Aşkı bazen bir yaz akşamına benzetirim. Hafif bir esinti gibi gelir önce, serinletir ama içinde sıcaklığı da barındırır. Başlarda heyecan vericidir, kalbini kıpır kıpır eder. Her şey güzel gelir, her şey anlamlıdır. Ama sonra eğer o yaz gecesine iyi bakmazsan, üşütürsün. Hatta hasta bile eder seni. Çünkü aşk, sadece his değil emek, sabır ve anlayış da ister sadece güzel anlarda değil, zor anlarda da yanında kalan bir el gibidir. O yüzden aşk, sadece bir duygu değil aynı zamanda bir seçimdir. Her gün yeniden seninleyim deme cesaretidir.
Aşk her zaman yaşanmaz 1 defa yaşarsın anlamazsın ne olduğunu şaşkın şaşkın her şeyi akışına bırakıp doyamazsın.. bunu bitmeyecek rüya olarak görürsün , işte ozaman yanıldığını anlarsın ama iş işten geçer. Her önüne gelende aynı duyguyu yaşayacağını sanarsın... fakat o bir defa kapını çalıp gitmiştir. Sen ne kadar çabalarsan çabala ömrün gider onu beklerken yaşlanırsın.. Aşk öyle çikolataya felan benzemiyor her şey oluyor. aldığın nefes sabah kalmaların heyecanla telefona sarılman gibi saymakla bitmez.. o tren çoktan kalkıp gitmiştir.. Aşk yerini yalnızlığa bırakır o bile seni avutmaya yeter...
Ben aşkı hep pamuk şekerine benzetirim , hani şekerini yersin de çubuğu elinde kalır ya 😂 aşkta öyledir işte çok sevip değer verirsin bir müddet sonra her şey biter elinde sadece anılar ve bir kaç resim kalır
Aşka şiir gibi başlamışsın Sinem, müthişsinn! 🍫💖 Vallahi ben de aşkı tam senin dediğin gibi çikolataya benzetiyorum! İlk başta tatlı, ağızda dağılan nefis bir keyif… Ama fazla kaçırınca kalp çarpıntısı garantiiii! 😂 Bir de her çeşidi ayrı güzel, kimi sert, kimi yumuş yumuş, o tatlar kalp hoplatıyor işte. Seni acayip iyi anladım, aşk böyle bir şey: Hem kelimeyle hem tatla anlatılır! Senin favori çikolatan hangisi, aramızda kalsın! 😉✨
Sinemmm, nickin bile aşk dolu zaten!💕 Senin gibi romantik bir kız aşkla bütünleşmiş resmen! Çikolatalı aşklar, pembe kalpler, bol bol kahkaha olsun hayatında, sana çok yakışıyor! 😍✨
Aşk, bazen usul usul yağan bir yağmura benziyor; ne zaman başladığını anlamazsın ama bir bakmışsın iliklerine kadar ıslanmışsın. Önce bir serinlik sarar içini, sonra yavaş yavaş her damlası kalbine işler. Kimi zaman gökyüzü gibi coşar, şimşekler çaktırır, kimi zaman da sessiz bir akşam gibi usulca sarar seni. Ne tam tarif edebilirsin ne de görmezden gelebilirsin. Çünkü aşk, bir his değil sadece; aynı zamanda bir teslimiyet, bir cesaret işi… ve her seferinde insanı yeniden insan eder.
Aşk bir davadır. İki kişi olmalı ve yaşanmalı Yaşandığı gibi sözlü ifade olmalı Tanıklar olmalı aile arkadaş seni daha huzurlu mutlu güçlü görmeli. Aşk belki de bir fesleğen durup dururken ışıltısını vermeyen Aşk bir şiir ilmik ilmik hissedilerek yazılan söylenen Aşk bahardır çiçek açan belki de ıslatan gökkuşağını çıkaran Aşk ekmek belki de belki de şu gibi aziz Aşk beyazdır masum çocuksu Aşk deniz bazen hırçın dalgalı bazen durgun ışıltılı Aşk uyku belki de yanında huzura uyuduğun Aşk denklemsizlik sen artı o insan biz diyerek bir artı birin yine bir ettiği Aşk bir bayram sabahı çocuksu heyecan Aşk bir dağ sorumluluğunu duruşunu yaşayan Başınızı agrittmayayim daha çok aslında Aşk. Çünkü aşk hayatın her aninda bir şekilde biz olarak var olmanızdır Ya da var olacağınız...
