AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Iyyyt ben çığılık çığlığa içerden bir kız gelir oda çığlık atar bir erkek gelir ya öldürü ya dışarı atar orası beni ilgilendirmiyo..😅
Evet. Hatta kuzenimle beraber, ölüsünü bir kovaya koyup çorba gibi biršey yaptık suyla😂
Hamam böceği ve onun gibi büyükleri soruyorum yalnız diğer ufakları değil :D Hiç büyük olanlarından birini öldürdün mü?
Evet bende onu kastediyordum zaten
Peki akılda kalan bunların büyüklerinden birini nası öldürdün.. Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen :D ve inanılmaz hızlılar!
Ya terlikle vura vura en sonunda ezilip ölmüştü.
Ya iyiki bir detaylı anlatın dedik baştan sona.. Zaten yüzlerce kişinin arasında korkmayan birrkaç kişiniz onu da doğru düzgün anlatmıyorsunuz:(
Niye bu kadar ısrar ediyorsun? Hamamböceği fetişi olanı ilk kez gördüm. Detayını hatırlamıyorum. 2-3 sene önce oldu bu olay.
Saçmalama be fetişinden bahsediyorsun.. Neyse yorma sen kendini daha fazla..
Haklısın. Yeterince yordum zaten.
ben elime alıp dışarı salarım hamam böcekleri görüntü bakımından korkunç duruyor ama öyle değiller bunu yapan tek kız ben değilimdir umarım 😂
Yanımda kim varsa ona yönlendiriyorum 😅 Görünce kaşıntı tutuyor beni
Her zaman o kadar şanslı mısın peki hep yanında birileri oluyor mu :D bir de sadece bundan mı yoksa tüm haşerelerden mi korkuyorsun:)
Ya korku değil bu, görünce bir garip oluyorum. Sanki üzerimde geziniyor 😅
Öldürdüm 😑 evimi benden çok sahiplenmişlerdi, katliam yaptım. İğrenç bir deneyimdi.
Hadi yaa çoğu kadın aynı durumda çığlığı basıp mahalleyi ayağa kaldırmayı tercih ediyor :D Ne zamandı peki büyükler miydi?
Sürüydü bizimkiler ben gördüğümde bir iki tane büyüğünü öldürdüm baktım olmuyor yem aldım ve soykırım oldu 😀 Ben de huylanıyorum böcekten ama (aslında korkuyorum da) çığlık atacak kadar değil
Sen yine de kesinlikle cesaretli sayılırsın bu konuda genele göre:)) Peki o büyükleri nası öldürdün? Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlat pls.. Adamlar resmen dokuz canlı ilaçla gargara yapıyorlar :D Hem okuyan hemcinslerinize de örnek olabilirsiniz bu konuda:))
Terlikle vurup yapıştırdım yere o kolaydı. Banyoda olanı da boğdum gidere düşene kadar su döktüm. Tabi iyi yüzücüler de oluyor kaçıp biryere giriyor.
Onlar suda boğulmuyor ki zaten giderden çıkıp geliyor çoğu zaman! Mutfaktaki olayı anlat pls ama olayı yani vurdum öldü deme.. İlk nası gördün ne yaptın o ne yaptı kaçmadı mı en son nası oldu falan önemli olan buralar zaten!! Korkanlara da taktik olsun? Büyük müydü!
Mutfakta öldüremedim hiç midem kaldırmadı. Giriyorum mutfağa ışığı açıyorum adamların umrunda değil ne bir can kaygısı var ne de korku. Bende yine su döküyordum kaçıyordu. Tezgahta ya da masada ezemeyeceğim için peçete ile almaya çalışmışlığım var. Peçeteden de hareketini hissedince atıyordum elimden yakalarsam basıyordum üstüne.
Kadınlarda pek rastlanılmaması nedeniyel cesaretini takdir ediyorum cidden ama tam aydınlatmıyorsunuz ya:((Sen dedin ya ilk başta ''terlikle bir tane baya büyük öldürdüm diye'' onu soruyorum işte!! Büyükler kolay kolay ölmüyor ve hemen kaçıyorlar adamlar turbolu resmen:)) Cesaretinizle aydınlatın şuraları pls!!
