Arkadaşlar muhtemelen çoğunuz internet üzerindeki burun düzleştirici aparatları duymuş, görmüşsünüzdür. Araştırdım fakat yeterli bilgi edinemedim. Pek çok yorum yapan var etkili diyen de var hiçbir etkisi yok diyende var. Sadece instagram hesabına bakmakla kalmayıp gitti gidiyor. com ve benzer sitelerde de çeşitli burun aparatları buldum. Bu konuda yardımcı olur musunuz?Burun düzleştirici aparat işe yarıyor mu?Burun aparatı ne işe yarar?
Burunlarını kendilerine yakıştırmayan kişiler alternatif yöntemlerle burunlarını kaldırmak, küçültmek, daha iyi görünmesini sağlamak istiyorlar. Bunun içinde öncelik olarak ameliyatsız yöntemleri araştırıyorlar. Burun şekillendirici aparatlar da bunlardan sadede bir tanesi.
Burun aparatı ne işe yarar?
Burun aparatları burnun düzleşmesini, daha küçük ve düz görünmesini aynı zamanda kalkık hale gelmesini vaat ediyor. Özellikle ucu düşük buruna sahip olanlar, hafifçe kaldırmak için burun aparatlarını tercih ediyorlar.
Burun düzleştirici işe yarıyor mu?
Burun düzleştirici işe yarıyor mu?
Burnunuzun üzerinde kemik bulunuyor ve siz de şeklinin daha düzgün görünmesini istiyorsunuz. O zaman burun düzleştirici aparatı görseldeki doğru kullanım gibi burnunuza yerleştirebilir, her gün 15 dakika bekletebilirsiniz. Burun düzeltme aparatı işe yarıyor mu diyorsanız da, düzenli olarak kullanıp faydasını görenlerin var olduğunu belirtmek isterim. İşin sırrı düzenli olarak kullanmakta :)
Burun kaldırma aparatı işe yarıyor mu?
Burun kaldırma aparatı işe yarıyor mu?
Burun şekillendirici aparat işe yarıyor mu sorusunda aslında doğru cevabı vermiştim :) Burun kaldırma aparatını da düzenli olarak kullanarak faydasını görebilirsiniz. Burun ucunda yumuşak deri bulunuyor, haliyle baskılanarak şekil alması daha kolay.
İlerleyen teknoloji sayesinde bazı burun yapıları ameliyat gerektirmeden, sadece dolguyla bile düzelebiliyor. Burnunuz sizi çok rahatsız ediyorsa, mutlaka bir uzmana başvurmalı sizin için gerekli estetik yöntemini birlikte bulmalısınız. Belki de boşuna korkuyorsunuz ve burnunuz ufak bir dolgu operasyonu sayesinde düzelebilir :)
Burun estetiği fiyatları nedir?
Burun estetiği fiyatları yapılan şehre, yapılan yere, doktora göre değişiklik göstermektedir. Ancak burun estetiği fiyatlarının ortalama olarak 2500-20000 TL arasında değiştiğini söyleyebiliriz. Tamponsuz estetik ameliyatları daha uygun fiyatlarda yapılmaktadır.
Hayır tabi ki. Burun kemiğinde eğrilik varsa git ameliyat ol. Bizim iş yerinde arkadaş devlet hastanesinde 3000 TL'ye yaptırdı. Plastik cerrah yapıyor. Çok da güzel düzeldi yani.. Kemiğini böyle aparatlarla düzeltemezsin. Törpülenmesi gerekiyor.
pes dedirtecek bir şey yok burada. bizde zaten bu plastik harikalar yaratıyor demedik. sitenin amacı gereği görüş paylaşmak bilgi alışverişi yapmak gayet normal. asabi yorumlarını kendine sakla.
Peki adamlar bu ameliyatların ilhamını nerden aldı? Bunu düşün. Bunun yanında eklemek istediğim burun kemikli yapı değil, kıkırdaklı yapı. Bunu doğru masajlar ile şekillendirebilirsin. Çocuklar daha genç olduğu için daha kolay şekil alabilir. Ama bununla değil hafif masajlarla
Ise yarar cunku zamanla deformasyano ugrar bunuda en iyi afrikalilar bilir halkalari zamanla buyuterek kulak memelerini buyuturler vs vs buda ise yarar bazilari doktorlar isi birakir demis doktorlar prof ve bikac saatte yapiyo bu isi ama senin takicagin aparat yanilmiyosam aylarca kullanman lazim
bunlar ise yariyor olsaydi estetik uzmanlari görevi birakip evde otururdu. Internette her gördügünüz seye inanmayin. bunlarin hepsi dolandiricilik tuzaklari.
Bu aparatlar işe yarar ama nasıl yarar, hangi noktalar için geçerlidir ona açıklık getirmek istiyorum. Burun yapısında kemik hiçbir şekilde ameliyatsız şekil almaz fakat burun ucumuzda ki kıkırdaklar her zaman şekil almaya müsaittir. Bunun en güzel örneği ise zamanla burnumuzu aşağıya doğru sildiğimizde burun ucumuzun aşağıya bakacak şekilde sarkması gibidir. O nedenle bu apartlarında kullanım amacı budur. Kıkırdak bölgelerini şekillendirir.
@novorin yani tabii ki doğru :) az önce tütekici yorumları sitesine baktım pek de olumlu şeyler yazmıyor. olumlu yorumlarında vurdumduymaz dalga geçen insanlar tarafından yapıldığı belli. neyse o zaman almasam daha iyi :D
herşeyi yaptım 6 yıl basketbol oynadım hemde ergenlik dönemimde balık et ne varsa protein süt ürünleri hergün düzenli kullandım yinede uzamadım. bende son care ilaclara umut bagladım ama yine olmadı :(
arkadaşlar boyunuz kısa diye üzülmeyin benim boyum 174 ama 46 kiloya kadar düştüm insanlar bu durumu oo süper felan dye karşılıyor normalde ama bu boya bu kadar zayıfloık da hiç iyi değil. zayıflık yüzünden bir çok hastalığa yakalandım. çırpıroz diyor ailem artık :D bu kadar zayıf olmaktansa kısa olmayı tercih ederim :D
En İyi Cevaplar