Aşk'ı bişeye benzetmek doğru olmaz çünkü aşk eşsiz bi duygudur. Hadi benzettik diyelim hangi şey veya hangi duygu aşktaki gibi sevdiğin insandan bi bildirim gelince heyecanlandırabilir, hangi şey sevdiğini görünce ya da mesaj attığında heyecandan tuvaletini getirebilir, hangi şey heyecandan kalbinin ritmini bozabilir, hangi şey yüzünde ki gülücükte çiçekler açtirabilir hangi şey aşktaki gibi utkunun tutulmasına sebep olur, hangi şey onunla gecirdigin zaman kadar değerli olur. Uzun lafın kısası aşk benzersiz bi duygudur ve ben aşık olmayi çok özledim sevmeyi sevilmeyi çok özledim heyecanlanmayi telefona bi bildirim gelince sevdiğim kızdan geldi zannedip heyecandan kalbimin ritminin bozulmasını özledim heyecandan tuvaletimin gelmesini özledim acaba onu nasıl daha fazla mutlu edebilirim telaşına düşmeyi özledim. Ama bişey eksik, Sevgilim yok. Eski sevgilim aldattı aradan uzun zaman geçti artık sevmek sevilmek istiyorum ama sadık güvenilir birini bulmak zor
Sigaraya , başta güzel , ortalarda bitmez sanıyorsun ama sonunda filtreyle bakisiyorsun Hatta zorlarsan süngeri içersin agzinin tadı kaçar Oha çok iyi oldu Hahahaha
Ben aşkı salepe benzetiyorum balım boş içince okadar tatlı hoş ama tarçın atınca acım tırak oluyor biraz birden içince tarzı bogazına yapıyorya he öyle bişey balım❤️😂
Aşkı bir hançere benzetiyorum Aşk bir hançerdir uzakta ve yakında kullanılabilecek bir silahtır İçinde kendini görebilirsin güzeldir ta ki seni kanatana kadar ama en sonunda ona uzandığında gerçek değildir bir ilizyondur
Çok başka bir şey, görünce öyle heyecan duyduğun bir o kadar senin olsun istediğin ama senin olmasa bile mutlu olmasını istediğin ne bileyim benzetemiyorum çok hoş bir duygu umarım bir kere olunmuyordur ndknfd şansımı kaybetmek istemem 😂
Aşk bir gül gibidir, bakarsan ilgilenirsen o kadar tomurcuk verir sana, ama ilgilenmezsen, uzak durursan kitap sayfası arasındaki gibi kuru ve ölmüş olarak kalır ✨
Aşk tam olarak bir okyanus. Ne fırtınalar kopar yüzeyinde, ne gemiler batar derinliklerinde ama asla kendinden bir şey kaybetmez. Aksine günü günden daha kuvvetli bir hal alır.
Böyle havanın 41 derece oldugu zamanda eve gidersinde dolapta olan soğuk suyu baradağa koyup içitiğin zaman o suyun yeni doldurulduğuni ve soğuk olması hayali kurarak içtigin ama içtiginde icinde kan gibi gezinen o sıcak su gibidir aşk
çikolatalı gofret gibi, çikolatası ilk önce çok güzel, gofreti aşk gibi vazgeçilmez ama sıradandır, en sonunda poşeti kalır elinde atacak çöp ararsın..
Aşk kaybetmektir ya da hep kaybettiğim için bana öyle geliyor lan akrep burcuyum cinselliği benden iyi olan yoktur ama saatlerce fırsat varken iyi konuşanın yanına gidiyorlar
Aş herkese nasip olmaz. Yinede öğrenmek isteyen şairlerin dizlerine baksın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
ask bence bi tik gurursuz olmak demek hani gitmemek, kalmak, sevdiğini söylemekten kaçmamak, karsiliksiz bile olsa kendi duygularında emin olmak demek ve en çok da benim hiç yapamadigim bir şey demek
Aşık olunca normalde seni mutlu edecek şeyler kat ve kat fazla mutluluk verir (kredi) O aşkın sonunda kalbin kırılırsa seni normalde üzecek şeyler kat ve kat fazla üzer (faiz)