Ya bu konuda cesur olan kadınlar zaten çok az neden susuyorsunuz!:(
Isirsa et koparmaz ya😂😂 bocekten korkan kızlara sasiriyorum😂😂 ben fare bile olduruyorum 😂😂
Bu şekilde düşünen sadece sayılı birkaç kadından birisin tebrikler, cesurmuşsun cidden :D Nedense kadınlar inanılmaz korkuyor bunlardan sen de biliyorsundur:)) Peki şimdiye kadar öldürdüğün böyle sürüngen ya da haşereler arasında neler var?
fare böcek kertenkele 😂😂
Fareden korkmayan tek kadınsın sanırım :D Ama fare çok küçük fındık faresi falan mıydı yoksa bildiğimiz büyük lağım faresi mi?
ikisi de ama lağım faresi saldırıyor 😣😠
Abartmıyorum yorum yapan yüzlerce kişinin arasında sanırım en cesurusun.. Lağım faresini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlat lütfen uzun şekilde.. Nerede gördün büyük müydü ilk sen ne yaptın, sonra o ne yaptı saldırmadı mı en son ne oldu falan.. Ama bir iki cümle ile değil detaylı olsun pls merak ettik.. Lağım faresi ya bu kocamandır :D
Yav yüzlerce yorumdan bu kadar cesaretli biri çıktı o da çok geç yazıyor iyi mi :D
ya sakin ol 😂😂😂 anlatılacak bir olay değil ki hem tam hatırlamıyorum kuccuktum o zaman 😂😂😂 isim gücüm var olum benim de ya az anlayiss😂😂😂
Söyleyip söyleyip merak ettirip anlatmıyorsunuz küstümm:((Ne kötüsünüz ya korkmayan zaten birkaç kişi, hele sen fareden bile korkmuyorsun ama susuyorsun yazık, günah:)
Ne anlatiyim allasen ya 😂😂😂
Ya fare diyorsun anlat deyince de kızıyorsun :D Napalım merak ettik ama!!
Lavaboya gittim misafirlikte en fazla 5. sınıfa gidiyordum. kapiyı acar açmaz karşıma çıktı zaten. Küçük fareler gibi kaçmıyor onlar aksine insanın üstüne geliyor. bir de şey ev müstakildi bahçelerinde de vardı lavabo ben ona gitmiştim, yanimda duvara dayali kürek vardı aldım vurdum kafasına zaten. Hatırladığım bu kadar yani 😂😂😂 Ya ben el bebek gül bebek büyümüş biri değilim. Köyde büyüdüm ben, ağaç tepelerinde kiraz toplayarak, yolda düşe kalka ip atlayarak, köpekler tarafından kovalanarak, inek sagarak. Öyle biriyim yani. Bunlar normal geliyor bana. Hayvanlardan korkmam pek 😂😂
İşte tam istediğim gibi anlatmışsın eline sağlık:) Şimdi ne kötülük var bunda aydınlattın işte bizi bir de bir sürü inatlaşmıştın:)) Çok cesurmuşsun cidden bir de çocuk sayılırsın o yaştaki erkek çocuğu bile korkup başkasını çağırır.. Peki son zamanlarda öldürdüğün böyle büyük şeyler arasında ne var? Hamam böceği, çıyan, fare, kertenkele gibi bu yaz falan yanii.. Sen kesinlikle istisnası bu konuda:))
Ne bu merak 😂😂
Off başladık yine!! Sen gibi görmedim hiç merak ediyorum evett!
sakin ya 😂😂😂
Napıyım kızdırıyorsun bir soru sorup arkasına 50 tane açıklama yapıyorum!
tamam sustum 🙄🙄
Direk oldurur kalintilarini silerim yumurtalri kaliyor diye duymstum cogalmasin serefsizler
Yüzlerce yorum arasında korkmayan nadir kadınlardansın tebrikler:)) Peki hatırladığın büyüklerinden bir tanesi nerede gördün ve nası öldürdün.. ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın... Adamlar dokuz canlı ve ilaçla gargara yapıyorlar resmen!!
