AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hayir. Korkarim zaten :/
Vay arkadaş ne kadar korkuluyor bundan böyle:) Peki sadece bundan mı yoksa tüm böceklerden mi
Uğur böceği hariç hepsinden :/
Sinek?
Yok ondan korkmam :|
2 tane fare leşim bile var hamam böceği kimmiş be
Hamam böceği ve fareden korkmayan tek kadın :D fareler küçük fındık faresi falan mıydı yoksa bildiğin büyük lağım faresi mi?
büyüktü ya küçükler hızlı öldüremedim hiç onlardan
Aramızda sana bi* plaket töreni falan düzenleyelim bence, böcekten bile korkmayan yok neredeyse:)) Lağım fareleri kocaman değil mi ya onu nerede gördün ve nası öldürdün, ne zamandı? Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav resmen ve inanılmaz hızlılar!!
garajdaydım knka insan korkunca napcaanı şaşırıyo kürek vardı iki tane yanyana masaya dayanmış aldım elime baktım gözgöze geldik birden vurdum sallandı bir şöylr kaçarkene bidaha vurdum küreğin üstüne çıkıp bastırdım bir ayağımı kaldırıp tekrar koydum falan ama nasıl irğenççççç böyle vıcık vıcık hissediyosun öğğğğğ diğer fareler basar diye de korkmuştum ama ayağımı da kaldıramam öyle gitseydi korkardım ııy sonra da köpeğim yemesin diye üstüne teneke koydum
Abartmıyorum çoğu kadın lağım faresi ile o durumdayken bayılabilir! Süper anlatmışsın bizde yaşamış gibi olduk:)) Diğeri peki onu nası öldürdün? ama onu da aynen böyle anlat pls.. Biliyorum biraz yorucu olabilir ama böyle anlatılınca bizde yaşamış gibi oluyoruz diğer türlü hiçbir şey anlaşılmıyor!
Senden umutluydum ya patron, buraların korkusuz şövalyesi diyordum senin için.. Yine hüsran:((
Yok görmedim ki hiç 🤷🏼♀️
Görürsen peki? Korkar mısn ya da öldürür müsün?
Öldürmem bir kere öyle bişey yaparsan o Korkmaz o öldürür kızlar bile benden bekler işlerin bana kalmasından hiç hoşlanmam ben bilmiyorum ıyy korkarım ayağına kaçarım ben 😎
Acımam terliği geçiririm 🤣🤣🤣
Yalnız sadece hamam böceği ve onun gibi büyük genelde korkulanları söylüyorum diğer ufak böcekler sayılmaz, bunlardan var mı hiç leşin!!
Hangi böcekler mesela
İşte hamam böceği, çıyan gibi genelde kadınların korktuklarından öldürdün mü! yoksa ufaklardan genelde korkan yok:)
Tamam bende hamam böceğini diyorum
Peki akılda kalan bunların büyüklerinden birini nası öldürdün.. Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen :D ve inanılmaz hızlılar!
Bağ evindeyken sabah saatlerinde duvarda iken yapıştırdım terliği hızlıca
Ya ama nasıl işte olayı anlatın baştan sona nerede gördün nası yaklaştın büyük müydü!! korkmayan yok ki bu meretten:))
Niye korkayım ki onlar bizden korkuyor Zaten anlattım yavaşça bağ evinde yaklaşıp terliği anında yapıştırdım kaçamadı
Elinden kaçırmayan bir sen varsın heralde tek seferdev:D ama abartmıyorum hemcinslerine göre bu konuda çok cesursun.. Tek leşin miydi peki böyle börtü böcek takımı arasından?
teşekkür ederim saymadım ya gördüğüm yerde geçirdim terliği
Peki cidden böyle haşere tayfasından öldürdüğün en büyük şey neydi!
Büyü dedikleri var ya çok zor ölüyor ya
Sarı kocaman örümcek değil mi o hatta zehirli diye duymuştum yanılmıyorsam!!
