Neden böyle oldu anlamadım. 😒 En son dün akşam 7 gibi yedim, o zamandan beri yiyemedim. Yemek görünce bile midem bulanıyor. Sabahtan beri su, kahve, sigarayla yaşıyorum. Böyle devam edicek gibi. 😒 Kilo veririm belki iyi olur ama pek iyi hissetmiyorum kendimi sanki böyle. 😄 Kilolu falan değilim ama 😒 Neyse, nasıl düzeltirim ben bu durumu? Detayı okumadan "çatal, kaşık, bıçak kullanarak yiyebilirsin" diyecek arkadaşlara da selamlar.
Beybi sevdiğin şeyleri yemeye çalış. Hamburger, kokoreç, köfte vs vs.. Salatalık turşusu ye. Mideni kazındırır gibi yapar, açlık hissi uyandırır. Birde sigarayı azaltmayı calış. Sigara tokluk hissi yaratıyor. Umarım işe yarar bunlar. Geçmiş olur insallah bir an önce beybimm ❤
midenin bulanmasi yemek gormekden ziyade cay :) kahve :) vee sigara :) uclusundendir diye dusunuyorum :) yemege gelince guzel bir et ya da iyi bir balik ama evde degil nezih bir sofrada kimse hayir diyemez diye dusunuyorum yani disariya cik :)
annen teyseye soyle burnundan bile sokabilir :) sunu hic anlayamadim hayatim boyunca hic bir psikolojik durum istahimi kesemedi :) ayrica balik konusuda hassas muhakkak alismalisin :)
bir uzme kendini :) iki su dakikadan itibaren ilk lokma agzina girene kadar o cayı kahveyi ve sigarayı unut :) ve zoraki bisiler atistir homurdana homurdana da olsa :) balik olayina gelince Izmire yolun duserse ara parmaklarinida yedirtiyem guzel olsun gecen abisi :)
Psikolojik durum senin ki yemek yemek istemiyorsa canin bişeye sıkın gibi insan bişeye canı sıkılınca veya üzülünce bişey yemek istemez kendine hafif yemekler yap mesela salata çorba belki bulantına karşı iyi gelir
Kahve ve sigarayı fazla kaciriyosan istahını kapatiyor olabilir bir de havalardan dolayı insanın bir şey yiyesi gelmiyor ama yinede yemeye çalış hasta olursun😊
En İyi Cevaplar