Arkadaşlar resimde belirtiğim bölgeler de biraz şışlık var. Burnum bu yüzden şiş ve büyük duruyor. Burun dolgusuyla küçük görünmesini sağlayabilir miyim? İşe yarar mı?
Yorumlarda okumustum. Deneyenler yazmis. Birde bundan bir kay önce denedim, burnumla oynayinca daha cok büyüyor gibime geliyor ya. O yüzden tedirginim biraz:))
@TaşPrenses birincisi memnunsan niye izledin? ikincisi absürd değil absürt. Üçüncüsü burnun kıkırdaklı bir yapısı olduğundan dedikleri şeyler gayet olası. Sadece bu adam da söylemiyor bir sürü yerden burun küçültmeyle ilgili egzersizleri ya da aparatları bulman mümkün
Bu adamı izlemeden önce ben egzersizleri başka bir yerde görüp denemiştim arada boş zamanlarımda yapardım önceden burnuma çok takılırdım ama şu an pek sorun etmiyorum. Öncesi sonrası da yapmadım işe yaradı mı yoksa ben mi artık umursamıyorum bilmiyorum. İnternette yapanların yorumunu bulabilirsin bence.
Videoyu izlemedim ön yargılarını kendine sakla. Video kapağı her şeyi anlatıyor zaten. O zaman bir hastaligimiz yoksa bir ameliyat vb. de izlemeyelim. Senin mantığın oraya çıkıyor. Absürt İngilizce bir kelime, yazılışı da absurd şeklinde. İstediğim gibi yazarım TDK başkanı arkadaşım. 😂 Sen de bu saçma yöntemi uygula o zaman, ben sadece fikrimi belirttim, bana göre absurd. Sana göre çok mantikliysa uygula. 😂
@TaşPrenses İngilizce değil Fransızca ve türkçede hiçbir kelime d harfi ile bitemez. Ayrıca izlemeden nasıl yorum yapıyorsun onu da anlamış değilim. Yorum yapıyorsan araştırıp konuşmalısın "taşprenses"
Çattık belaya. 😂 İngilizce bir kelime, buraya okey yazmamla aynı şey. Absurd yazarım, sanane. Sen kendi işine bak. Görsel zaten açıklıyor, saçma bir bir videoyu izleyip zaman kaybetmem anlamsız. Ben yönteme yorum yaptım, videoya değil farkindaysan. Videonun kalitesi kötü olmuş, ses tonu iyi değil vb yorum yapmadım, yöntemi eleştirdim. İstediğim gibi de elestiririm, sen kimsin ki benim elestirime laf yapıyorsun. Sen git uygula o zaman hiç bir bilimsel dayanağı olmayan bu yöntemi. Böyle şeylere enayiler para verir.
Egzersizler işe yarıyor benim bir arkadaşım baya denemişti ve sonuç iyi ama bir kaç kereyle olmuyor baya yapmalısın. Bilmeyenlerin yorumlarına pek kulak asma
@TaşPrenses görüşüme atlayan sensin ve ben mi belayım? Neyse kelimenin geldiği yer Fransızcadır ve Türkçesi varsa Türkçesini kullanmalısın bu konuyu uzatma artık. Eleştirmene bir şey diyemem zaten ama bilmeden izlemeden yorum yapıyorsun orda parayla alakalı en ufak bir şey yok. Bilmeden yorum yapınca mala bağlıyorsun ve komik duruyorsun. Ayrıca ben sana mı yap dedim ki arkadaşa deneyebilirsin dedim ne aptalsın yahu. Artık tartışamayacağım o kadar zoruna gitmişim ki engellemişsin sjdjs
Bence yaptırmalısın, etkisi geçince gerçek ameliyatı olursun. Şimdi deneme yapmış olursun. Nasıl görünecek? Hoşuna gidecek mi? vb. görmüş olursun ama kesinlikle bilinen bir yerde uzman bir doktor tarafından uygulattır. Bu güzellik uzmanlarına vb. yaptırmazdım ben olsam. 6-9 ay eğitim alıyorlarmış. Doktor gibi kesinlikle olamazlar. Doktor senin anatomini biliyor, alerji durumunda ne yapılması gerektiğini vb. biliyor.. Bence yaptıracağın yeri doğru seçtiğin sürece sorun olmaz.
Bence sözünü geçir yani, bu şekilde nereye kadar? Onlar senin sahibin degil. Senin de bir birey olduğunu, isteklerine önem vermek zorunda olduklarını fark ettir. Ayrıca da çalışıp paranı da kazanıyorsun yani.
En İyi Cevaplar