AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
ayyy Şu an mutfakta kocaman bir tane var biliyo musun deodorant falan sıktık ama olmedi kacti falan oralarda dolaniyo :(
Hadi ya tesadüfe bak:)) Ya onlar etkilenmiyor ilaçla falan gargara yapıyorlar resmen!! Çok çabuk çoğalıyorlar yakalayıp bir şeyle tutup at hemen!
Çığlık atarak yanıma evdekileri toplamistim bikeresinde havalandirmadan girmisti banyoya. Asla öldüremem öghhhh
Ahahah:D Sadece hamam böcekleri için mi geçerli bu durum yoksa tüm böcekler için mi:))
Minik boceklerden korkmuyorum onlara da yaklasamam ama büyüklerden aşırı irkiliyorum
Çok korkarım ama hiçbir canlıyı öldürmedim, öldürmem. Korksam da uzaklaşırım oradan.
Süper:)
banyoda 1 aydır 3 dört tane el kadar hamam böceği geziyor bir gün terlikle giriştim o kaçtı ben kovaladım şu an gözükmüyor
Sanıyorum bunu yapabilen tek kadınsın yani burada 400 civarı yorum fakat daha böyle bir cesaret örneği görülmedi:)) Peki nasıl oldu hem de 3-4 tane büyüklermiş!!! Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!!
vala kocaman lardı bende şoktaydım
Ya zaten cesur olan birkaç kişisiniz yüzlerce kişi arasında ama olayı anlatın ya baştan sona hem okuması heyecanlı oluyor hem de taktik oluyor, sonuçta bundan korkmayan yok gibi!
Ama uzun olsun 1-2 cümle değil baştan sona nerede nasıl oldu falan:))
valla bir ara terlik bir arada duvar fırçasıyla giriştim fare gibi kaçtılar yakalıyamıyorum
Sonuçta öldürdün mü peki yav iyi ki bir uzun baştan sona anlatın dedik:(Neyse..
Öldürdüm ilk bakışta korkuyorsun ama öldürdün zaman ki his biraz değişik eğlenceli
Ya bundan korkmayan kadın neredeyse yok gibi burada da yüzlerce yoruma rağmen durum aynı:) Yalnız sadece hamam böceği ve onun gibi büyük genelde korkulanları soruyorum diğer ufak böcekleri değil!!
Ben büyük böceklerden korkarım şahsen ama pek karşılaşmadığım için kendileriyle şanslıyım bence
Yine de cesur sayılırsın bu konuda:)) Peki aklına gelen öldürdüğün en büyük hamam böceğini nasıl öldürdün? ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın... Adamlar dokuz canlı ve ilaçla gargara yapıyorlar resmen!!
Ayakkabıyla ezdim parçalanana kadar çok fazla karşılaşmadığım için pek bir alternatif Yok aslında :)
Ya ama sadece sonucu yazmışsın! Nerede gördün, büyük müydü, ilk ne yaptın o ne yaptı falan.. kaçmadı mı adamlar turbolu resmen!! Korkmayanlar zaten son derece sınırlı sayıda siz de tecrübelerinizi tam paylaşın pls :D
Şöyle ki merdivende gördüm o biraz sakindi görmeyle yapıştırdım zaten ayakkabıyı anlatacak bişey Yok pek :)
Boş anına denk gelmiş yoksa koştururdu peşinden:)) Tek vuruşta gitti mi ya! Spor ayakkabı mıydı? Belki duymuşsundur onlar kafasız bile bir hafta yaşıyormuş, çok iyi ölü taklidi yapıyor nomıssızlar sen onun öldüğüne emin misin cidden dayanıklılar!!
Dayanıklı olduğunu biliyorum spor ayakkabı tarzında bişeydi öldümü bilmiyorum ama neyi merak ediyorsun anlamıyorum :)
Ya bu kadınlardaki böcek korkusu başka bir hal almaya başladı resmen korkmayan yok gibi :D e arada derede senin gibi korkmayanlara da bırakın soralım, bildiğin ayrıcalıklısınız:)) Nası bilmiyorsun ya en son ne durumdaydı :D
Küçükken öldürmüştüm en son hatırlamıyorum o yüzden :)
Tamam son soru o zaman :D Tek leşin miydi peki böyle haşere veya sürüngenlerden başka öldürdüğün neler var?