Hatirlamiyorum. genelde terlikle bir kac. kez vurarak. öldürürüm veya ayagimda. terlik varsa. basarak
Ama sadece hamam böceği ve onun gibi büyükleri söylüyorum ufak olanlar değill!! Nası hatırlamazsın ya zaten bu konuda cesur kadınların sayısı oldukça sınırlı!
😂😂😂🖐
Peki bunların büyükleri ilaçla gargara yapıyor resmen ve haberin vardır radyasyondan etkilenmiyorlar ve kafası kopsa bile bir hafta yaşıyorlar :D çok iyi ölü taklidi yapıyor nomıssızlar baya kurnazlar, sen onların öldüklerine emin misin, kabukları sert baya!!
Korkmam ki o böcekten öldürmeden uzaklaştırmaya çalışırım
Normalde korkmayan kadın yok gibi :D peki hiç öyle büyük böcek ya da haşerelerden öldürdün mü daha önce!
Öldürdüm maalesef büyük bir böcekti
Neydi pekii ve nası öldürdün ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın... Adamlar dokuz canlı ve ilaçla gargara yapıyorlar resmen :D
öldürmem icinden cikamayacagi hava alan bir yere koyarim evden cikarken disari çıkarırım
Valla korkmayıp üstüne bir de bunları yapıyorsun hemcinslerin arasında cidden cesur sayılırsın bu konuda :D
hamam böceği görmüyorum fazla fşghşf görürsem öldürürüm, canilikle alakası yok sadece korkuyorum şfgşn
Zaten herkes korkuyormuş :D Korkaman rağmen öldürebiliyor musun, hiç öldürdün mü?
gördüğüm çoğu böceği öldürüyorum, ama ona henüz rast gelmedim gşihşf
Sen yine cesaretliymişsin :D peki aklında kalan öldürdüğün en büyüğü hangisi?
Evet ama bunu istemeden yaptım 😀 sakince dursa camdan dışarı salacaktım oysa 😅
Ahah istemeden nası başardın ya gerçi çok hızlılar :D
Bunu söylemeye üzülüyorum ama kendini kağıttan yere attı ben de ezdim 😅 karınca görünce yönümü değiştiririm öldürmek istemem hiçbirini 😐
Psikolojisi bozuk olabilir ya intihar etmiş :D şaka bir yana bravo işte hassasiyett budur!!
öldürdüm peçeteyle üstüne bastım. çatırt dedi. sonra aşağı attım. geberttim pisliği.
Yüzlerce yorum var ama korkmayanlar sayılı resmen :D peki hamam böceği miydi diğer ufak böcekleri saymam, büyük müydü!!
Heyy cesur kadınlar susmayın :D
Böcek öldürmek benim için bildiğin eziyet gibi ama genede tiksiniyorum sevmiyorum o hayvanı
Ve gecenin solisti teşriflerini buyurdu :D vay arkadaş ne oldu peki şimdi cevaplayınca bu çok mu kötü bir şey!!
Aklıma geliyor o böcükler 🤔Kötü kötü
Bunun üstüne gidin biiraz ya bu ne arkadaş bir toplumdaki neredeyse tüm kadınlar böcekten korkar mı ya :D peki bu tarz hamam böceği ve türevleri arasında öldürdüğün ne var, senin dayılığın küçük uçan kanatlı şeylere :D
O zaman onlarda dışarda yaşamaya devam etsinler evimde ne halt yiyor ve yüzüme çarpıyor ne hakkı var böcüğünnn buna !
