AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ya böcek görünce falan kaşınıyorum 🙄 Ya üstüne basıp ezmem ama görmezden de gelemem yumurta falan bırakır eve off. Üstüne çamaşır suyu döküp bırakırım
Evet öldürdüm bizim dağ evinde akrep örümcek çok var öldürmek zorunda kaldım özellikle de böğü böceği
Vay belgelemişsin üstelik :D resim sana mı ait peki sorduğum tam da bu böcek normale göre çok dayanıklı ve hızlı!!
Evet ben çektim
Resme de zum yapılmıyor ki tam yakından bakacaktım ama, olmuyor.. Yalnız burada çok sağlıklı duruyor ya hiç ölü gibi değil bildiğin etli-butlu antenleriyle etrafı kesiyor :D
Fotoğrafta yaşıyor zaten
Sonu nası oldu peki asıl önemli olan o :D bunu gören kadın basıyor çığlığı :D Ama vurdum öldü deme gözünü seveyim ya 250 yorum var korkmayan yok neredeyse, korkmayan şunu baştan sona detaylı anlatsın nası öldürdüğünü !! :D Hatta öldürdükten sonra niye çekmedin resmini before-after yapardık :D
Böcek spreyi sıktım öldü işte ben öldürmesem kedim bulup öldürüyor zaten
Daha çok fotoğraf vardı ölüsü canlısı ama sildim
Ya normalde bunlar ilaçla gargara yapıyor resmen nası olmuş o!! Peki bütün haşere ve sürüngenler içinde öldürdüğün en büyük şey neydi!!
Böğü böceği
Ya olan fotoyu gönder pls sen belgeriyle hemcinslerine bu konuda ciddi bir örneksin:)) Seni örnek almalılar bence:)
Oo o neymiş ya öyle ben ilk kez duydum googleden baktım acayip bir şey!! O zehirlidir onu nerede gördün ya!! Ve en önemlisi nası öldürdün? ama lütfen ve lütfen sadece vurdum öldü deme şu olayı bir dakikanızı ayırıp geniş anlatın baştan sona.. Kaldı ki bundan kadınları geç korkacak erkek bile çoktur.. Resmi varsa at pls, çok ilgimi çekti ya değişik bir şey!!
Geçen sene Dağ evinde öldürmüştüm çok oluyor orda daha neler neler var ama fotoğrafı yok telefonumu değiştirdim çünkü
Off ya üzüldüm resmi olmamasına:((çok değişikmiş bir fotoda gördüm kurbağayı parçalamış.. ama nolur nası öldürdüğünü karşılaşmanızı baştan son anlat ya bari burada dediğimiz olsun cidden çok merak ettik!! Ama vurdum öldü diye değil baştan sona detaylı uzun olarak, o da sana saldırmaya çalışmıştır!!
Neden bu kadar merak ediyorsun
Ya nası etmeyim ki eminim sadece ben değilimdir bile merak eden çünkü bahsettiğin canlının Türkiye'de olduğundan bile haberim yoktu!! Bilmiyorum böyle doğa börtü böcek ilgimi çekiyor, belgesellerde falan da.. Sen niye anlatmıyosun acaba meraktan çatlayalım mı istiyosun :D
Vurdum öldü ya neyini anlatayım
Ya sana inanmıyorum ya, dalga geçer gibi bilerek yapıyosun.. cidden çok kötüymüşsün:((
Evet kötüyüm 😂
Git buradan.. Aynı şey kesinlikle başına gelecek merak etme..
Seni hastalıklı takıntın ile başbaşa bırakıyorum
Hadi hoşt
Yallah Arabistana
Valla sanirim anneannemin mutfaginda bayramda oldurdum baya siyah buyuk bir bocekti hamam bocegimidir bilmiyorum peceteyi aldim bastirdim uzerine baya olmedi bir daha yaptim kacti falan ama sonunda hakkin rahmetine kavustu 😂😂😂
Siyah kabuklu falansa odur büyük ihtimal:) Onlar dayanıklı baya peçete çok yumuşak değil mi onlar için:)
baya bastirdim ama yanlis anlama hava atmiyorum ben biraz boksorlukle ikgileniyorum 😂
Hadi ya ama olsun bu da sonuçta kocaman böcek :D peki şu ana kadar böyle sürüngen, haşereler falan arasından öldürdüğün en büyük neydi?
Ordan bakinca cok mu sayko gorunuyorum 😂😂 Yilan tuttum ama oldurmedim yani kertenkele falanda gordum oldurmedim neden olduriyim hayvani 😂
Yok ya ne alakası var sadece sana sormadım bunu:)) Aynen onlarında bir canlı olduğunu unutmamak gerekir, bravo sana:)
Yani insan vardir hayvan bile diyemezsin ama hayvanlarin insanlara bagina inaniyorum
Bn de çok korkuyorum bir kez boynuma gelmişti. Gördüğüm yerde çığlık atıyorum. Önceden korkup kaçıyordum ama yine şimdi hem korkuyorum hem öldüryom
Ama yalnızca hamam böceği ve onun gibi diğer büyük böcekleri soruyorum, ufaklar sayılmaz! Büyüklerden var mı hiç leşin
Ben öldürmedim hiç
Böceklerden de korkmam
Hamam böceğini de antenlerinden tutup atarım
Ne var ki :)
Ne mi var ki ahahah :D Bundan korkmayan kadın yok neredeyse, burada da yüzlerce yorum var ama büyük çoğunluk korkuyor, çığlık atan falan bile var:)
Vallahi korkmuyorum korkanlara da şaşırıyorum :)
Bu konuda hemcinslerine göre kesinlikle farklısın o zaman:)) Peki hiç sürüngen, haşere takımından hiç öldürdüğün bir şey oldu mu?
