Bulunur mu bulunursa nasıl bulunur?
Fake olan bir Facebook hesabı kapandıktan sonra ıp adresinden bulunur mu?

savcılıga sikayet ederse btk bulur dakkasında
Savcılık bu tür şeyleri hemen araştırıyor mu
kişi sikayaet ederse eger onu fake hsaptan tehtıt veya sapıklık ya da baska bısey yaptıysa ama sadece fake hesap actı dıye ılgılenemz tabıkı
Bir iki yazışma pek öyle tehtit felan yok
bişey olmaz dedımya sıkayet olursa yanı olmadan bısey olmaz cunkı oda siber suca giriyor ve cezaları agır artık yenı yasada bırısının fotografını bıle ızınsız kulanman ceza iyide oldu cunkı ınsanlar bırbırıne saygısız herkezın aılesı var sızde yapmayın böyle seyler gerek yok cunkı kımse ıcın ya da ortada buyuk bısey olmadıgı surece tartısmaya kavgaya gerek yok mecbur kalırsın ayrı
Hesap kapanmış ip adresi De değişmiş pek ağır hakaret te yok o zaman şikayet edilmez heralde
yanı edecegını zannetmem yanı etmez herhalde bısey olmaz bak aklında bulunsuzn bırı senı tehtıt ederse cevap olarak tehtıt etme cevap dahız yazma yazarsan tehtıt ıcerıklı cevap sende suclusun savcı tehtıt edene bakar ve cezayı o alır okey
tam konuyu bılmıyorum bılsem net yazarım sana
Kısaca anlatayım o zaman ben sevgilimi işlettim 😂😂 ya çocukça ama yaptım işte öyle hakkımda ne düşündüğünü merak ettim felan işte sen o kızın neyi oluyorsun bana numarasını verir misin eğer akrabaysaniz felan dedim ben onunla tanışmak istiyorum felan yazdım oda karşılığında tamam dedi kendi numarasını verdi al kızın numarası dedi ben de bu numara başkasına ait kandırıyor musun beni gvt felan yazdim 😂😂😂 sonra hesabı kapattım ip adresini değiştirdim. e posta yi da iptal ettim. Oda beni aradı senin arkadaşlar mi yapmış felan diye bulucam kim olduğunu dedi. Yani şimdi ne gerek var böyle ergence şeylere dersen canımı sıktı bir konuda denemek istedim
pek kısa olmadi ama neyse😂😂
anladım ayrıca bu yaslarla olabılrı yanı tabıkı ama ugrasmaz yanı hem sevgılın madem bısey olmaz ayrıca bu yaslarda olan askları fazal cıdıdye almayın gelıp gecıcıdır ben ılk askmıda hatırlıyorum kımler gleıp gecıyor ask bır durak gıbı son duraga gelene kadar bır cok durakta dururusun gelıp gecen asklar yanlıs duraktır ınersın sonra dogru durakta son durakta ınersın okey not et bende senın yasındaydım o yasıda yazasıdm saygılar
Kızar öğrenirse ondan dolayı bencede uğraşmaz inşallah. Sen olsan uğraşır mıydın
ugrasmazdım yanı bana agır sözler solemedıyse tehtıt yoksa öyle cocukca seyler yanı sen konuyu kapatmsısnın bısey olmaz
Evet faceyi kapattım epostayi kaldırdım ip adresini felan değiştirdim
Zor ya ne için arıyorsun
Sevgilimi ordan işlettim şimdi öyle bulcam felan diyor bulabilir mi onu merak ettim😂😂😂
Yok kız uğraşmaz bence kolay değil bulmak korkma 😂
Ayhh çok şükür 😂😂😂
Cevap
3Cevap
Devlet istesin bugün giydigin donu bile bulurlar
Peki normal bir şikayet le savcılık hemen işleme koyar mı
neyle alakali şikayet ettiğine bağlı
Ağır hakaret veya tehtit felan yok sadece normal bir kaç yazışma ve gav. a. t yazmış sadece
ondan birşey olmaz kimse de gidip şikayet etmez korkma
Tamam o halde teşekkür ederim
rica ederim
tabi bulunur kayit ediliyor
Kolay bulunuyor mu
programla diye biliyorum
Sende mi brütüs :)
😂😂😂
ip adresinden
İp adresi değişince bulamaz o zaman
evet
En İyi Cevaplar