Onda biraz korktum açıkçası çok hızlı hayvan ya amma öldürmesem evin içine kadar girerdi
Ondan korkman biraz normal ki yinede hakkından gelmişsin cidden bu konuda örneksin:)) Ama şu olayı detaylı anlatmıyorsun ya, o resmen el kadar bir şey nerede gördün baştan sona nasıl öldürdün nası yaklaştın, o ne yaptı saldırmaya çalışmadı mı? Baştan sona detaylı anlat lütfen 1-2 cümle değil.. Detaylı sormamın nedeni de şu: şu an soruda 405 yorum ve senin kadar cesur olabilen bu konuda birkaç kişi sadece!! O yüzden aydınlatın okuyan da örnek alıp taktik falan öğrensin:)
Ya en kilit en önemli noktada susman:(
Bahçeden gelmişti bağ evinde çok seri şekilde hareket ediyordu bir sürü bacağı vardı tüylü tüylü elime terliği alıp hızlıca birkaç sefer yapıştırdım bana mısın demedi hızlı hızlı yapıştırdım tekrardan 10uncuda yapıştı kaldı yerde
Bildiğin korkusuz şövalyesin sana plaket falan verelim bence aramızda tören yaparak :D Terlikle yaklaşmak tehlikeli değil mi sen 1-2 sefer vurduğunda saldırmaya çalışmadı mı!! Bir de bu arkadaşlar sen de biliyorsundur çok iyi numara çekiyor sen onun öldüğüne emin misin!!
Haha teşekkür ederim abartmaya gerek yok bu böcekten korktuğum kadar akrepten korkmam seri seri vurmasaydım ya kaçardı ya da saldırırdı
Abartı değil ki hep ufacık böcekleri görünce dahi çığlık atan kadınlar gördüğüm için sen farklı geldin.. Terlik elinde miydi peki baktı senden kurtuluş yok en son ölü taklidi yapmış olabilir :D Akrep de öldürdüm deme fenalaşırım burada :D :D
Akrebi öldüremem duygusal bağ var aramızda ama balkonda yatarken yanımda imiş sabaha kadar bana zarar vermemiş nasıl kıyarım ona ama sabah bir baktım 🦂 korktum da
Yokk artıkk!! Bunlarla olan tecrübelerinden roman yazılır valla :D Peki o büyü örümceği dışında büyük olanların hikayelerinden bir tane daha istiyoruz büyük olan hamam böceği ya da başka bir şey ama terlikle vurdum öldü deme biraz önceki detaylı :D Terlik kullanma konusunda master olmuşsun zaten onu anladık:))
Amma iyi korktum yavrusu idi küçüktü böcekten akrep yengeçten korkmam da yılanı görmem yeter bayılırım çok korkuyorum ondan
Bir cinayet öyküsü daha bekliyoruz böyle haşarelerle tüm zamanların en cesur pembelisinden ama böyle şu ana kadar uzun olsun hatta şu ana dek yazdığın en uzun yorum :D :D
teşekkür ederim yeni sezon da artık 😄😄 olursa eğer anlatırım da sen niye bu kadar merak ediyorsun bunu
Ya finali afilli yapalım pls :D Ya merak etmeyin inan şurada tek bir kişiye dahi mesaj atıp sarkıntılığım falan olmadı zaten mesajlarım kapalıdır, gelen hiçbir takip isteğini bile kabul etmedim.. Neden söylüyorum bunları:yani bir şeyi bahane edip farklı yaklaşımda bulunan dallamalardan değilim, rahat olun!! Merak ederim tabii senin gibi kaç kadın var piyasada, ufacık böcek görseler ayılıp bayılıyorlar.. Final güzel olsun nolur nolur :D
Yok ki başka olsa anlatırım
Ya şu ana kadar yalnızca bir hamam böceği ve bir örümcek mi var :D ama içinden gelmiyorsa da çok zorlamayalım artık:)
Saymadım ki ya
Saymadığını biliyorum ya sadece bir tane daha o müthiş, harika, süper hikayelerinden dinlemek istedik :D
Bağ evine gidip hepsini hizaya dizeyim içinden de bazılarını seçeyim olur mu
Şu ana kadar dizdiklerinden o kadar istedik anlatmadın ondan hiç umudum yok:((Yani altı üstü o örümceğin dışında bir şey daha anlatacaktın!
