göğüs yayı almayı düşünüyorum işe yarar mı, bir de sırt ve bel kasları nasıl yapılır sormuşken onuda deyiverin hele
link
link
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle bu kas ve vücut işi evde olacak iş değil. Evde en iyi karın kası yaparsın.
Bel kası ters mekikle olur.
Sırt ise yukardan göğüsüne doğru ağırlık çekmen gerek.
Kanat istersen eşşek pozisyonunda bir dizini yüksek biyere koyup eline ağırlık alıp yukarı kaldırcaksın.
Göğüs evde en zoru. Göğüs 3-4 gruba ayrılır alt, orta,üst,yan şeklinde ve hepsinin toplam 10-20 hareketi var sadece yay ile geliştirirsin ama yamuk gelişir.
tüm bunlarla uğraşmak yerine bir salona gitsen bir kaç ayda güzel şeyler yapabilirsin.
doğru diyorsun en iyisi profesyönel yardım
En doğru karar.
Bişey daha ekliyim. Çoğu insan kolları geliştirmek için 5 kg dumble alıp çalışıyor ancak kasların büyümesi ve hacim kazanması için devamlı ağırlığı artırmak gerekir yoksa kaslar sadece sıkılaşır büyümezler buna her kas gurubu dahil.
Ayrıca daha profesyonel bilgiler için bodybuilding forumlarına bakabilirsin bayağı işe yarıyor.
Çalısıp yapmaktan niye ugrasmıyorsun bir kız ayarladın kız farkına varınca ne yapacaksın?
ne diyosun anlamadım, yay alınca çalışıcam ya
haklısın :D
He lan :D
Sırt kasını sırt çalışarak elde edersin ama o zor gelişen bir kas grubu :D
Yay işe yarar bence..göğüs kolay gelişiyor
Cevap
5Cevap
yarıyor ama haftada 3 gün çalışmanı aksatmazsan kaslar dinlenirken gelişir buda uyurmen büyüme hormanu salgılar uyurkende aynı zamanda dinlenir.
göğüs için şnav daha etkili bir yöntem.
bir barfiks çubuğu al sırt için iyi bir egzersiz aleti.
şınav fazla etki etmedi bende bıraktım
sağol, şınav kasları şişirmek yerine güçlendiriyor heralde ben sıska olduğum için ilk hedefim kasları şişirmek ama güçlendirmeyide yaparım
o kadar değil de güçlü, kalıplı görüneyim yeter
Dumbell var bende ama sıkılıyorum yoruyormu bilmiyorum hiç uğraşamıyorum. Ne yapmam lazım?
yaramıyır.
fazlasıyla işe yarar
denemdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar