En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılaçık konusayım türkiyede çok zor.Cast ajanslarından çıkan cook az kişi varki nasıl çıktıkalrını bilmiyoruz işte anladın sen.Eğer geçek bir oyuncu oalcğaım sanatcı olacğaım diyorsan ilk önce
1.ailenden destek almalısın bu yolda kesinlikle onlar olmadna olmuyor oluyorda başka yöntemlerle oalcaksan ol tabi.
2.tiyatroculukla başla.cast ajansları mayın tarlası kullanıyolar seni herke sorada ünlü olma hayaliyle duruyor ve bana o kadar komik geliyolarki.
3.imkanın varsa sinema filmleri için başka ülketye git ülkemizde sinemalarda sadece ünlüler oynar artı taş atlasa 15 tane yılda.Yurt dısı dediğim batı seni kabul etmeyebilir türkleri sevmiyolar sonucta*asyalılar sever bizi.Doğu ülkeleri bile bizden daha cok film çekiyor.Adam gibi dil öğren git.artı üni mezunuysan eğitimli oldugunuda gö önünde bulundıurup orada bikaç rolle denersin.Bunlar benden sana küçük öneriler...00 Yorumla
+1 yılİyi meslek. Ama bunu bize sorarak seçmemelisin. Yeteneğin ve isteklerin doğrultusunda doğru mesleğe kendin karar vermelisin.
12 Yorumla
Soran+1 yılAilem bu mesleği doğru bulmuyor karşı çıkıyorlar bu da benim kafamı karıştırıyor
- +1 yıl
Ailene aldırma. Kendince doğru olanı yap. Onların yüzünden vereceğin yanlış karar, hayatın boyunca mutsuz olmana ve yaptığın işten zevk alamamana neden olabilir. Hala ısrarlılarsa çekip ciddi bir şekilde konuşmanda fayda var.
+1 yılherlez oyuncu olamaz Şanslazım , Hayat yüzüne gülecek öyle yoksa nekadar çok insan var oyuncu olmak isteyen
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜlkemizde oyunculuğu meslek bellemek zor ve cesaret isteyen bir karardır. çünkü ülkemizde bu iş zordur. bu işi zor hale getirenler; söz sahibi insanlar, kimi oyuncular, devlet ve halkın bakış açısıdır. şehir tiyatroları ve devlet tiyatroları kadrolarında yer bulmaya çabalamak genç oyuncuları illallah dedirtebilir. özel tiyatroların çoğu ticarethane kafasında yönetilen oluşumlardır. ve ülkemizde tiyatro izleyicisinin (maalesef) az olması sebebiyle de, aynı tiyatrolar, aynı izleyicilere aynı oyunları oynar hale gelir. belediye tiyatroları zaten tek tük kaldı, onların da ödenekleri kesilmekte... ben yapayım ulan!, desen, tanıdık, çevre, para gibi etkenler devreye girer, kimsen yoksa desteğin de yok demektir.
nasıl oyuncu olunur? konservatuvar okumak başlı başına risktir. çünkü alımında ''yetenek sınavı'' denen bir şey vardır. oyunculuk eğitimini konservatuarda almak isteyen genç kişi, bu okula, zaten öğrenmek için başvurduğu şey ile sınava tabi tutularak alınır. ve çocuklukta herkesin başına gelen o sınıflandırılma belasıyla bu yaşında da karşılaşır. bir kaç kişi, bu gencin eğitilmeye değip değmeyeceğine, yapabilip yapamayacağına, daha eğitimi başlamadan karar verirler. konservatuvar ile ilgili daha bir sürü şey var yazılır ama o başka konu. bir de isim yapmış bir oyuncudan, saatine bilmem kaç liralar ödeyerek eğitim alma durumu vardır ki, bu sadece etiket takma biçimidir. bunu kimse yapmasın. lütfen. öyle bir iki derste ya da bir ayda olacak bir şey değil zaten bu. matrix değil ki; diski takıp beyne yükleyelim? özel tiyatrolar da eğitim vermeyi bırak, bilinen oyuncu ararlar genelde. küçük, iyi niyetli oluşumlara rastlarsanız eğer; hani paraları yoktur, imkanları yoktur, çok komik bazı ihtiyaçları bile sizin karşılamanız gerekebilir bazen, sizden de saçma sapan ücret talep etmez, işte öyle küçük, zavallı oluşumlardan ders alın. bakın tabi önce, yetkin bir eğitmeni var mı, dürüst mü adamlar vs. bu yoksa eğer, yine de en iyi seçenek konservatuvardır. yapacak bir şey yok. onun da iyisini arayın, dinozor öğretmenleri olmasın, mezunları başarılı olmuş olsun falan filan. sonrası artık türkiye'de tiyatro yapmanın zorluklarına hoşgeldiniz meselesi...
