AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hayir. Görünce korkuyorum fakat kaçmasını bekliyorum. Olduremem
Böceği aynı yerde göremeyince olay başlıyor zaten
Hshahhas
Vala ben korkuyorum. Mümkünse bununla karşılaştığımda yanımda biri olmuş olsun inş amin
ben ölduremem 😂 yaklasamam bile cunku alerjim var gorunce bile kizarmaya basliyorum
görürsem 5 metre yakınına yaklaşamam zaten hemen anneee
En çok korktuğum böcek öldürmeye bile korkarım başkasını çağırırım 😒
Peki sadece bunun için mi geçerli bu durum yoksa tüm böcekler içinde var mı aynı şey?
Kelebek ve karıncalar hariç hepsi
Korkmam ama oldurmem yani ne gerek var alip atmak çok mu zor
Katılıyorum ama sende bilirskin ki bunu yapabilen kadın sayısı çok az:)
İmkansız değil
offf daha bugün kriz geçirdim görünce yere yatıp çığlık atıyorum bayılıyorum öldürmek nerdee
Ahahah yüzlerce yorum durum bu genel olarak :D senden umutluydum halbuki hepsinden mi korkuyorsun peki böyle haşere ya da sürüngenlerden hiç öldürdüğün bir şey oldu mu!!
oldu tabikide benim Baya psikologluk birşey
Ne oldu peki öyle sinek ya da çok ufak böcek falansa onlar sayılmaz bile zaten :D
anlatmicam ya zaten huylaniyorum Şu an
Yaa çok merak ettim sıradan bir şey değil bu kadar huylandığına göre :D
Aman meraklandırıp meraklandırıp söylemeyin ne kötüsünüz ya:(
sen iyimisin bocek lere zaafin felan mi vr
Ne alaka be tüm kadınlar çok korkuyor, sen farklı bir şey söyledin gerisi gelmedi.. ona kızdım.. neyse
Sirf bu böcek değil tüm boceklerden korkuyorum ve nefret ediyorum
Vay arkadaş ne tuhaf bir durum bu ya, tüm kadınlar mı aynı olur.. Bir şey soracağım pek önemi yok ama ergenlik yıllarında Ankara'da mıydın orta okul-lise?
Hayır neden sordun
Delal Ezgi isminde şu an 27 yaşında olması gereken bir arki vardı da eskiden.. Yani Türkiye'de bu isimde ve yaşta çok fazla kişi olacağını düşünmedim. ç
hamam böcüğü en temiz böcüktür çünkü hamam böcüğü çgrfuwef
korkmam ama öldürmüş olabilitem var
İhtimaller değil hakikatler konuşsun
Görünce arkama bakmadan kaçtığım için asla öldürmedim, öldüremem de ama öldürttüğüm çok olmuştur. Yazık ama napayım. :( :D
Akşam geziyordu evin bı kenarında artık evcilleştirdim
O derece mi ya:) Onlar çabuk ürerler yalnız!
Timsah yılan ayı gibi hayvanlar çıksa karşıma böceklerden korktugum kadar korkmam herhalde 😂
Alıyorum peçeteyi böcüğün üstüne kapatıp peçeteyle beraber böcüğüde camdan aşağı atıyorum 😂 yaşıyo mu yaşamıyo mu bilmiyorum ama kendisinden pek haz etmem
Yaşar tabii peçete çok yumuşak onlar için :D
Haha 😂
Öldürmedim görürsem yakalar dışarı atarım neden öldğreyim Günah
Gördüğüm anda kaçabildiğim kadar uzağa kaçarım öldürmem imkânsız 😂😨
Hamam böceği oldurebilirm o sorun degilde orumcek biraz sıkıntı
Genelde korkulu rüya hamam böceğidir ama :D Öldürdün peki hiç hamam böceği ya da ona benzer diğer büyük böceklerden
Korkmayanlar yorum pls :D
Bunu guncellemene de yazabilirdin
Korkmayanlar zaten çok az sayıda o yüzden kendilerine sormak zahmetli olmuyor
Hamam böceği ve aklina gelebilecek diger boceklerden korkmuyorm en fazla tiksinirim.. araknafobiam var bnim orumcegin yanına dahi yaklasamam
Anlıyorum umarım karşılaşmazsın örümceklerle ama hamam böceğinden korkmamak da kadınlar arası bir ayrıcalık sayılabilir
Önceden öldürüyordum bir gün kanatlısı üstüme uçmuştu o günden beri tiksiniyorum
O durumda çoğu çığlık atıp kendini kaybediyor sen sadece tiksindiysen yine iyi bence:)) Peki hiç büyüklerinden öldürdün mü?