Avcı mıyım ben başka ne anlatacağım
Ahahahh :D Ya bu örümcek dışında başka öldürdüğün bir olayı daha anlat diyorum anlamadım ki çok mu ayıp ya da imkansız bir şey istiyorum!
Seri katil yaptı ya beni hayvanlara asla kıyamam ama böcekten huylanırım yılan dermişim 🤣
Ne alaka ya resmen oyunbozanlık senin yaptığın ne deyim daha peki anlatma..
kardeşimi çağırıyorum o öldürüyo
Ahahh kadınlar genelde nedense çok korkuyor bundan :D Peki sadece bundan mı yoksa tüm haşerelerden mi, buna benzer öldürdüğün börtü böcek takımından bir şey var mı?
bütün böcekleri kardeşime havale ediyorum
5-10 tane besliyorum kavanozda:))
Ya ciddi soruyorum genelde kadınlar çok korktuğu için :D
Nefret ederim görmeye dahil tahmulum yok.
Genel durum bu zaten kadınlarda ama korkar mısın peki yoksa öldürüyor musun!
Heyy!!
öldüremem sadece onu değil hicbir canlıyı ezemem
Bravo sana öyleyse
öldürdm, kurtardm, başnda oturup ağladm. konuştum.
İstemeden mi yapmıştın!:)
evet.
bilmem tepkisiz kalıyorum genelde ya
Korkmuyor musun :D haşere veya börtü böcek takımından hiç öldürdüğün oldu mu peki!!
yok öldürmem
Belasını bile siiikerim yeterki göreyim
Ya bak yüzlerce kadın var korkmayan yok neredeyse :D sen istisnasın sanırım.. Peki hiç öyle büyüklerden öldürdün mü ama diğer ufakları saymam hamam böceği ve onun gibi büyükler sadece!!
Ya cesur kadınlar susmasın lütfen :D
Sarı örümceği bile öldürdüm gatta fareyi bile öldürdüm
Sanıyorum bu konuda en cesur kadın sen çıktın burada.. sarı örümcek şu kocaman olan değil mi ya akrep gibi bir şey onun başka adı vardı zehirli ayrıca o.. Fareden korkmayan kadında yok kesin çok küçük fındık faresi falandır!!
Yok tarlada çapa yapıyodum yanlışlıkla öldürdim töbe köstebekti o yazık canım gitmişdi
Sarı örümceği bilerek ama de mii :D
Evet tarladaydık ya keli diyip taşa vurdum
Ne deyip vurdun :D Örümcek tehlikeli ya nasıl öldürdün ama vurdum öldü diye değil olayı anlat pls, nerede gördün nası yaptın falan!! biraz örnek olun bu konuda hemcinslerinize :D detaylı uzun olsun yani dayanıklı bir hayvan!!
Ya işte bankon üstündeydi salak salak kaçıyodu kaç dafa vurdum hatırlamıyom bacaklarını kadar ayırdım
Ya neyle vurdun ama öyle kolay ölüyorlar mı!! onlar zehirli değil mi sana saldırmaya çalışmadı mı? Bir de örümcekler çok iyi ölü taklidi yapıyor o da öyle yapmış olmasın senden kurtulmak için!!
Aqqq keli sana bir vuracam snde ölecen
Ya sikkktirr ruh hastası
hiç hatırlamıyorum :)
Nası yani hiç aklında yok mu :D korkar mısın peki!
üstüme çıkmassa korkmam
Korkarımmım yaklaşamam
Gördüm teşekkür ederim:) Kadınların geneli gibi sen de çok cesurmuşsun bu konuda!!
Gördümmü Topuklu Ayakkabıları Çıkarıp Kaçarım :D
Ahahah neredeyse tüm kadınlar aynı durumda :D
öldürdüm. bocekten korkmam.
Bundan korkmayan çok az kadın var, sadece hamam böceği ve onun gibi büyükleri soruyorum ama en son ne zaman öldürdün hatırladığın!
senle belkı daha once karsılasmısızdır. gene boyle bır sorun vardı galıba. pet akrep besledım ben.
Hatırlamadım ama iyiymiş cidden akrebi sokakta mı buldunn peki :D
Hamamböceği de oldurdum fare de
Hadi ya bunlardan korkmayan tek kadınsın heralde :D Fareyi nerede gördün çok mu küçüktü fındık faresi falan gibi!!