Sinek listenin en başında tabiki öyle cani değilim böcek çok fazla görmüyorum en son adını bilmediğim bir böcek var gece ses yapıyodu yerini buldum hemen üzerine kitabı indirdim öldü zaten hemen
Sen de çok katısın hiç affın yok:))
Uykumu bölmesine izin veremezdim birazcıkda korktum tabi
Şu an bir hamam böceği görsen naparsın peki ama net cevap korkmak da serbestt :D
Korkarım ve öldürürüm hemen kitapla başka yapacağım bişey Yok yoksa gece boyu uyuyamam
Hakkını da verelim gerçekten cesurmuşsun bu konuda hatta şu an 365 tane yorum ve korkmayan sayılı kişilerdensin:) Bir de sorulardan hemen bunalmayıp cesaretinizle örnek olsanız süper olacak:))
Böcekler ilgi alanıma girmediği için hemen bunalıyorum maalesef :)
Ya iyi de toplumsal bir soruna dönüşmüş durumda yoksa kimin ilgi alanına girer ki :D
Bilemicem :)
Asla öldürmem bırakırım gider ya da peçeteyle incitmeden alıp balkondan aşağı atarim.. hiç bir canlıyı oölduremem ki ben
Brava:)
Ooo bildiğiniz böcek öldürürken adeta bir terminatöre dönüşüyorum, terliği elime alırsam hiç affetmem örümcek hariç, örümcekten ayrı bir tırsıyorum.
110 tane yorum var şu an itibariyle kesinlikle istisnalardan birisin:) Normalde de kadınlar çok korkar:)) Yalnız ufak ve normal böceklerden değil şöyle normalden büyük genelde korkulan hamam böceği, kırkayak gibilerden bahsediyorum onlardan öldürdün mü hiç:))
Bende korku ters tepki yapıyo anında atlıyorum üstüne böceğin hatta bir keresinde üstüne kaynar kahve döktüm şanssız bir hamam böceğinin :D
Sen de iyice gözü karartıyosun nası oldu peki kahve olayı ev batmadı mı!!:)) Ama üstüne döktüm öldü diye değil olayı baştan sona anlat nerede gördün ilk ne oldu sonra ne yaptı en son ne haldeydi falan detayına veriştirin biraz:))
Şimdi bayramda memleketime gitmiştim haliyle köyde çok fazla hamam böceği var. Bayram olduğu için erken uyandırıldım ve uykum açılsın diye nescafe yaptım aldım elime mutfaktan oturma odasına giderken oturma odasının kapısının önünde bir baktım hamam böceği koltuğun altına doğru ilerliyo terliği çıkarıp elime alacak kadar vaktim yoktu ve hemen eğilip kahveyi döktüm üstüne. Etraf biraz battı ama kahraman gibi hissettim :D
Bu şekilde böcek öldüren tek insan olarak tarihe geçtin heralde:)) Peki şu ana kadar öldürdüğün böyle sürüngen, haşere tayfasından fiziken en ama en büyüğü hangisiydi :D
Kurbağa
Evde herkes uyuyor olunca mecbur alıyorum o detanı elime 5 metre uzaktan sıkıp öldürmeye çalışıyorum. Hormonlu zaten bizim eve girenler elim kadar
Aynen aynen biliyorum bazıları cidden kafam kadar.. O hormonlular ilaçla gargara yapıyor resmen hiç öldürdün mü peki!
İlacı sıkınca kendilerinden geçiyorlar bir süre sonra ters dönüyolar zaten 😂
Yok yav büyükler fazla etkilenmiyor hemen pıtı pıtı kaçıyorlar:))
Sadece hamam böceğimi tümünden hepsinden korkarım yanımda biri varsa ona attirirdim az önce evde buldum ayyy kasindimmm
Yuhh bu ne böyle tarantula gibi.. Nası girmiş eve ne yaptın pekii!!
Son ses bağır herkes toplandı bide burasi bizim ev değil bayram ziyareti çok kötü knk çektirdim fotografi annem nolacak diyo ya inanabiliyomusun ıy kaşıntı tutuyo
Yok ya bundan da korkman normal:)) Ne oldu peki örümceğe, hangi kahraman olaya el attı:)
YengEm attı nasıl korkmuyon bundan
Bundan da korkman normal senin diyorum bir kaadın olarak.. Yav bunu nası tuttu yengen de kadın sonuçta bundan korkmayan kadın mı olurmuş :D canlı canlı mı tuttu nası yakaladı!
bir kumaş parçası yla çok kötü
Cesaretliymiş helal olsun:) E ya yine girerse!
