Çoğu insan hayatında bu durumla karşılaşmıştır. Kişinin hayatına sonradan girmesine rağmen çok değerli gördüğü kişiye karşı söylediği sözdür. Tabi bir de madalyonun diğer tarafı vardır. Yeni birisi tavlayabilme adına sıkça bu söz kullanılabilmektedir. "Keşkesenidaha önce tanıysadım"peki insanlar bu sözü söylerken ne kadar gerçekci ve şimdi olması gereken şeye neden "daha öncetanısaydım"derler?
"Keşke seni daha önce tanısaydım"diyen insanların amacı nedir ve neden böyle bir şey derler?
Bu sorunun cevabini yine bu soruyu aklina getiren kisi verir... 1- Kisiyi kullanmak, etkilemek, hos ve durust gorunmek icin soylenebilir, 2- Kisiyi gercekten sevmis ya da deger veriyirdur, etkilenmistir temizliginden...
Herhangi bir amaç ile söylenmiş bir söz değildir bu. Bana çok samimi ve gerçekçi geldiği gibi, karşımdaki insanın hayatında bu denli bir yere sahip olmuş olmaktan da ayrı bir mutluluk duyarım.
Keşke seni daha önce tanısaydım da senin duygularınla daha fazla oynasaydım, seni daha çok kullansaydım. Egomu daha çok tatmin etseydim. Seninle boş vakitlerimi doldursaydim bari gibisi 😄
En İyi Cevaplar