Sosyal medyada beğenilmek, onaylanmak, pohpohlanmak günümüz insanının yegane amacı gibi bir şey oldu. Orada ne kadar taktir edilirse, beğenilirse mutlu oluyor insanlar. Bir de sevgililer, yakın arkadaşlar var ki onların paylaştıklarını beğenmemek, paylaşım altında yorumlaşmamak ihanetin en büyüğü haline gelmiş. :D Sana instalık yorumlar yazayım, yürü oradan :)
Instagram Kız Fotosuna Güzel Yorumlar
Instagram yorumlaşma
Yakınlık derecesine göre değişmekle birlikte random yazabileceğin herhangi bir kızın fotosuna güzel yorumlar neler olabilir aktarayım;
Bir ışıltı onun baharı seher vakti de açılan gülerin başı hiç bitmez onun aşkı.
Bugün yine o kadar güzelsin ki gözlerim kamaştı.
İlah mısın silah mısın be?
Mermiler zamlansa da ateş etmeyi bıraksan be.
Çelik yelek giymemiz gerekiyor mu?
Fenasın, başa belasın.
Bir meclis değilsin ama bakanın çok be.
Ateş be ateşş.
Mekanın sahibi gelmiş.
Buralar alev aldı.
Fotoğraf at dedik, taş atmışsın.
Sana bakmaktan manzaraya bakamıyorum.
Mermiler seksin bu âlemde teksin.
Güzelliğin yüzünden akıllı telefonumun ekranı çatladı, tamir ücretini istiyorum.
Annen arı galiba, bal gibi kız doğurmuş.
Kankam felaketsin.
Muhteşem fotoğraf olmuş kanka.
Prenses misin acaba?
Aşkııımm, bitanesinnn.
Bu ne güzelliktir Allahım.
Mevlam seni yaratırken torpil geçmiş.
Instagram'da fotoğraf yorumları kıza bunlar yazılabilir. Samimiyet derecene göre bunlardan biri uygun olacaktır. Ama en güzeli içinden geleni yazmaktır. Samimi bir yorum daha değerli benim gözümde. :) Çok güzel çıkmışsın, güzel bir fotoğraf ya da üzerindeki kıyafete, takıya, saçına, başına da iltifat edebilirsin.
Kankanın fotosuna güzel yorumlar önerilerimi senin için sıraladım. Umarım bunlardan biri aradığın yorumdur. Yukarıda dediğim gibi samimi biri değilse bu kız ters tepebilir. Kankana gider ama bunlar. Rahatça diz bunlardan birini. :D Hadi kolay gelsin.