dizi, sinema, reklam oyunculuğu için de aynı eğitim geçerlidir arkadaşlar. gerisi ise zamanla kazanılacak tecrübeyle alakalıdır. bu yapımlarda yer almak için, yapımların başındaki insanların oyuncuyu görebileceği bir vitrin gereklidir. bu vitrin ajans/menejerdir. ama sakın gidip de ne idüğü belirsiz ajanslara, insanlara başvurmayın. bu piyasa sahtekar doludur.
günümüzde, instagram takipçi sayısı, g. t-göbek güzelliği, adonisi, boyu, bir ünlüyle birlikteliği vs, dikkate alınarak bu mecralara oyuncu seçildiği doğrudur. abartı değildir. buna yapacak bir şey yok, izleyici, ona ne sunulursa onu sever, sonra da yine ondan ister. bu moralinizi bozmasın.00 Yorumla
+1 yılKendini sahnede hayal edebiliyorsan ya da kamera karşısında. Oyunlar taklitler yapıyorsan yapmayı seviyorsan güzel meslek. O çok saatlerde zor şartlarda çekimler yapılıyor bunlar senin içinde yapabilirim hissi yaratıyorsa olabilirsin
00 YorumlaAilen sevmiyorsa büyük ihtimal ailen müslüman :) müslüman birinin orada işi yok, işi olsa bile emin ol ki senin üstünden toplumu hep kontrol için gizli mesajlar verilir ama senin haberin olmaz :)
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılGayet güzel bir meslek ama piyasada tanınmazsan senin için çok kötü olur.Bence düzenli gelir getirebilecek bir meslek düşünmelisin.
10 Yorumla
+1 yıl3 ayda bir sevgili değiştirip her sevgiliye aşık oldum denilen bir meslek.
00 Yorumla
+1 yılÇok yorucu bir meslek olduğunu söyler oyuncuların kendisi. Ayrıca ailesine neredeyse hiç vakit ayıramadıklarından yakınırlar.
00 Yorumla
+1 yılBence seçme hem çok karaktersiz herkesle öpüşüyosun bir kere bir de öbür dünya var Allah’ a nasıl hesap vercen evet para var ama bazı şeyler parayla alınmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılselam oyuncu olmak kolay değil ama. yuzun fiziğin gülse olabilir?
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılçok güzel bir meslek kimseyi dinleme ve hayalini ulaş
10 Yorumla kendine özgüvenin varsa ve ezberin iyiyse bence gayet güzel bir meslek. aslında bir meslek değil bu bir hayat seçimi
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz daha gerçekci ol.
Oyuncu olmak kolay mı?01 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki kolay değil ben bu konuyla ilgili araştırmalar yaptım gitmeyi hayal ettiğim okullar bile hazır tek eksik hazırlanıp orayı kazanmak ama ailem istemiyor babamın tepkisini bile bilmiyorum
Yetenek varsa muazzam yapmaya devam et
00 Yorumlaiyidir
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Değerli kardeşim,
yanıt vermeden önce aşağıdaki cesaret kırıcı yorumları okudum ve hemen belirteyim, hiç birine katılmıyorum. Evet, arada doğrular var ama bence insan kendi kaderini kendi belirler. Sen de öyle yap.
Önce senin oyuncu olma isteğinde ne kadar ciddi olduğunu ele alalım. Gerçekten ben başka bir meslek yapmak istemiyorum mu, yoksa olursa iyi olur mu diyorsun. Bunun cevabını çok net vermen gerekiyor. Aileni ikna etmek meselesi ikincil bir mesele.
Ama şunu net söyleyeyim, seni zor ve yorucu bir yolculuk bekliyor.
Sana bol şans ve başarılar diliyorum.
Gezince ne oluyor? Çok duydum fakat hiç anlamadım
Çok gezeni çok s****r