Bana göre sevdiklerimin mutluluğu onlar mutlu olsun dünyanın en mutlusu ben olurum😊 Mutluluğu hak edenler mutlu olmalı. İnsanlar sabretmeyi ve şükretmeyi bilse daha mutlu olurlar düşüncesindeyim. Hayatım boyunca geçmişe takılmak istemem, geleceği düşünmem, anı yaşamak isterim. Ya sizin sevginiz nedir nasıl tanımlarsınız?😊👇 #BayanŞef53 T: 25.07.17 ⏰21:24 Hayırlı akşamlar💕🌒
Sevgiyi siz neye benzetirsiniz? Size göre sevgi nedir?
Anı yaşarım demişsiniz. Ben geçmişe takılırım. Biri akıllanır and içer, ona göre yolunu çizer tamam ona eyvAllah. Ama bir söz de var huylu huyundan vazgeçmez. Şimdi bir motor bana seni seviyorum dese... Bana geçmişini anlatmasa çıksam onunla, onu çok sevsem dahi onu geçmişini öğrendim mi ister istemez her hareketinden şüphelenirim ve en az yüzde 90'ı geçmişini devam ettiriyor.
Tamamen bağlılık, saygı, paylaşım ve uyum. Sürekli kavga çıkartacaksa, kıyas yapacaksa uzak dursun. Derdim başımdan aşkın.
Gölgedir bence sevgi. Ne olursa olsun insanin icinde olan belirsizdir karanlikta golgenizi goremezsiniz ama aydinliga kavusunca tüm sevgiler sizindir :)
büyük beklentiler içindeyseniz ve bu beklentiler karşılanmazsa hayal kırıklığına uğrarsınız ve mutsuz olursunuz. beklentilerinizin karşılandığı oranda da mutlu...
bu yüzden hep "küçük şeylerle mutlu olmalı bilmek lazım" minvalinde öğütler verilir.
İnsanoğlu için İmkansız diye bir şey yok elbette. Özellikle günümüzde asla diye bir şey diyemeyiz. Demiş ya şair, " Sakın kader deme, kaderin üstünde bir kader vardır "
Ben sana sadece Saygı duyuyorum. Yaşımı küçük görüp yazdığın için bişey diyemeden geçemicem şimdi bir küçük var bidaha küçük var bu iki küçük arasında devler kadar fark var. Sadece nickim sorularım ve görüşüm var burda. Hayatım, yaşadığım, yaşayacaklarım yok. Saygı duyarak görüş için TEŞEKKÜRLER DİYORUM.😊
En İyi Cevaplar