Gerçekten yaşayıp yaşamadığımi hatirlamiyorum , nasil hatirlayacagim ya da neden hatirlamiyorum?

Şu an size sorduğum şey gerçekten bircogunuza değişik ve saçma gelebilir ama gerçekten büyük bir ikilem icerisindeyim. Emin olun sırf soru sormuş olmak ya da ilgi çekmek için sormuyorum. O yüzden yardiminiza ihtiyacım var. Bundan 4 5 yil önce bir olay yaşadığımı anımsıyorum ama aynı zamanda bu olayı gerçekten yaşayıp yaşamadığımi net olarak hatırlamıyorum. Yani sanki o olayı yasamisim gibi hissediyorum ama ne olaydan öncesini ne de sonrasını net hatırlamıyorum. Kesik kesik hatırlıyorum. Ve bazen de sanki bu olayı hiç yasamamisim da rüyamda gormusum ya da hayalimde canlandirmisim gibi hissediyorum. Ama şöyle de bir gerçek var ki yaşadığım olay çok güzel bir olay değil o yüzden bunun hayalini kurmuş olamam, ama gerçek olma payını ve aklıma gelen bazı konusmalari hatırladığımda da bu olayın gerçek olması da pek olası değil. Ya içinden çıkamıyorum nolur yardım edin. Çok önemli bunu bilmem, hatırlamam lazım. Sizce yasadigim (ki yasayip yaşamadığımi bile hatırlamıyorum ) bu olay gerçek midir yoksa hayal gibi bir şey midir? Gerçekse niye hatirlamiyor olabilirim, çünkü yasasaydim hatirlardim diye dusunuyorum. Ya da yaşadığım olayı unutmak istediğim icin mı tam olarak hatirlamiyorum? Bu arada yaşadığım olay kesinlikle güzel bir şey değil ama ölümcül derecede de kötü bir olay değil.
Güncellemeler
+1 yıl
Olayı anlatmayacaktim ama sanırım anlatırsam daha net oturur. ayni şehirde yaşamadığım bir kuzenimle bir gün cafede buluştuk. Çok görüşmeyiz ama birbirimize karşı soğuk değilizdir. yanaktan öpüşürken birden dudak dudağa geldik sonra zaten şoka girdim gibi bir şey oldu ve konuşamadım onunla. Sonra cafeden çıktık onun yanında bile yürümek istemiyorum. ona bir anda sanki bilerek opmus gibi beni neden öptün diye sordum o da ben seni öpmedim sen beni optun dedi ama İMKANSİZ böyle bir şey olamaz yani.
Gerçekten yaşayıp yaşamadığımi hatirlamiyorum , nasil hatirlayacagim ya da neden hatirlamiyorum?