Yo büyüktü okulda inşaat atölyesinde çok fare olurdu ama ellemezdik bir gün en sevdiğim eteğimi ve okul önlüğümü kemirmiş onu oldurmustum ama digerlerine hiç dokunmadım
Haydaaa!! O zaman lağım faresidir o, damarına basmış resmen:)) Fareler çok dayanıklı ve hızlılar nası öldürdün peki bir de büyükmüş üstelik!! Ama vurdum öldü diiye ilk nerede gördün nası yakaladın nası öldürdün hemen kolay öldü mü bunların hepsini uzun uzun anlat pls:) Bunlara cesaret edebilen kadın yok denecek kadar az!!
Kovaladık baya hocamla ama ayağımda inşaatlarda giyilen sarı çizmelerden vardı onunla yakalayıp üstüne bastım sonra oldu zaten ya bak hatırlayınca uzuldum ya ne kadar kötü bir insanmışım yazık ya
O an çok sinirlendin demek ki yapmasan tabii daha iyiydi.. Fareler dayanıklı değil mi ya kolay öldü mü o şekilde ayrıca zeki hayvanlar numara yapmışsın olmasın emin misin öldüğüne!!
Çıtırrt diye ses çıkarır işte.
O ses kötü değil mi ya!! Öldürdün mü peki hiç!
Sanırım evet
Ne korkcam terliği vurdum mu bokunu cikartirim
Ya öyle deme şimdi sen de biliyorsundur ki kadınların çoğu korkar bu böcekten ve dayanıklılar da baya.. Peki hamam böceği veya oonun gibi büyük, korkulan haşereler içerisinde öldürdüğün neler var!
Hamam böceği var kara fatma ezmiştim geri kalanı için adam tutarım
Zaten en sıkıntılıları onlar:)) Onlardan korkmayan istisna kadınlardansın!! Peki son zamanlarda falan bunlardan hatırladığın en büyüğünü nası öldürdün!! Ama vurdum öldü diye değil olayı baştan sona anlatın nerede gördün, nası yaptın falan.. biraz örnek olun ya şu hemcinslerinize :D
Duvarda gordum altim peceteyi ezdim napcam
Peçete mi! peçete yumuşak değil mi ya onlar için :D
Zararsız hayvanlara zarar vermek adetim değil..
Yani en güzeli.. Peki zararlı olanlardan var mı hiç leşiniz akrep, çıyan vs gibi
Ya korkmayanlar zaten o kadar az sayıdaki sizde susmayın bari!
Her hangi bir can'a hele de zarar görmediğim hiçbir can'a zarar vermem vermedim de yeterli mi bu cevap?
Yeterli hem de çok iyi.. Ne güzel hassasiyet!
Olması gereken diyelim teşekkür ediyorum..
Rica ederim.. Genelde bu hassasiyeti kedi, köpeğe karşı gösteren çoktur ama yoldan gezen böceğin üstüne basmaktan da imtina etmezler.. Siz tam anlamıyla duyarlı bir insansınız..
Hayvanseverlik yalnızca kedi ve köpek sevmek anlamına gelmiyor evet kesinlikle..
hayir oldurmedim ama korkmamda
Korkmaktan ziyade tiksiniyoruzdur heralde
Korkan da çok var, çığlıklar falan:) Görünce tepkin ne oluyor peki!
Bız korkmuyoruz , annemle polısı arıyoruz 😄
Hahah :D
Genelde gördüğümde öldürürüm 😅
Hadi ya o zaman kesinlikle istisna sayılırsın kadınlar genelde çığlık atmayı tercih ediyorlar:) Yalnız normal olanları değil sadece hamam böceklerini soruyorum, en son hatırladığın ne zaman öldürdün onlardan!!