Genelde yanaşmaktan iğreniyorum
böcekleri görünce elimle alıp balkondan asagıya atıyorum😀
Hamam böceği dedim ama:))
Görürsem öldürürüm öldürdümde 😂😂 elimle sinek bile öldürüyorum 😄
O ne demek ya biraz daha aç :D
Seninki ne demek 😄😄
Öldürüyorsun ama elinle değil :D ya nasıl:)) Bir de sadece hamam böceğini soruyorum ya da onun gibi büyükleri diğer ufaklar sayılmaz :D
Elimle oldurmuyorsam nasil odureyim ya😄😄
Ya offf baştan beri yanlış okumuşum :D ''Elimle sinek bile öldüremem'' diye okuyorum!! Sorry :D peki son zamanlarda aklında kalan büyük hamam böceklerinden birini nası öldürdün.. büyük müydü ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın... Adamlar dokuz canlı ve ilaçla gargara yapıyorlar resmen :D
Aklıma Franz Kafka Dönüşüm romanı geldi . Hayır böcekleri öldürmem
Vay hassasiyetin iyiymiş peki sinekleri :D
Öldürmekmi? Benmi? Ben o böceği görsem bile siz direkt fatiha yı okuyun
O kadar mı korkuyosun!!!
Korkmak ne kelime intihar sebebi bile olur ondan
Her boceki oldururum eletrikli olduricegim war kolay oluyor oyle zorlanmadan 😂
Ya bu kocamanlar için geçerli mi peki!! bir de bu hamam böcekleri falan çok hızlı yakalanmıyor ki kolay kolay!!
Kocamanlar icin gecersiz 😐 kucuk orta boylar icin
Elinde sonunda yakalanio amma
Büyükler için ne yapıyosun peki!!
korkmuyorum böcekten ama tiksinme oluyo tabi ve öldürdüm yani
Normal olanları falan değil sadece hamam böceklerini soruyorum bunlardan korkmuyor musun ve öldürebildin mi!!
korkmuyorum derken görsem korkmam öldürürüm üstüme falan atılsa korkarım yani orası ayrı evet öldürdüm hamam böceği su sarı gibi bı rengi olan değil mı
O şekilde herkes irkilir, normali durumu kastettim ve korkmayanlar oldukça sınırlı sayıda:) Evet böyle normalden büyük antenli, kitinli falan bir böcek var ya işte!! Peki nası öldürebildin ilacı falan tınmıyorlar da onlar.. Ama sadece ''vurdum öldü'' diye değil olayı anlat pls! Nerede gördün ilk ne yaptın kaçtı mı en son ne oldu falan detayına veriştirin biraz, diğer türlü bir şey anlaşılmıyor
bı ara mutfakta gördüm işte tezgaha doğru çıkıyordu bı peçete yardımıyla aşağı attım üstüne bastım oldu yani 😂
En kesin çözüm ama onu yapabileceğine ihtimal vermemiştim ki bunu yapabilen nadir kadınlardansın:) Çok tuhaf bir ses çıkmıyor mu öyle peki son durum nasıldı!!
