fotoda yoksun dersin, kız der varım. sen dersin melekler fotoda gözükmez. kız aşık olur :D
Bir bakışınla bu kalbim atmaya başladı mesajlarınla yürümeye başladım gülüşünle yalan dünyamı aydınlattın aşkım seni çok seviyorum.
Aşk acı ise sen niye tatlısın?
Bal gözlüm benim cennetim benim yalan dünyadaki tek gerçeğimsin, dünyadaki tek gerçeğim oldun yalan dünyayı unuttum.
Bir ışıltı onun baharı seher vakti de açılan gülerin başı hiç bitmez onun aşkı.
Saçlarının kokusuna alıştım bebeğim sen benim cennetimsin ancak bundan sonra sen benim cehennemim olursun bunu unutma gülüm.
Bugün yine o kadar güzelsin ki gözlerim kamaştı.
Bu dünyada bir sürü insan var, kimi mutlu kimi mutsuz, kimi gülüyor kimi ağlıyor, ama iyiliğe ve güzelliklere layık olan tek bi insan var oda şuan mesajımı okuyor.
Seni görünce insanlar şaşırıyor olmalı -Neden? Cennete ait olan bir şeyi dünyada görmek şaşırtıcı
K. Tazeoglu -Yaralı
Yüzünü dönme bana ne olur dünyam cehennem olur, yüzüme gül ne olur sensiz hayat bana haram olur gül yüzlüm.
Ne dil yeter seni anlatmaya, ne göz kıyar sana bakmaya, ne ellerim dayanır sana dokunmaya, ne kollarım uzanır seni sarmaya, hiç ömür yeter mi? bir sen daha bulmaya bitanesi.
Seninle yaşlanmak tek idealim, gözlerine bakarak ömrümü bitirmek ise vasiyetim bebeğim.
Erkeklerin kalbi otobüse benzer, gireni çıkanı belli olmaz. kızların kalbi mezara benzer, giren bir daha çıkamaz.
Her günün sevgi huzur mutlulukla dolsun hayat tüm umutların gerçeğin olsun kıskanan sen değil dünya olsun her şey gönlünce olsun.
Dünyada pek çok insan var ki bazıları mutlu bazıları mutsuz bazıları sevinçli bazıları değil ama şu dünyada en mutlu en sevinçli bir kişi var oda bu yazıyı okuyan
Kalbimde öyle bir cümlesin ki nokta koymaya bile yer bulamıyorum
Öyle güzel gülmelisin ki, insanlar seni ağlatmaya utanmalı. Bu dünyada bir sürü insan var, kimi mutlu kimi mutsuz, kimi gülüyor kimi ağlıyor, ama iyiliğe ve güzelliklere layık olan tek bir insan var o da şu an mesajımı okuyor...
Hayatımda bir ilksin aşkım, ilk defa aşık oldum hayatımı verdim sana, şimdi seninle yaşıyorum bu dünyada...
Sen bir pınarsın içilen ama kanılmayan, seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlığına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan...
İnternet & Teknoloji konusunda 4,5b cevap paylaştı.
kız ama ne kızı sevgili mi arkadasş mı akraba mı alternatif çok aşk ilişkileri başlıgında açılmış oldugundan ve sevgili ihitimali üzerinden gidelim kolay kolay fotosuna yorum yapmam iltifat edeceksem özelden ederim
İnternet & Teknoloji konusunda 12,8b cevap paylaştı.
(Yanında küçük yeğeni ile çekildiği bir fotoğraf için ) Çok güzel fotoğraf... Yeğenin mükemmelmiş.. Yerim ben onu... Ufaklık senin olmayan güzelliğini iyice söndürmüş... :S Ahaha :D
Önce bir kıza bakarsın uzaktan mı adam, adamlıktan mı uzak gözün tuttuysa gideri varsa ele geliyosa yoruma geçersin dersin kızııım seni anan doğurmuş gibi durmuyo çizilmişsin gibi duruyo