Hayır yaa girmez
593 yorum nedir? Hamam böceğinden korkmuyor bence kimse bu kadar yoruma göre herkes aşık o böceğe clxşsşsğsğf
Öldurmedim. Korkmak degilde tiksiniyorm bir cok bocekten @boris_
Yani genelde durum bu üstüne birçok kadın çok korkuyor:)) Peki böyle börtü böcek, haşere takımından hiç öldürdüğün bir şey oldu mu?
Karasinek mesela su uykunun en tatli yerinde biyer bulur odana girer ve suratina konup konup seni uyandirir ya o bet sesiyle kalk öldür iste.
görmüşsem öldürmüşümdür yoksa kaşıntı basar beni umarım yeterlidir
Yani emin değil misin bu konuda :D
hemenn hemen, pek hatırlamıorum
Peki börtü böcek, haşere takımından net öldürdüğünü hatırladığın bir şey var mı :D
Öldürmedim sanırım. Beni ısırmadığı sürece bilerek bir hayvanı öldürmem
Bravo:) Bu durumda ihale yalnızca sivrilere kalıyor heralde:)
Kendisinden pek haz etmem itiraf ediyorum çok öldürdüm 😣😣
Korkmayan bildiğin istisna kadınlardansın, tebrikler:)) Ama yalnızca hamam böceği ve onun gibi diğer büyük böcekleri soruyorum, ufaklar sayılmaz!
Hiç birinden korkmam sadece tiksiniom 😝😝
Sanıyorum bu arada yüzlerce yorumun içerisinde en cesurlardan biri de sensin.. Peki öldürdüklerin arasında en büyükleri nelerdi çıyan falan gibi de böcekler var mı?
İsimlerini pek bilmem ama büyük olanda vardi sanırım😅😅
Peki akılda kalan bunların büyüklerinden birini nası öldürdün.. Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen ve inanılmaz hızlılar! Nerede gördün, nası bir şeydi , nası yaptın falan detayına veriştirin pls, okuyan da bir şey anlasın :D
Bankaciyim ben bankada bir kez kocaman bir böcek vardı bildiğin ceviz büyüklüğünde falan önce kalın bir dergi ile vurdum hayvan topallamaya başladı sonra topuklu ayakabimla vurdum hala ölmedi biraz bekledim bir kağıt ile alıp ezdim ne caniymisim yeni fark ettim bir kez de fare seruvenim oldu ama ona gücüm yetmedi öldüremedim kaçtı 😂😂😂
Aynı durumda çoğu kadın çığlık atıp kendinden geçmeyi seçiyor ki durum burada da öyle :D senin ki bence kesinlikle daha normal, banka salonunda müşterilerin içinde mi oldu bu olay :D O hangi böcekmiş ya merak ettim nası bir şeydi!! hayvan ne aşamalar atlatmış, ama bildiğin okyanusu geçip derede boğulmuş:)) Ayakkabıyı çıkarıp eline alarak mı vurdun birde ve en son kağıtla nası öldü kağıt ezmek için çok yumuşak değil mi ya!!
Valla bankada öğle arası ydi kimse yoktu yanımda bir kaç tane kağıt 1 değil ama igrencti😣😣
Okee ama kağıtla ne gibi bir işlem yaptın kağıt yumuşak ya onlar için çok kağıtla üstüne mi bastırdın? Ve şu anda youtubede de trend video inanılmaz ölü taklidi yapıyorlar, seni kandırmış olmasın :D
Valla kandırmış olabilir bilemedim sefimin çöp kutusuna attım akıbeti bilmiom 😅
Ahahahh :D böyle personel düşman başına ama şu kağıtla ne yaptın yani üstüne mi bastırdın olayı çözen hamle o orada aydınlat bizi pls :D
Once üstüne bastım kağıtla bir ses geldi port gibi sonra aldım kağıdın içine çöpe attım nasıl anlatayım 😂😂
Kağıdı böceğin üstüne koyup ayağınla üstüne bastın yanii :D evet böyle oldu de, ohh diyecem harbiden:))
Aynen öyle 😂😂😂
Öyle olmasa da sana başka seçenek bırakmadım sanırım :D yalnız abartmıyorum bu konuda hemcinslerine göre kesinlikle çok daha cesursun ki sen de biliyorsundur zaten:) Sana bir plaket falan takdim etmeliyiz bence site halkı olarak bu konudaki cesaretinden dolayı:)) Bunun dışında öldürdüğün başka bir tanesini de alalım son olarak pls, çünkü harika anlattın biraz önce cidden hem cesaret verici hem de eğlenceliydi:) İşin varsa yavaş yavaş yaz sıkıntı olmaz, biz bekleriz.. Ama ilk anlattığın bankadaki gibi olsun hatta daha uzun ve net çünkü orada kağıtla öldürme sahnesini anlayana kadar bildiğin yıl geçti :D Nerede gördün ve nası öldürdüğüne dair kafada soru işareti olmayacak şekilde, parmaklarına kuvvet:))
570 kişi arasında bu şekilde birkaç kişi var, resmen örnek bu konuda ama gel gör ki bizi aydınlatmak yerine susmayı tercih ediyorlar:(( :D
yaa ben böcekten yılandan falan korkmam ama öldüremem de alır dışarı atarım kıyamıyorum :D
Süpermiş cidden, yılandan korkmayan kadın var mı:)) Hiçbir şey öldürmedin mi şu ana kadar:)
bilerek hiç öldürmedim yılanlara selam verdim annem sen manyak mısın insan mısın dedi :D
Helal olsun ya sana, ne güzel insansın öyle:)
Tesekkurler 🤗
Gördüm bakıştık o yoluna devam etti bende arkasından su döktüm :) böceklerden tiksinmem.