seninkide lafff yanii tabikide oldurdukk
Ne tabiki, çoğu kadın korkuyor bunlardan ki burada da durum öyle.. Ufakları veya diğerlerini değil yalnız hamam böceklerini soruyorum
korklacak bir durum yoktr diye biliymm ama bilwmwm tabji
evet bir kere mecburen. çıkan o ses iğrenç
Ses ayrı kadınların görünce çığlık atması ayrı bir vaka!! Genel olarak çok korkuyor kadınlar bunlardan! Peki nerede gördün ve nası öldü ama sadece ''vurdum öldü'' diye anlatma, olayı dinleyelim pls
gecenin bir saati ayagimin dibindeydi görür gormez koltuga çiktim zaten çok hizli hareket ediyor😂annemlere seslendim çoktan uyumuşlardı diger koltuga atlayip odadan çikip kapıyı kapattim odama gittim sonra dusunmeye basladim Şu an yerini biliyorum sabah uyandigimda ya goremezsem birden bir yerden çikarsa diye kurmaya başladim salona geri döndum kardesimin parmakli terligiyle öldürdüm terligi de ustunde biraktim kaldirmaya cesaret edemedim😂 kapiya terligin altinda ceset var kolay kısmını size birakiyorum diye yazili bir not kagidi yapistirdim uyudum sabah temizlemislerdi😂
Ahahah süper anlatım:)) İlk tepkin tüm kadınlar gibi fakat sonradan mantık yürütüp o derece soğukkanlı olabilmen takdirlik:) Sen yine şanslısın bıraktığın yerde olmayabilirdi çünkü adamlar resmen turbolu:) Büyük müydü peki, normale göre çok dayanıklı ve hızlılar tek vuruşta gitti mi!! Parmaklı terlik de parmak arası mı oluyor bu arada:)
evet sözcük tahmini😂😂 tek vurusta nasil korktuysam artik
En azından bi* üstün cesaret madalyasını hakediyosun bu tutumunla:) Peki haşereler dünyasından tek leşin bu arkadaş mıydı!
haaayir ve cok igrenx 😂
Korkuyosunn :D
evet baya huylanirim gormem yeterli😂
Öldürdüm hatta bir olayım var çok severim
Neymiş peki ama vurdum öldü diye değil olayı baştan sona anlatın:)
Beni neden bu soruya davet ettin sabah sabah ya :D
Eksik kalırdı, olmazdı:) Akşam oldu akşam!
Hayır yaa daha çok sabah :D Evet bu arada öldürdüm çocukken üstünde zıpladım birkaç tanesinin deee tabii ayakkabıyla :D
O çıktan sesten sonra bu hale geldin heralde:))
daha biraz once bastım öldürdüm 😂😂
O kadar tesadüf mü oldu ya diğer küçükleri değil ama hamam böceğini soruyorum, hamam böceği miydi::))
hamam böceği evet tesadüfe bak 😂😂
Genelde kadınlar çok korkar bundan ama sen bir katilsin:) Nası oldu peki ama vurdum öldü diye değil olayı anlat nerede gördün ilk ne yaptın falan kaçmadı mı ya normal böceğe göre çok dayanıklı ve hızlılar, ilacı tınlamıyorlar resmen:))
yeğenimle oynuyorduk 😂😂gördü gösterdi onu istiyorm diye tutturdu sipa e bende sen git getircem dedm iceri yollardim kacti tabi ama bir katilden ne kadar kacabilirsinki ayagimla üstüne basıp ezdim ses gelene katar 😂😂sonrada alip attim yegenimede annesine gitti dedim biraz agladi sustu
Ahahah harika anlatmışsın, bu ne tesadüf ya şaşkınım:)) Çocuğun hayalleriyle neden oynuyosun ya tutup götürseydin ya:) Büyük müydü peki, büyükler çok dayanıklı kabukları sert baya sen onun öldüğüne emin misin!!
eminim öldü ses geldi kabuğunun kirilma sesi
Bundan korkmayan istisna kadınlardansın:) Peki tek leşin miydi daha önce hiç hamam böceği ya da başka haşere falan öldürdün mü?
