Aşk İlişkileri Ne yaşıyor ne yaşamıyor gibiyim niye? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bi türlü anı yaşayamıyorum ya Güncellemeler+1 yıl İmanlı birisiyim Allah’a şükür Ama bi türlü anda olamıyorum namazları doğru mu kılmıyorum acaba Ne yaşıyor ne yaşamıyor gibiyim niye? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
premium34 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Sen yine iyisin 50 gün oldu evde tek başıma ölmeyi bekliyorum ölemedim de 1 0 Yorumla
Mrkutluata9 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Ölüm gibi birşey di ama kimse ölmedi misali ☺️ çok takma biraz vurdum duymaz ol akışına bırak 1 0 Yorumla
psikoavukat Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Genel sorun. Sürekli geleceğe yönelik plan proğramla geçen bayatlar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok aslında genelde geçmişte yaşıyorum Yorumla psikoavukat +1 yıl O tamamen psikolojik soruna işaret. Açıklaman ise başlı başına baskı unsuru Yorumla Soran +1 yıl Kimsenin baskısı altında değilim Yorumla psikoavukat +1 yıl Din baskısı her baskının üzerindedir. Namazı doğru mu kılmıyorum cümlesinden daha büyük bir baskı var mı? Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar ön yargılı olma bence Yorumla psikoavukat +1 yıl Ön yargı değil, tecrübe Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kim rahatça anı yaşayabiliyor ki 1 0 Yorumla
osman2509 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı. neden acaba 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Nedeni yok Ölsem gam yemem Yorumla osman2509 +1 yıl deli deli konuşma ağızından yel alsın Yorumla Soran +1 yıl Yaşayıp napıcaz Yorumla osman2509 +1 yıl her şeye rağmen yaşamaya değer bence Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum mutlu olmadıktan sonra boş Yorumla osman2509 +1 yıl Mutlu olabilirsin bugün olmaz elbet yarın :) umudu kesmemek lazım Yorumla
-MAYK Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şimdi herkes öyle 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben çoktan böyleyim Yorumla -MAYK +1 yıl Tamam işte sana çok arkadaş var artık. Kimse yaşantısından keyif almıyor artık Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi diyorsun Yorumla -MAYK +1 yıl Bana güven Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sen yine iyisin 50 gün oldu evde tek başıma ölmeyi bekliyorum ölemedim de
Ölüm gibi birşey di ama kimse ölmedi misali ☺️ çok takma biraz vurdum duymaz ol akışına bırak
Genel sorun. Sürekli geleceğe yönelik plan proğramla geçen bayatlar
Yok aslında genelde geçmişte yaşıyorum
O tamamen psikolojik soruna işaret. Açıklaman ise başlı başına baskı unsuru
Kimsenin baskısı altında değilim
Din baskısı her baskının üzerindedir. Namazı doğru mu kılmıyorum cümlesinden daha büyük bir baskı var mı?
Bu kadar ön yargılı olma bence
Ön yargı değil, tecrübe
Bu işlere çok takılma bağımsız ol
Kim rahatça anı yaşayabiliyor ki
Heyecanini kaybetmissin
neden acaba
Nedeni yok
Ölsem gam yemem
deli deli konuşma ağızından yel alsın
Yaşayıp napıcaz
her şeye rağmen yaşamaya değer bence
Bilmiyorum mutlu olmadıktan sonra boş