Kesinlikle istisnasın ya diğer böcekleri bilmem ama bundan korkmayan kadın yok neredeyse:)
İstisnalar kaideyi bozmuyor işte :)
Bu haşereler arasından falan öldürdüğün hiçbir canlı yok öyleyse, çok iyi:))
Evet oldurdum ayagimla cignedim ne korkucam o benden korksun
Korkmadığın için tebrikler bu arada:)) ama yalnızca hamam böceği ve onun gibi diğer büyük böcekleri soruyorum, ufaklar sayılmaz!
Izmirdeyim izmirliler bilir cok haşere var izmirde kabugundan gelen ses gicik ama bunu yaptim🤣
Ben de biliyorum nemli yerlerde hormonlu gibi oluyorlar resmen.. Peki akılda kalan bunların en büyüğünü nası öldürdün.. Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen ve inanılmaz hızlılar!
Balkondaydim yerdeydi iriceydi biraz o an vuracak baska birsey yoktu bende direk topugumla bastim birazda ezdim yoksa canlaniyo tekrar sonra islak mendille sildim öldü gitti
Bu konuda hemcinslerine göre kesinlikle daha cesurmuşsun.. Topuğumla bastım derken çıplak ayak değildin de mi!!! Kalın, topuklu terlik falan mıydı.. Çok dayanıklı değiller mi normal böceklere göre, biraz ezdim derken birkaç defa daha mı tekmeledin!
Arkadaşım ciplak topukla bastim ezdim 2 gr bocek kabuk kalin biraz citirdadi ama oluyo zaten 😂
Yuuhhhh :D !!! Bunu yapan tek kadın olarak tarihe geçtin tebrikler:)) Yalnız 543 yorum içerisinden en cesur sen olabilirsin bu durumda:) Peki böyle genel olarak haşere, börtü-böcek takımı içerisinde öldürdüğün en büyük şey neydi?
Öldürmedim, öldürmem de...
Tasma takip besliyorum ben onlari...
Oldu muuu?
Hayırrr :D samimi cevap istiyorum:))
Öldürmedim. Korktuğum icin hep kactilar benden :) yakalayamadim yakalasaydim eger birazcik sevip geri bırakırdım😂
Ne yalan söyliyim oldürdüm 😂😂 cunku odama girmişti
Genelde kadınlar çok korkuyor çığlıklar falan :D Ama yalnızca hamam böceği ve onlar gibi diğer büyük böcekleri kastediyorum, ufaklar sayılmaz:))
Ya böcek ya da örümcek her neyse ikisini de görünce anam ağlar
:D :D
Abi korkuyorum yaaa!! 😨😨😨
Küçükken öldürmüştüm ama artık bakmaya bile tahammül edemiyorum. Böcek fobim var. Gördügüm zaman kaşınmaya başlıyorum.😒
bazen olduğu yerden uzaklaşması için uğraşıyorum ama uzaklaşmadığı zaman mecburen öldürüyorum :(
Genelde kadınlar çok korkuyor, çığlıklar falan :D Ama yalnızca hamam böceği ve onlar gibi diğer büyük böcekleri kastediyorum, ufaklar sayılmaz:)) Bu söylediklerimden leşin var mı!!
