AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yanlışlıkla üstüne basmıştım bile. Nefffret ediyorum eski evimizde bizden daha çok ev sahibiydiler.
Hadi ya korkar mısın peki :D isteyerek hiç öldürdüğün oldu mu!!
cok bocek öldürdüm muhtemelen icinde hamam böcegi de vardır
Nası bir şey olduğunu bilmiyo musun hiç? Hep ufak böcekler miydi peki öldürdüklerin
Kucukleri oldurdum de buyukler takir takir olüm sesleri igrenc oluyo
Sadece hamam böceklerini soruyorum, kadınlar genelde çok korktuğu için!
Bn de hanam böceğini söyledim zaten
Ölüsünü bacağından tutup incelemiştim
Anneme çekmişim o da korkmaz
Kadınlar genelde ölüsünden de dirisinden de çok korkuyor:) Cinayet senin miydi peki!
Haha 😂 hayır öyle buldum merdivemlerde otururken
(suçlu hissediyorum onu aşağı ittim)
Kaciyorum onlardan görünce ama Allahtan almanyada yok hic türkiyede cok var hamamböcegi
Onlara meydan okuyabilen kadın pek yok zaten:)) Türkiye daha nemli ondandır
ya cok hizli kosuyorlar bide örümcekler onlar dahada igrenc. Allah tüm Kadinlari Hamamböcelerinden korusun :D
AhahAh :D
Zarar vermeden yakalamaya çalışırım dışarı atarım eğer tutamazsam kovalarım pencereye, kapıya her neyse yinede öldürmeye gerek yok
Canileeer. 🙄 Şaka bir yana börtü böcekten pek haz etmem ama öldürmeyede kıyamam elime geçen bir şeynin ucuyla ittire ittire atıyorum. 😂
Ben korkmam. Peceteyle alip atarim ama bazen öldürüyorum 😸😸
Hamam böceği kocaman onu alabiliyo musun peçeteyle bir de çok hızlı!
Yavas yavas yaklasiyorum. Böylelikle yakalayabiliyorum
bir tanesi pantolonumun pacasindan icine girmisti. tam bu bacağıma batan şey ne derken... sonrası karanlik. bak yine bir kötü oldum.
Bende onu oldurcek cesaret bile yok onu gec orumcek gorsem bile o odaya bidaha girmem babam gelene kadar :D
Evde tek başıma kaldığımda terlikle öldürmüştüm. Çıtırt diye ses gelmişti ıyyyyyy
Ses sıkıntı biliyorum da tek bu mu:) Genelde korkar mısın!
Daha az önce zehirledim bitane vurmaya kıyamıyorum :D😐
Az önce mii!! İlaçla da kolay kolay ölmüyorlar ki kocamanlar!
Bendeki kuvvetli ilaç öyle marketteki ilaçlardam degil
Vurmaya kıyamıyorum demişsin ama o ilaçlar pert ediyor hayvanı farkında mısın!!
Napayım? zaten huylanıyorm görünce kaşıntı basıyor yakalanmıyorda çok hızlı yavrularsa sakat ayrıca mecburum mikrop yüklü onlar hepatit bile taşıyolarmış vurarak öldürdüğünde bile yumurtaları hala canlı kalıomuş ben araştırdım gördümmü affetmem yavaş bişey degilki yakalayıp atasın
Bunlar bahane değil sonuçta bir canlının ölümünden bahsediyoruz.. üstüne sıkılan bir ilaç mı yoksa evin belli yerlerine mi sürülüyor önceden!
Saçmalama Allahını seversen bizde bilioz canlı oldugunu acımasız olsak vura vura öldürürüz. Sen napıon gördüğünü beslion sanırım bukadar tepki verdiğine göre
İki türlüde oluo bu sene ilk defa denk geldim balkondan girdi kesin mecbur öldürdüm ilaçlama yapmamıstım
Tek vuruşta emin acı çekmez ama o ilaçlar felç edip yavaş yavaş öldürüyor.. Beslediğimi söylemedim ama şayet görürsem alır uzaklaştırırım tabii ki öldürecek değilim..
Evde hep görürüm ellemem 😂 bazen kürekle alır dışarı atarım..
Geçen seneki apartımda evi kalorifer böcükleri basmıştı onları hep öldürürdüm ve en sonunda başa çıkamayıp ayrıldım ordan..
İkisi zaten çok benzer ve üreme hızları inanılmaz!! Peki akılda kalan bunların büyüklerinden birini nası öldürdün.. Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen :D ve inanılmaz hızlılar!