Yanii o çok ayrı bir tartışma konusu, o dediğin küçücük uçan sinek gibi şeyler değil mi zaten!! Sen asıl soruya cevap ver pls bir önceki yorumdaki, babaları görünce napıyosun asıl :D
Kalorifer böceği türünde bu uçan kanatlı yaratıklar sinek gibi değil sinekten kim korkar yahu böcek bu aman allahım kaşıntı basıyor sus
Kalorifer böceği ucuyor mu yahu bari googleden falan göster ya gerildin yine :D
Ne biliyimmm kocaman uçan bir böcek işte uğraştırma beni gece gece böceklerle 😒
Ya valla merak ediyorum ya hem kocaman hem nası uçuyo googledan liink iki saniyeni alamaz.. Ve onları nası öldürüyosun böcek ilaçları tınlamıyorlar ki öyle kalorifer böcekleri falan
heyyoo tamaam ya cidden başka sormayacagım :d
iyy cok tiskinirim yemn ederm aglarim basbas bagiririm resmni gorsem bile acimam iphone u firlatirim
O kadar karartıyosun gözü yani :D peki hiç öldürdün mü daha önce hamam bböcği ve benzer büyük böceklerden?
ya yazarken bile kasinti tuttu asla yanindan gecememki ay bide olnce kibirdanisi yemne derm ooff allah belani versn be
Sen burada bile kendinden geçtin görsen nası olur bilemiyorum :D
yemn ederm agliyorm
bocegin her turlusunden korkarım korktugum icinde ölduremem ki 🙄
Toplumda böcekten korkmayan kadın yok heralde :D
Her türlü böcekten korkar tiksinirim 😑 genelde evde yanlizsam bit kadar küçük böcek bile görsem hiç üsenmem elektrikli süpürgeyle alırım.
öldürdüm yani uzaktan korkarim boceklerden. sicak su doktum olsun diye
Ya nedense kadınlar çok korkuyor bunlardan :D yalnız diğer küçük böcükleri değil hamam böceği ve onun gibi kocaman olan ve genelde korkulanları soruyorum!!
korkunc ugur böceğinden korkmuyom tek karincadan ama sürü halinde karinca görürsem tirsarim
Ahahah :D peki bu börtü böcek haşere takımından öldürdüğün en büyük şey neydi aklında kalan?
Kağıt ya da peçete kürek gibi bişeyle alır dışarıya bırakırım öldürmek günah
Bravo sana:))
görürsem, terliği kafasına indiririm -ki çok öldürdüm.
293 tane yorum varmış an itibariyle siz korkmayanlar olarak son derece azınlıktasınız:)) yalnız diğer küçük böcükleri değil hamam böceği ve onun gibi kocaman olan ve genelde korkulanları soruyorum!!
Vay arkadaş bu konuda cesur olan kadınlar anca susuyor tek duyduğumuz korkanların çığlıkları:))!!
Yüzlerce kişinin arasından sadece birkaçınız cesur ama sizde hep susmuşsunuz sanki ahlaksız bir şey konuşuluyor!!!
ne saçmalıyon sen ya. bir sus böcek gibi ezicem kafanı.
Ne kadar katı ve acımasızsın sen ya, eğitimci bir de böceklerin de mi kafasını eziyorsun!!
en büyük zevkim
Öldürücüyü üstüne sıkarım. Küçüklerini terlikle öldürebiliyorum sadece.😂
Ama sadece hamam böcekleri ve onlar gibi genelde korkulan böcekleri soruyorum :D büyükler hiç ilacı tınlamıyor ki adam duş alıyor resmen ilaçla öldürdün mü hiç onlardan :D
Öldürdüm ki söylüyorum. :)
Korkmayan nadir kadınlardan birisin öyleyse :D Son zamanlarda hatırladığın en büyüklerden birini nası öldürdün peki!! Ama vurdum öldü diye değil baştan sona detaylı anlat pls.. nerede gördün nası yaptın, o ne yaptı, en son ne oldu gibisinden :D korkmayanlar piyasada son derece az:))
Korkmuyorum demedim ki. 😂 Korkuyorum tabii ki fazlasıyla. Hatta görürsem uyuyamam. Ama yapacak bir şey var mı? İlaç yoksa başkasına öldürtürüm. Küçüklerini kendim öldürürüm. En son haşereye ilaç sıkmıştım. 😂
oldurmedim cunku oldurunce cikan kirilma sesine cok ifrit olurum
O ses garip cidden!! Yani iila hamam böceği değil de onun büyük genelde korkulan haşereler için de soruyorum!..