ben ses falan duymadım hem neden yapamiyim ki basit bişey 😂
O zaman üzülerek söylüyorum ki o hamam böceği değilmiş:))
hadi ya 😂 neden sesi çok mu cikiyo ki
Aynen çıkması gerekir, kitinleri var.. Şimdi hırs yapıp ondan bulup öldürecekmiş gibi bi* halin var :D
yok daha neler 😂 neyse gece gece böcek muhabbeti de yaptık ben kaçtım o zaman iyi geceler
Taam son sorum tek leşin miydi peki kendileri!
iki dakika once oldurdum. dun biri uzerimde geziyodu😀
Hadi ya tesadüfe bak:)) Hamam böceği miydi peki nerede gördün ve nası öldürdün baya dayanıklı ve hızlılar ya normal böceklere göre:))
siyah bocek ne bileyim adini hergun olduruyorumm. pislikleri bii biymiyolar ya...
eziyorum vuruyorum bide olmuyolar ya kac kez vurduktan sonra anca oluyolar.
Aynen ve kadınlar genelde çok korkar onlardan:) Bugünkü olay nası oldu yeniymiş anlatsana!! Ama vurdum öldü diye değil.. Nerede gördün ilk ne yaptın, o ne yaptı kaçtı mı, sonra nası öldürdün, en son ne haldeydi falan.. detaylı anlatın biraz bundan korkan çok insan var:))
ben korkmam fare bile oldurdum yani neden korlayim tiksiniyorum sadece o kadar..
Yok artık bu konuda kadınlar arasında kesinlikle istisnasın:) Fareyi nerede gördün çok mu küçüktü fındık faresi falan gibi!
evet kucuktu baktim geliyor terligi ayagimdan cikardigim gibi bir vurdum hakkin rahmetine kavustu annem inanamadi altim atdim cope hepsi mal gibi kaldi annemin bir kac arkadasida vardi.. koydeyken oldu bu arada
Yuhh onu da mı terlikle öldürdün!! Terlikle fare mi öldürülürmüş ya çılgın, fare de ne vitaminsizmiş öyle terlikle tek vuruşla böcekler bile ölmüyor:) Bugünkü nası oldu bir anlatmadın, merak ettik ama yukarıda söylediğim gibi anlat.. vurdum öldü diye değil!!
duvarda geziyodu iste ben terlikle vurdum birkac kez oldu.. yaa evden tuhaf ses geliyodu vizildama gibi bir sey korkdum evdekileri uyandirdim deminden beri ariyoruz nerden geliyor o ses anlamadim bocek falan mi girdi pencereden.. ne oldugunu bulamadim hala
Vızıldamaysa sivri olabilir ışığı açınca saklanıyor nomıssızlar.. Bir de senin hakkında fikir sahibi ise direk saklanıyordur zaten, gördüğünü pert ediyosun!
evet elimde terlikle ariyodum serefsizi amma sinek sesine benzemiyodu baska bir bocek falan olmali annemde duydu babam duyamadi o geldikten sonra sesi kesildi..
Biraz önce öldürdüğünün ruhu da olabilir:) Ya bulursan da bu seferlik affetmeyi dene bence!
yok canim ne ruhi
Gece görürsün:) Peki buldun, parmak boyunda bir hamam böceğiymiş naparsın bu saatte:) Ama ne yapacaksan onu söyle korkmak da serbest:)
yerim allahim ya ne yapa bilirim sence gebertirim tabi.. yastmam valla
Aman iyi be büyüklerinden belki korkarsın dedik! Hiç affın yok ya ne katısın!
affetmem 😊
ne isi var onun benim evimde.