çok saymaya kalksm unuttuklarm çıkar 😂😂
O derece mi:) Kadınlar genelde en ufak böcekleri görünce bile çığlığı basıyor:)) Sayısını say demiyorum zaten türlerini sordum hamam böceği, akrep, çıyan, kır ayak gibi falan:))
valla yalan soylemeyim de ben birazck farkli buyudum yilan yakalamisligim var 😂😂
Farklı olduğun için sorup duruyorum zaten, benim çevremdekileri görsen küçücük böcekte bayılaccak gibi oluyorlar yine buradakiler de baya korkuyor genelde:)) Peki hatırladıklarından son zamanlarda falan öldürdüğün en büyük şey neydi
Ya şu cesur olanlar neden susuyor:(
aklima gelmedi valla ondan 😂😂
Onlarca yorum var herkes korkuyor neredeyse:) Hiç mi aklına gelen bir şey yok ya vardır mutlaka!!
Soruya hala cevap geliyor ama o kadar yorum arasından sanıyorum en cesurusun:)
bu hoşuma gitmedi desem yalan olur. 😀😊😄😅
Ya zaten sorma amacım buydu en başında.. Ufaklar değil ama özellikle böyle hamam böceğinden falan genelde kadınlar çok korkuyor:) Burada da korkmayan birkaç kişi sen başta ama merak edilenlere hiç yardımcı olmuyosun:(
Yaa aklima gelmiyor ki binbir çeşit böcek gördüm öldürdüm. Ismini duymadığım böcekleri sana nasıl anlatayım .
Ya hepsini tek tek anlat demiyorum ki sadece aklında olan öldürdüğün en büyük haşere ya da sürüngenler nelerdi onu sordum? Yani illa hamam böceği olmasına gerek yok akrep, yılan, çıyan vs de olabilir!
yılan sanırım mandirada yılan avina çıkmış elimle yakalayip 5 kiloluk yağ bidonuna sokmuştum baya bir onla gezmiş sonra bıçakla flndi sanrm gecmis zamanla saplayarak öldürmüştüm çocukluk ates yakip allah affetsin pisirmistik.😂
Haahh bunu soruyordum işte ayıp ya da söylenmeyecek bir şey değil ki! Yok artıkk cesur olduğunu tahmin etmiştim bu konuda ama sen uçmuşsun resmen:) Yılanı o şekilde yakalayabilen tek kadınsın sanırım, bildiğin survıvor'u yaşamışsın:)) Peki bu kırkayak, çıyan, hamam böceği vs başka var mı her gördüğünü mıhlıyor musun hiç korktuğun yok mu ya:)!!
kanatlı şeylerden hiç hiç hoşlanmam kuş horoz falan igrenirim korktugum birsey elbet var kimin yokki solucanlarla cok oynardım dogrardim falan birde kertenkelelerin kuyruklarini koparmayi sinikleri yakalayıp kanatlarini koparmayi severdim
Ekosistem neden bozulmuş belli oluyor:) Ya ilk yorumundaki gibi bir olay yok mu onu harika anlatmışsın baştan sona.. Öyle bir tane daha istiyorum:)) Ama aynı anlatım olsun, baştan sona hamam böceği, kırkayak falan farketmez.. Sonra cesaretinden dolayı plaketini verip madalyanı takalım site ahalisi olarak:))
😂😂😂ya valla sen boyle sorunca tıkanıyorm
Vay arkadaş ya:) Otur sıfır :D
😂😂😂hocam valla bende sknti yok
O zaman yaz bir şeyler kağıda sen başla ben yardımcı olurum, hem kanaat notu kullanacam sana söz:))
ya evde yokken annem balığı sudan çıkarıp severken bogup oldurmuslugum var orumceklerle terlik savaşı yapiyordum zaten 😂😂
Ne çekmişler senden ya:)) Peki şöyle söyleyeyim bu börtü, böceklerden en son ne öldürdün yiğeninin gösterdiği dışında :D
o sondu küçük sinekler hariç 😂😂
Küstüm ya:((Arkanda bıraktığın 43834537593459347539458 tane leşin var örtmenine bir tanesini bile söylemiyosun, bu nası öğrencilik.. biz seni boşuna mı sınıf başkanı yaptık!!