sanmıyorum eğer bir uğur böceğini elime alıp sevebiliyorsam gördüğüm zaman mutlu oluyorsam diğerlerine karşı bunun aksi yönünde davranırsam yanlış olur :)
Bravo, süper:)
teşekkürler :)
Bulduğumuz yerde kızartip yiyoruz ailecek çok seviyoruz
Yaa ciddi cevap pls genelde kadınlar çok korktuğu için soruyorum:))
Öldürdüm de her gördugumde aklimi kaybetme noktasina geliyorum
Yalnız hamam böcekleri ve öyle diğer büyük böcükleri kastediyorum yalnız ufaklar sayılmaz:)) O durumdakiler genelde topuk yapar ama sen biraz farklıymışsın bu konuda:))
Biz hamam böceğiyle göz göze gelmiştik o anı hiç unutmam. Sonra evden çıktım
Ahahah genelde o anı yaşayan hiçbir kadın unutmuyor zaten :D yani korkuyorsun diyebiliriz:))
Sanırım tek sevmediğim böcek türü. Gördüğüm yerden uzaklaşırım.
Zaten özellikle sordum ve bundan korkmayan kadın neredeyse yok:)) Peki böyle börtü böcek haşere takımından öldürdüğün en büyük şey neydi!
Çocukken korkuyordum şimdi öyle değil köyde böceklere alıştığım için öldürebiliyorum öldürürken vicdan azabı çektiğim doğrudur -_-
Hadi ya:) Ama diğer küçük böcekler değil yalnızca hamam böceği ve onun gibi diğer büyük olanlardan bahsediyorum.. Öyle büyüklerden hiç öldürdüğün bir şey var mı?
Kendi yorumunun altına gel :D yok artık bu ikisinden korkmayan kadın olamaz:)) Solucan olmasın o:)) Fare de çok küçük fındık fareleri falan var ya onlardan mıydı:))
Ben bir süre doğuda köyde yaşadım korku felan yok :D
O zaman abartmıyorum burada şu ana kadar 431 kişi yorum yapmış ve sanıyorum aralarından en cesuru sensin bu konuda:)) Peki gerçekten yılanın boyu ne kadardı yaklaşık zehirli miydi? fare fındık faresi miydi yoksa büyük lağım faresi mi? Ne zaman öldürdün bunları!! Aydınlat bizi pls :D
İki sene önce yılan 30cm lik okul cetvelinden biraz daha uzundu gri sarı renkte evin ahırında öldürdüm kürekle vura vura fare de fındık faresiydi tatlı küçüktü 😂
Bence sana site halkı olarak aramızda plaket töreni falan düzenleyelim ya :D cidden abartmıyorum bu konuda çok cesurmuşsun hemcinslerine göre.. Ama merak ettim ya yılan küçük de değil ki nası öldürdüğünü detaylı anlat pls!! Vurdum öldü diye değil... Nası farkettin ilk farkedince ne yaptın, o ne yaptı saldırmaya falan çalışmadı mı, kolay öldü mü, en son durum neydi falan.. Bildiğin kafamda deli sorular :D Olayı baştan sona uzun anlat lütfen diğer türlü bir şey anlaşılmıyor!!
Yahu ilk kez bunlardan korkmayan cesur birini gördüm o da sustu iyi mi:((
Ay kız hızlı gelişti balkondaydık annem vardı halam aşağıda Mehmet vardı ahırda bağırmaya başladı indik yılan saldırmıyordu öyle yerinde kıranıyordu çat çat çat kürekler başına vurduk öldü yola attık ölüsünü
Tek değilmişsin ama ben de nereden geldi bu cesaret diyorum :D O nası yılan ya hareketsiz:)) Peki fareyi nasıl öldürdün ama bunu da yılan gibi anlat pls hatta daha detaylı çünkü fare yerinde durmaz:)) Büyüklüğü ne kadardı nerede gördün nası yaptın o ne yaptı gibisinden.. Türkiye sınırları içerisindeki en cesaretli kadın olmak bunları cevaplamayı gerektirir :D
Vay arkadaş iyi ki bi* susmayın dedik, bu konuda ayrıcalıklısınız dedik.. Merak ettirip öylece bıraktınız işkence resmen yaptığınız:))
Bir keresinde kocaman bir hamam böceğini yanlışıkla eziyordum çok kötü ve iğrenç bir histi ama hayatta 😂
Normalde korkar mısın peki hiç öldürmedin mi?
Korkarım ama asla öldürmem
valla bana yaklaşmassa öldürmem kaçarım ama baktım yaklaşıyor öldürebilsem öldürürüm normalde zarar vermem hayvanlara ama korkuyorum
ha yanımda başka biri varsa mutlaka ona aldırırım😃