Ali koç fenerbahçe derneğini basmış , tehdit etmiş başkanı.
İmza toplanıyor, ali koç gider mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
İmza ile gönderemezler seçime gidebilirler sadece, imza toplansa bile mevcut yönetimin kararı eylüle kadar öteleme hakkına sahip tüzüğe göre, zaten adamlar eylül ayına olaganüstü kongre kararı aldı, her şey hesaplandı yani. Ali koç son kozunu oynuyor, eylüle kadar mükemmel transferler yapıp ŞL’ye kalmaya calışacak bunlar olursa yine seçilir.
Aziz Yıldırımın ahı var Fenerbahçenin üzerinde. Ha bide Alex'in 2013 de Alex'e yapılanlardan sonra hem futbol izlemeyi hem takip etmeyi bıraktım. Hala fenerbahçeliyim ama kırgınım. Üstüne kulübe 20 yılını vermiş Aziz yıldırıma yapılanlar hiç yakışmadı. E daha yeni seçim oldu gittiler yine Ali Koç'u seçtiler. Şimdide istifa deyip duruyorlar. şu an Fenerbahçenin yıllardır ülkeyi batıranları seçen Türkiyeden ne farkı var 😏
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Bende ahı olduğunu düşünüyorum bak yalnız değilmişim ne guzel
Ha birde Fenerbahçe genel olarak hükümet karşıtı olduğu için, Malum kişiyi maça geldiğinde yuhlayan bir taraftar var sonuçta😅 O gün bugündür gün yüzü görmedik zaten. Ne yaparsak yapalım hakemler, alınan kararlar, diğer takımların kollanması vs vs. Fener şampiyon olmasından diye hepsi elinden geleni yapıyor 🤣
Fenerbahçeli değilim bu yüzden gitmemesi benim açımdan olumsuz değil fakat dikkatimi çeken unsur, başkanlığa ilk geldiğinde o beyefendi, janti ve centilmen tavırlarla göreve başlayan adam artık olmaktan korktuğu, tavrını içten içe beğenmediği Aziz Yıldırım'a benzedi ama tek bir farkla o başkan olduğu dönemlerde çok daha başarılıydı ve rakiplerini psikolojik bir baskı ile bunaltıp büyük maçları kazanabiliyordu.
Bayağı fanatik Fenerbahçelisin galiba😂 Bana kalırsa Aziz Yıldırım'da zaten misyonunu tamamlamıştı kulüpte ama ikisini kıyaslarsak tabiki yani kıyas bile kabul etmez. Kulübün başına farklı birisi gelmeli kesinlikle
Mou'yu getirerek büyük hata yaptılar zaten ve bundan sonra gelecek olan kişi gerçekten doğru düzgün bir teknik adam getirmeli. Ama şimdiden çok ciddi sabır diliyorum😂
Ali Koç’un Fenerbahçe’de olup bitenler hep gündemde, biliyorsun. Fener’de tartışmalar bitmiyor, imza toplayıp yönetime baskı uygulamak taraftarın elinde olan bir güç ama başkan değişimi hemen olacak diye bir garanti yok. Spor yönetiminde de işler biraz zaman alıyor. Bence Ali Koç’un bu kadar gündem olması da Fenerbahçe’nin ne kadar büyük bir camia olduğunu gösteriyor. Fenerbahçeliysen stresli ama asla sıkıcı değil, diyebilirim! 🏐⚽ Sporun heyecanı da tam burada zaten.
Başkanım bambaşka insan laf ettirmeyiz yedirmeyiz. Beşiktaş'ta oldu mesela 😂 o değil biz osimeni alırsak fener bi 100 milyon daha harcayacak eli gene boşa çıkacak ona üzülüyorum 😂