Evde olmasa sanki ekmeğe salça sürüp önlerine koyuyosun.. Eminim onları da perte çıkartıyosundur!
salca ekmekmi😊😊
Aynen bundan sonra eve girenleri öldürmek bir yana, salçalı ekmekle ağırlayacaksın:) Hamam böceği ve fareden başka bir şey yok mu, gerçi sinek de vardır kesin.. Sanırım bu konudaki en cesur kadın sensin buradaki!
oyleyim sinekte pert ederim bu gun iki tane kocaman siyah sinekler var ya ondan oldurdum bir tanede bocek. sivri sinekte oldurdum deminden beri kulagimin dibinde vizildiyo pislik.. dun iki tane bocek oldumustum biri uzerimdeydi haberim yoktu pislim uzerime nasil ciktiysa baktim ayagimda bisey var elimi vurmam la bir baktim uzerimdden bisey dustu gebertim pisligiii..😊
acimam yaniiii
yaa acaba bu yaptiklarim icin cehennemde yanar miyim allah affetsin kac lesim var offf
Bir de nası zevkle anlatıyor şöyle pert ettim böyle yamulttum falan, senin küçüklüğüne inmek lazım:) Peki bu son zamanlarda hatırladığın en acımasızca öldürdüğün hangisiydi yani en kötü sonu yaşayan ve onu nası öldürdün!! Ama vurdum öldü diyeceksen hiç anlatma, son yorumun gibi detaylı olsun pls:))
pek bisey yok baska anlatmalik ben artik kactim gec oldu burda saat dordun yarsi uyumam gerek iyigeceler. bayyy
Filmin en heyecanlı yerinde reklam girer ya hani bu yaptığın da öyle oldu! Sana "of" diyorum ya!
Neyse iyi geceler bad girl.. yarın bununla ilgili bir-iki şey soracam sana
baska anlatilacak bisey yok ki hem saat gec ya uyumam gerek. delisin ya yeminlen😊
tamam hoscakal
Ortadoğu ve balkanların en cesur, en katı ve son böcük bükücüsü size de günaydın efem:)
gunaydin.
Ya şöyle affetmem böyle yaşatmam diyorsun bir olay anlat diyince susuyosun! Onlarca yorum var cesur olan 1-2 kişi onlarda susuyor!
baska olayim yok. sende ne merakliymissin boyle seylere nesini merak ediyosun ki anlamiyorum😀
Ya çünkü bu kadar korkulması çok tuhaf önceden samimi bulmuyordum ama cidden çok korkanlar var.. Burada da durum öyle.. E durum böyleyken sende öyle anlatınca merak ettik tabi türünün tek örneğisin :D ama maşallah lafı ağzından cımbızla alıyoruz!
ehh ovunmek gibi olmasin oyleyimdir.
yilana tas atmami anlatmismiydim ya da amcama oldurtdugumu.
O sayılmaz başrol sen değilsin orada:)) Ya istediğim çok basit aslında.. Aklında kalan fiziken öldürdüğün en büyüğü nası öldürdün bunu anlatacaksın.. Ama vurdum öldü diye değil olayı tüm detaylarıyla baştan sona uzun olarak.. Böyle anlatınca biz de yaşamış gibi oluyoruz çünkü, diğer türlü bir şey anlaşılmıyor!! Hem okuyan hemcinslerini de örnek olabilirsin, hadi senaryoyu yazmaya başla:))
Yazık hayvancıklara ne kadar urksem ve iğrensem de zarar vermem kaçarım 😊 😅
Hiç öldürmedim çok gördüm dışarda evde rastlamadım ama öldürmem böcek asla
Çok korkunç gördüğüm yerde çığlık atar babamı çağırırım 😱
hayır öldürmedim o şeyden korkmuyorum fakat bir yerde görecek olursam tiksinirim diye düşünüyorum
İnsanlardan daha zararsız oldukları için öldürme gereği duymadım hiçbir canlıyı
Sivrisinekler pek öyle değil ama bravo gerçekten:)
Hayır öldürmek değil aynı ortamda bile olmak istemem 😏 şu an bile kötü hissettim
Peki böceklerin hepsine karşı mı bu duygu yalnızca buna mı yoksa çoğu kadın sadece bundan korkuyor!
Tüm böceklerden iğrenirim, korkarım