34 +1 yıl Yer mi ki anadolu amcasi 😂 Yorumla despasido +1 yıl olsun sen yine de gecistir konuyu :dd Yorumla
MaSksTeR Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. Aman ha 😀 sonra sana hapiste çorap çamaşır sigara getiririm 1 1 Yorumla colkaplani34 +1 yıl harbi getirirsen giricem :D Yorumla
Allizwell93 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl İmzalama hocam yanarsın valla borç altından çıkamazsın. Kimseye güvenme derim 1 4 Yorumla colkaplani34 +1 yıl Ama canim amcam o benim Yorumla Allizwell93 +1 yıl Valla sen bilirsin ama kalkışma bu işe derim sonra canım dediğin adamın arkasından küfretme de Yorumla colkaplani34 +1 yıl Kufur etmem zaten Yorumla Allizwell93 +1 yıl İnşallah muhtar mecbur da kalmazsın😊 Yorumla
Sürprayz Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Sende bizimi kopariyosun anlamadım ki, imza atma, parmak bas. 1 4 Yorumla colkaplani34 +1 yıl hangi parmağımı basıcam ki? bir tarif ette onu basayım :D Yorumla Sürprayz +1 yıl baş Yorumla colkaplani34 +1 yıl Tamam başını basıcam parmağımın :D Yorumla Sürprayz +1 yıl . fdd Yorumla
KötülüğüNYükselişi Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. www.karikaturu.com/resimler/milli-piyango.jpgSağdaki resme benzeyen bir imza at :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ıslak imzali boş kagitin ustunu doldurup arsayı kendi üstüne alır bankada hesabın varsa bosaltabilir o imzayla herseyini elinden alabilir yani 1 4 Yorumla colkaplani34 +1 yıl Mahkeme kabul edermi ki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ıslak imza sonuçta eşim şehir dışındayken ben bankadan o şekilde para çektim hiç bir sıkıntı ciksrtmiyorlar Yorumla colkaplani34 +1 yıl Vay beee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vay be ne bunu herkez biliyor Yorumla
cakarta Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 39% +1 yıl imzala ve üzerine peşinen soğuk su iç. sonra amcana bile güvenmemen gerektiğine dair o büyük hayat tecrübesini yaşayacağın günün gelmesini bekle :) 1 0 Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin, imzalama tabiiki.Gerçi bir trol kokusu alıyorum ama hadi hayırlısı. 1 0 Yorumla
Felek-i_Eflak Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Guzel troll. Lakin o isler artik oyle bos kagida imzalarla falan yurumuyor. 1 1 Yorumla colkaplani34 +1 yıl Dimi ama Yorumla
umutsuzuykucu Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence imzalama.Hic belli olmaz seytan doldurur falan.Sen yaz metni amca imzalarim ben sonra de ve cik ordan ki baski yapmadin. 1 0 Yorumla
SonsuzaDekHepBöyle Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Canım yiğenim der şimdi o kağıdı doldurduktan sonra defol sümsük (afedersin) diyebilir 2 0 Yorumla
Ayışığı1215 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 66% +1 yıl Herkes ne kadar fesat 😂Amcandan bir imzayı mı esirgeyeceksin😕😏Çok çok alacağı bir arsa 😏 1 0 Yorumla
herbijisaruman Takip Et Xper 5 Yaş: 84 +1 yıl Bize soracağına amcana ya da babana sorsan? Onu sen ve baban tanıyorsunuz 1 0 Yorumla
Sanalprens25 Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 852 cevap paylaştı. imzalama bu devirde menfaat aile bağından önce gelir çoğu zaman 1 0 Yorumla
buketburcu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl O inzayı atarsam arsayı kendi üzerine yapacaktır. Asla imzalamam :)) 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Diğer konusunda 14,6b cevap paylaştı. Imzalama asla uzerine yazar amcama 50bin lira borcum var yazar sonra ugras dur 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl akrabanın yaptığını akbaba yapmaz..o yüzden sen bilirsin.. 1 0 Yorumla
LaLkiLaL Takip Et Master Yaş: 45 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 10b cevap paylaştı. Karala bir seyler amcanin ici rahat etsin 1 1 Yorumla colkaplani34 +1 yıl Tamam seni dinliycem Yorumla
Mila_Gros Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 51% +1 yıl Anlamadıysan bir sey demiyorum 1 4 Yorumla colkaplani34 +1 yıl neyi anlamam gerek, amcam sonuçta Yorumla Mila_Gros +1 yıl Bos kağıda imza atıyorsun isteyen o imzanın üstüne istediğini yazar. Bu devirde kimseye güvenme Yorumla colkaplani34 +1 yıl olur mu ki öyle? kendisi doldurunca Yorumla Mila_Gros +1 yıl imzan var tabi olur ya Yorumla
Dikkat-deli-var Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 44% +1 yıl bir deli bile anlar. kendi üstüne yapacağını... 1 1 Yorumla colkaplani34 +1 yıl yapar mı ki? Yorumla
bangladesh Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl boşver yorma kafanı sen imzala amca baba yarısıdır evlat 0 0 Yorumla
SaçmaBağyan Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl imzala. 37 yaşındaki adam bzie soruyor. 1 2 Yorumla colkaplani34 +1 yıl hani akıl akıldan üstündür diye bir söz var ya ondan sordum sana :D Yorumla SaçmaBağyan +1 yıl ben de imzala dedim sana. Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 18b cevap paylaştı. bu devirde babana bile güvenme :D 1 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Ciddimi bu? 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar