Yani kız kankasının da oldugu bir grup var o grupta benimle fotosunu bile paylasmıs benim olduğumu hissettirmiş sıradan bir arkadası hatta benden öncede olan bir arkadas instagramdan sürekli sevgilim onun fotografını beğeniyor bazen benimkini bile beğenmeyip onunkini beğeniyor ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni düşündüğün kadar önemsemiyor demek ki. Aslında imkanı olsa o kız kankası ile sevgili olmak isterdi ama olmadığının bir işareti de olabilir bu.
Aslında nişanlıyız
Yani önemsemese neden nişanlnsın
"Seni, düşündüğün kadar önemsemiyor." hiç anlamında kullanmadım.
O kankası bence sevgilinin ulaşamadığı bir kız bence. Senden önce o kızla olma ihtimali olsa seninle hiç olmaz onunla evlenirdi.
Bak biraz o kıza yaklaşımını incele anlarsın diye düşünüyorum.
İnceleyemiyorum cünkü zaten farklı sehirde kız çok güzel değil ama bakımlı açıkçası biraz kafayı taktım yani sen bi kız kankanın her fotosunu sevgilin varken beğenirmisin
Yani beğenme dersem daha cok ilgisini çeker diye korkuyorum
Ben genel itibari ile her fotoyu beğenme huyum yoktur ama beğenirsem bir kaç tane veya nadir olur.
Her fotosunu beğenmesi birazda sevgilinin kişilik yapısı ile ilgili. Sadece kankasına öyle ise hadi bir nebze tolere edilebilir ama her kıza ise fırsatını yakalarsa bu aldatma potansiyeli yüksek bir kişilik demektir.
• Onu karşına al konuş ve "Ben erkeklerin her fotoğrafını begensem hoşuna gider mi?" diye sor. Olabilir gibisinden konuşursa inan sen de git kendi sosyal hesabından samimi olduğun erkek arkadaşlarının fotoğrafını falan beğen, konuş, samimi ol. Çünkü sen ona böyle yanında koyun gibi durunca ne yazık ki ilk işi seni hafife alıp cepte görüyor böyleleri ve anlatacakları tek dil bu yapılan sen doğru olmasa da bu.
Bazı insanlara anlayacağı dilden konuşmak yeterli olmuyorsa anlayacağı hareketler yapmak gerekir.
Güzel yorum yapmışsın teşekkür ederim de instası herkese acıktı baya bi kız ekliydi cıkarmasını istedim hesabını gizliye almasını istedim hemen yaptı bunları yabancı bi kız arkadası vardı sıradan onu çıkar dedim onu bile hemen cıkardı simdi 200 e yakın takipçisi var 20 si falan kız cok az yani onlara da karısmak iyice bunaltıp kaçırmazmı sence cünkü bu kızla önceden kankalı konustugunu gördüm mesela bazı kankalar yürür gibi konusur askı bebeğimli bunlar gayet seviyeli king va yorumlar yapıyorlar fotolarına birbirlerinin ender ender
Tamam eğer durum böyle ise çokta endişe etme. Çünkü bu seni sevgilinin gözünde özgüvensiz birisi yapar ama dediğim gibi ilk ve ikinci yorumumun hala arkasındayım. Yani özetle "o, kankasını senden daha iyi görüyor olabilir."
Olabilir baya canım sıkıldı bu duruma simdi
Bak şunu unutma: Sen kendini kişiliğin ve karakterin ile daha değerli hale getirirsin.
Her zaman şu düşünce de ol: "Ben ona mecbur veya muhtaç değilim. O olmasa da ben hayatıma devam ederim. Ondan yoksa ondan çok daha iyileri var. Dünya da bir tane bu adam yok."
Bunun farkında ol ve özgüvenini yitirme; pasif, zayıf veya böyle onun karşısında güçsüz bir kişilik olma. Yoksa hayatında her anlamda kaybedersin.
Yani hiçbir şekilde neden beğendin vs yazıp kıskanclıgımı belli etmiyim dimi aklında yoksa bile aklına sokar özgüvensiz görünürüm
Yukarıda dediğim gibi onunla bir kez konuş onu haksız duruma düşür. Benim bile fotoğrafımı beğenmiyorsun bu çok kırıcı. Aynı şeyi ben yapsam hoşuna gider mi? diye sor. Ona göre de sondaki dediklerimi yap.
Üzerine çok düşüp bunaltma bir kere yap bu konuşmayı ikinci konuşmayı yapmadan sen de onun yaptığını ona yaparak cevap ver. Münakaşaya girme sözlü olarak eylemsel olarak cevap ver ona ama bunu yaparken de abartma ve seviyeli ol sende.
Konustum onunla bana dediki sürekli foto paylasımı yapıyor ana sayfama düşüyor bu yüzden beğeniyorum dedi diğer kız arkadaslarımdan hiçbir farkı yok dedi ben sadece merak ettim dğer arkadaslarnın fotosunu bu kadar beğenmiyosun dedim bu cevabı verdi konuyu kapattım?
Tamam bir kez bu konuşmayı ve uyarıyı yaptın eğer seni gerçekten önemsiyor ise her fotosunu beğenmez nadiren beğenmeye başlar artık. Bakalım ne kadar dikkate alacak sözlerini görelim.
Emin ol o grupta seninle olan fotosu paylaşılmıştır 😂😂
Gördüm ki nişanlandıgımız fotoyu atmış
İzin vermem.
izin derken
Beğenmesine diyor yani
Beğenmesine izin vermem benimleyken
fazla kıskançlık değil mi bu
Bilmem belki öyle ama ben rahatsız oluyorum. Çünkü bende beğenmem.
gayet normal
Neden peki
Açıklamayı da okurmusun
okudum hepsini. bir problem gözükmüyor. bazen paylaşılanlar ama sayfaya düşmüyor o nedenle beğenmemiş olabilir seninkileri. çok neden aramaya gerek yok bunda
Nişanlıyız biz bu arada
ne kadar iyi bak işte bir sorun yok seninle de ciddi düşünüyormuş
Evet ama sen kız kankanın nişanlın varken her fotosunu beğenirmiydin
evet beğenirim sorun olmaz bu. arkadaşım sonuçta ne olabilir ki? sosyal medya hesabım olmadığı için böyle bir derdi olmayacak sevgilimin ama olsaydı da sorun olmazdı
Anladım yani gayet doğal buluyorsun
Aşağıda yorum yapan arkadas kafamı bulandırdı🥺
fazla dizi/film izlemiş sanırım o arkadaş. anlattiği gibi bir durum söz konusu değil. en açık nedeni de fotoğrafınızı arkadaşının grubuna atmasi. bu çok güzel bir detay. amacı arkadaşiyla birliktelik olsaydı böyle bir şey yapmazdı. sana değer veriyor. kafanı bulandırma fazla
Anlıyorum peki daha önceden ondan hoşsanmıs olma ihtimali var mı aşağıdaki arkadasın dediği gibi
zannetmiyorum olsaydı arkadaş kalmazlardı
O kadar sıkılıyor ki canım bu duruma bildiğin gibi değil ama saçmlayıp onuda kuruntularımla bunaltmak istemiyorum artık
bence bir sorun gözükmüyor. istersen nişanlınla konuş rahatlarsın
Hoşlanıyor olabilir