hepsine genel cevap verdim ::
Korkarım ama bana zarar vermeyen canlıyı öldürmem, öldüremem :p
Yani en doğrusu:) peki öldürdüğün oldu mu bu hassasiyete rağmen sivri kesin vardır ama onun dışında :D
Sadece sivrisinek öldürüyorum, onun dışında bir canlının yaşamını elinden alma cesaretini gösteremiyorum :)
Bravo:)) Beton değil pamuk resmen:)
Hahahaha :)
Oldurmedim gorsem de oldurmem sanirim hayvanlara kiyamiyorum bocek dahi olsa
Sivri sinek ? :D
ayy öldürünce böyle çıtırt diye bir ses çıkıyor o kadar iğreniyorum ki
O ses garip harbiden!! Hiç öldürdün mü peki özellikle büyük olanlar fenaa :D
Öldürdüm ya :D
Yav korkmayan bir avuç kadınsınız 229 yorumdan onu da öldürdüm deyip geçiştiriyosunuz.. iyi de nerde nasıl, insan biraz detayına veriştirir olayın :D
Öldürdüm terliğimle tam üstüne pat diye ezdim iyice 😎😎‼️
Korkmayan o kadar az kadın var ki normalde!! Sen de istisnasın bu konuda o zaman:)) Peki nası yaptın büyük müydü öyle ''vurdum öldü'' diye değil ama baştan sona olayı anlat!!
Ee uzun hikayeyi mi anlatıyım
İşte kaçmasın diye gördüğüm anda hemen öldürmek gelince aklıma öldürdüm tüyler diken oluyor tabi o an sevmediğim şey olunca yani benim korktuğum kertenkeledir ıyyy acayip korkarım ondan yaAaa😂😂😂😂
Ya hemcinslerin görünce ayılıp bayılıyor, hikayeleştirerek anlatmak faydalı bildiğin:)) Tek leşin miydi peki o? Kertenkele çok zararsız değil mi ya nesinden korkuyosun onun!!
Nesi zararsızmış
Doğru seni parçalayabilir!!
😔😔😔😔😔
Ööğğyyy. Hiç sevmem. Gördüğümde ordan oraya zıplayarak bağırdığım ve derhal kaçtığım için öyle bir fırsatım olmadı 😂
küçükken hep terlikle öldürürdüm ezerdim bana bulaşmada bile öldürürdüm allah affetsin
Küçükken akıl tam ermediği içi olabiliyor bazen böyle şeyler.. Peki şimdi?
valla şimdi alıyom balkondan aşşağı atıyorum
Ama 9 canlı
ölmüyor galiba
Çok iğreniyorum ve korkuyorum. Başkalarına attırıyorum öldürtüyorum gördüğümde. Böceklerden iğrenmek istemezdim ama
öldürmedim sevimsiz bir hayvan kendisini sevdiğimi söyleyemem ;)
Sevmeyi geçtim de kendisinden korkmayan kadın yok gibi bir şey:)) Kadınlarda ciddi bir haşere korkusu var! Peki böyle haşere, sürüngen takımında öldürdün en büyük ya da tehlikeli şey neydi!!
Çok kez öldürdüm ama her seferinde vicdan azabı çektim 😑😑
Genelde kadınlar çok korkuyor özellikle bu böcekten!! Neden rahatsız olduğun halde defalarca yaptın!
O korku, şok'la bir den kendimi kaybediyorum. Elim ayağıma dolanıyor. Sonra üzülüyorum
Hatırladığın en büyüğü nasıl öldürdün peki! Normale göre çok dayanıklı ve hızlılar.. Ama 'vurdum öldü' diye değil nerede gördün nası öldürdün kaçtı mı baştan sona anlat pls!!
Bu ne ya korku filmimi çekiyoruz 😂😂Ne bilin hatırlamıyorum baya oldu.
Ya eveet senaryo yarım mı kalsın:(( :D