Heyyyooo cevap pls :D
Hamam böcüklerini öldürmedim.
Ben de kalorifer böceğini sordum zaten, aynısın laciverti ne fark eder ki :D
Tamam sensin
Al işte bu ne şimdi.. İyi ki bir merak ettik dedik.. Neyse napıyorsanız yapın ya..
Biseye alarak pencereden atarım artık ölür ölmez bilmiyorum
Ama onlar yakalanmıyor ki çok hızlılar sadece hamam böceklerini soruyorum diğer ufak böcekleri değil!
Şu kabuğu sert olan vurunca ölmeyen böcek demi
Aynen o ve onun gibiler:)
Ben korkmuyorum. Hem bnden kaç kat kücük korkmak saçma gelıyo bna korkacak ne var ko
Ama kadınların geneli çok korkuyor bundan biliyorsundur sen de! Peki hiç öldürdün mü yoksa uzaklaştırır mısın?
Evet bn korkmuyorum hiç de öldürmedim bu tam bir cahillik bnce uzaklaştırırım.
Bu konuda örnek insan:)
Teşekürler
Tiksinirim ayakabim kapali olmali ayakabim acik ise huylanirim giderim ordan
Genelde kadınlar çok fazla korkuyor bundan.. Hiç öldürdün mü peki, illa hamam böceği değil ona benzer genelde korkulan büyük haşereler de olur?
Yok ben öldüremem dokunamam yanimda olanlara öldürürüm
Çığlık atarım 3 ay o yaratığın bulunduğu odaya girmem
Diger yorumlara gore garip olcak ama gecen gun ayagimin ustunde geziyodu hic tepki vermedim 😕
Cidden farklı oldu ya türünün tek örneğisin sanırım :D
Ezcektim acidim dedim simdi gitsin hayvan gece gece oldurmiyim 😀
Buradaki 174 kişinin içerisinde bu kadar soğukkanlı olabilen tek kişisin harbiden:)) Peki böyle sürüngen, börtü-böcek takımından öldürdüğün şeyler ve aralarından en büyüğü nedir?
Oldurmem yazik salarim disari ama sinek oldururum sinir ediyolar beni 😁
Herkesin gücü de onlara yetmiş sanki onların ki can değil patlıcan :D
😀😀 ne biliyim onlari oldurmekten zevk aliyom heralde pust gibi geziyolar ortalikta 😀
Onları da affedeceğin günleri özlemle bekliyoruz:))
Görmemek için her yolu deniyorum tahammül edilesi değil
Kadınların korkulu rüyası!! görünce peki :D
Arkamı dönüp geldiğim istikamete doğru koşuyorum 😂
Haahhaa :D
valla az önce bu konuda toplu intihar etmiş hamam böceği gördüm ama oldurmedim
eve giren sivrisinegi bile öldürmeyen bir insanım
Harikasın, çok iyi:)
Iyyyyyyyy tüylerim diken diken oldu öldüremeyecek derecede iğreniyorum öğöğöğööğğğ
Alerjim var. Anında olduğu ortamdan kaçarım. Öldüremem
Canlılara zarar vermem, böceklerde dahil. (Hiç sevmesem de) genelde uzaklaştırmayı tercih ederim.
o değilde soru tutmuş :D 559 -560 a tamamladım hayırlı olsun
ve hayır hiç öldürmedim
Eyvallah :D
Öldürmedim galiba
Börtü böcekten hoşlanmıyprum o nyüzden de yaklaşmam pek
Küçükken evet. Artık öldürmüyorum hiçbir böceği. Sivrisinek hariç
Tüm böceklerden korkuyorum, hamam böceğine has bir şey değil😁
asla olduremem midem bulanir o cit sesinden iyyyy aklma gelince bile midem kalkti
Evet katledip boynunda iple odamin girişine astim , intihar süsü vermek için
Yok artık ciddi misin!! Ama yalnızca hamam böceği ve onun gibi büyük olan diğer böcekleri soruyorum ufakları değil:))
Heyy merak ettik
Ya her soruya bir cevabın var ama bizim şu cinayeti bi* aydınlatamadın gitti :D
Diğer böcekleri kızartıp yiyorum , al cevap
Yaa off ciddi bir mesele bu :D
ya ben hamamböcekleri ve her hangi böcek gördüğüm an çığlık atarak uzaklaşıyom nasıl öldüreyim 😪