😂😂😂aklima gelince söz sna yazayım
Bence tembelsin, hafızanı biraz zorlamaya bile gelemiyorsun:) Böyle söylüyorsan seneye ancak falan yazarsın heralde:))
ahahahaha 😂😂😂alışkanlık diyelim. tembelim evet birazck cok az 😂
Sen üşenmeyip o kadar hızlı koşan şeyleri nası öldürdün ben şok:) Bir daha da burada kimse sizden bu kadar ısrarla ve heyecanla yanıt beklemez Karen hanım bunu da unutmayınız!!
peki unutmam boris bey 😂😂bekleyebilirim ama 😃
Sözün söz olsun mu? Aklına gelince çok uzun yazacaksın hatta yeni öldürdüysen foto falan da!! Anca öyle geçersin sınıfı
😂😂😂tamam söz
İyi bakalım küçük karen umuyorum unutmazsın:) cevabın gelene kadar eig seçmeyeceğim
gelince peki küçük değilim ben
Cesaretinle devleşsen de bu senin 'küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk' olduğun gerçeğini değiştirmez:)) Neyse şimdilik ders bitti.. Paydoss
sorumun cevabini söylemiyorsun küçük değilim işte
Soru popi, yüzlerce yorum var ama senin gibi cesaretli olan yok sayılır Karen hanım:)) Görüşmeyeli var mı bir vukuatınız :D
küçük şeyler var 😂😂😂solucan doğramak gibi
Doğramak? :D Bu konuda diğer kadınlara göre kesinlikle bi* farklı sayılırsın:) Peki şu an olduğun yerde abartısız parmak büyüklüğünde bir hamam böceği görsen naparsın? Ama iki-üç kelime değil cidden napacaksan şu an karşında olduğunu düşünüp baştan sona ne yapacağını yaz... Ama unutma küçüklerden değil, parmak boyunda:)) Korkmak da serbest, samimi cevap pls :D
ne biliyim bacaklarini koparirdim herhalde ilk
Ya iyiki baştan sona dedik!! Hem parmak kadar diyoruz :D Ayrıca onlar turbolu ne kadar hızlı olduklarını bilmiyor musun:))
avucunun icine al hizi mizi kalmaz
Off Karen ya senin hiç cevaplayasın yok bugün:(Soruyu bile anladığını düşünmüyorum
moralim bozuk kusura bakma
Okee.. Biraz kafan dağılsın isterdik ama sen sorunca iyice stres oluyosun:)) Şu sorularımı tam yanıtladığın günü görebilecek miyim acaba:)!
belki bir gün😂😂😂
Söz isterim.. gerçi geçen de vermiştim ama.. bedavaya sözler verip duruyorsun :D
yogunum ondan olsa gerek yoksa sözlerimi aksatmam tutarım
Bırak şimdi ya :D ben hatırlatmasam cevaplayacağın yoktu:))
seni kaybettim
İyi bakalım madem moralin bozuk bizde anlayış esastır üstüne gelmek istemiyorum:) Umarım sonradan tüm bunları telafi edecek uzun bir cevap gelir, tabii yine kaybetmezsen:)
Evet terliği yapıştırmıştım şak diye 😅
Tam olarak şak diye mi:)) Peki kendilerinden gelen sesi napıcaz:)
Tam olarak şak diye 😌
Ne zamandı peki ve tam olarak nası oldu olayı anlatın.. vurdum öldü demeyin, genelde korkulan birr canlı:))
Şimdi onu mu anlatayım yani
Doğru holding yönetmek gibi daha önemli işleriniz vardı ben unutmuşum pardon!
amanda laf soktu 😂
Korkmaktan yana tiksinmek iğrenmek diyelim şuna
Korkan da çok görünce ne yapıyorsun peki!
Evde öldürebilecek biri varsa ona seslenip eger yerdeyse ve evdeysem yatak veya koltuk varsa üstüne çıkar ve bakamam
Kardeşim çok korkuyo diye mecbur
En son hatırladığın ne zaman ve nasıl öldürdün peki!
Bundan 6-7 yıl önce
Yatağının yanındaydı çok korkuyodu. Kucağıma aldım onu. Yatağa yatırdım bir şey olmaz gelemez korkar falan dedim ama küçük anlamıyo. Öldürdüm mecbur çünkü elime alamıyorum böcekleri
Fedakar abla portresi ama böceğe yazık olmuş ya! nası öldürdün peki çok hareketli değiller mi!
Böceği mi öldürdüm kendimi mi o an bilmiyorum. Şu böcek öldürücü şeyler var ya onunla vurdum