Ben neden yaşıyorum ki , bilmiyorum?

25 yaşındayım ve bilmiyorum. Biliyor musunuz şu an çalışıyorum ama işimi de pek sevmiyorum. Okuduğum bölümü de pek sevememiştim. İçimde o kadar çok dert birikti ki bilmiyorum. Annem beni okutmak için çok çileler çekti. Ev temizliklerine gitti ve mücadele ediyor hala ama ben yapamıyorum. Sanki bi hedefim , bi gayem yokmuş gibi hissediyorum. Çevremdeki çoğu arkadaşım dağıldı, herkes başka yere gitti. İçimi dökecek de kimseyi bulamıyorum. Rehberimde 400 kişi var belki ama içimi dökecek kaç kişi var ya da kaç kişi beni dinler adam akıllı pek bundan da emin değilim. Benim hiç anım yok , olmadı. Çocukluğumda okul , ev şimdi de iş , ev arası kendimi çok boş hissediyorum. İçimi de kimseye dokemiyorum. Sadece çok doldum ve hiç bir şey yapmak istemiyorum. Çok kötü travmatik şeyler de yaşadım ama bilmiyorum dediğim gibi hayat devam ediyor. İsimden istifa etmeyi düşünüyorum. Sadece yaşamak istiyorum ve nefes almak istiyorum. İnsan olduğumu hatırlamak istiyorum. Onun bunun dediğini düşünmek de istemiyorum ama dediğim ki ne yapacağımı bilemiyorum. şu an ne etrafımda birisi var ne de bi bana destek olacak kız arkadaş vs. . Ailem var ama yine de yalnız hissediyorum, Üniversite yıllarım çok boş geçti. Lise yıllarımda dışlandım ve pek sevmezdi kimse beni. Çok içim dolu , geçen intihar etmeye kalkıştım ama beni zorla zapttettiler , hastanede kaldim ama ne fayda. Sadece ilaç verip gönderiyorlar. Her şey çok pahalı. Derdini anlatsan yarın öbür gün ne derler inan bilmiyorum. Pek iş disiplinine sahip birisi değilim, arada bir rapor alıyorum. Yalnız kalmak istiyorum. Daha önce hiç Bi kadınla birlikte olmadım. Bilmiyorum, hayatımda hiç bir eğlence yok. Ben neden yaşıyorum ki
Ben neden yaşıyorum ki , bilmiyorum?