Fare ezdim
Yanii o kadar yorumdan sonra sana inanamıyorum :D fareden korkmayan kadın mı varmışş:)) Fare, çok küçük fındık faresi falan mıydı yoksa bildiğin büyük lağım faresi mii!!
Finduk
:) ondan tiksinirim
Cesur olanların sayısı o kadar az ki! Ona rağmen kolay kolay rastlanmayan bir şey söylüyorsunuz sonra da tam cevaplamadan merak ettirip gidiyorsunuz:(
Aaa o arada yorumun gelmiş:))
Abartısız söylüyorum bu arada şu andaki 573 kişi içerisinden en cesur 3 kadından birisin :D Peki o fareyi nası öldürdün? Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacı falan da fayda etmiyor farelere, onunla gargara yapıyorlar resmen ve inanılmaz hızlılar! Nerede gördün, nası bir şeydi , nası yaptın falan detayına veriştirin pls, okuyan da bir şey anlasın
Köyde uyuduğum yatağın içindeymiş bilinçli ezmedim hamileydim o arada sırt üstü dönünce çıkan vırç sesi ve ıslaklığı hissettim belimde :)
Öfff şakaa bu!!! Geçmiş olsun da ne kadar soğukkanlısın hatta çoğu erkekden bile, şok ediyorsun beni... Bilinçli olarak öldürdüğün bir şey var mı bu soğukkanlılık ve gözü karalığınla!
Yok tabiki sivrisinek hariç :)
İhale de hep bu gariplere kalıyor ya :D En zor da onları öldürmek, karanlıkta vız vız, ışığı açınca kesinlikle göremem.. Allah kahretmesin ye ye de şu vızıldamayı yapma bari!! Bu yaz leşin var mı hiç taktik ne :D
Olmaz mı hemide çocuklarımın kanını emerlerken zalim zindiklar :)
O halde nası öldürdün ya :D umarım çocukların üstünde yapmamışsındır.. Bu arada çocuklar küçükse onların odasında böcek ilacıyla öldürme sakın, solunum yolları için çok zararlı küçük çocuklar için!
Evet öldürürüm. Çok bacaklılarla aram hiiç iyi değildir. Bu arada ben bu hamam böceklerini küçükken zeytin diye yemeye çalışırmışım.. 🙄🙄
Öldürürüm.
😂😂😂
Peki akılda kalan bunların büyüklerinden birini nası öldürdün.. Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen ve inanılmaz hızlılar!
Ayağınla üstüne bastım. Gerçekten çatırtısını duymak çok zevkliydi. Ayagımla içindekiler çıkana kadar ayağımı çekmedim. Deneyin dostlar! Bu arada bu işlemi yaparken ayağımda terlik vardı. 🙄
Bu arada ayağımda bir şey yoktu diyecen sandım bir an ya :D Büyük müydü peki büyükler ayağını sağa sola oynatıp ezmediysen ilk basışta ölmüyor.. şu anda youtubede de trend video inanılmaz ölü taklidi yapıyorlar, seni kandırmış olmasın :D
Parçalara ayrılmıştı.. Beni kandıramazz ! 😂😂 ayağımı sağa sola oynatıp ezdim onu. 😅
Tek leşin miydi peki başka var mı öyle büyük börtü, böcek, haşere falan
Hayir karşılaşmadım pek.
Senin karşılaşmadıkları için onlar adına seviniyorum :D
Aman benimle karşılaşmasınlar istememm ! 😂😂
Öldürdüm. Böceklerin genelinden korkmam, tiksinirim😝 hele o öldürürken çıkan çıtırt sesi yok mu. Öğğk yaaa
Korkamayan istisna kadınlardansın tebrikler:)) Yalnız bu sorum yalnızca hamam böceği ve onun gibi diğer büyük böcekler için ufaklar sayılmaz!!
Hamam böceği öldürdüm bro 😁 hemide nahh ayak bas parmagim kadardı 😝
Bu konuda hemcinslerine göre kesinlikle farklısın öyleyse:)) Peki o büyüğü nası öldürdün.. Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen ve inanılmaz hızlılar!
Apartmanda gordum kendisini. Ve acaip büyüktü. Aldım komşunun kapısının önünde ki terligi. tek vuruşta cıcığı çıktı.😷😝
İyi ki biraz detaylı dedik :D yalnız onlar inanılmaz ölü taklidi yapıyorlar hatta youtubede trend bir video var ''en iyi ölü taklidi yapan ölümsüz hayvanlar diye'' 1. sırada hamam böceği var:)) O seni kandırmış olmasın sister, onlar kolay kolay gitmez öyle bir vuruşta:))
Yok yahu ertesi gün aynı yerindeydi karıncalar gelmiş cenazesine 😉
Sende de sağlam bilek varmış :D Peki böyle börtü böcek haşere türlerinden başka öldürdüğün neler var, sen bildiğin cesursun diğer kadınlara göre:=)
Sivrisinekleri bile elimle olduruyom 😃 tiksinirim o ayrı. Su ana kadar çok çeşitli bir sabikam yok 😂
Gözün kara senin ortak ya:)) Peki şu an abartmıyorum bulunduğun yerde parmak kadar bir hamam böceği olsa naparsın? Ama düşünüp cidden ne yapacaksan samimi yanıtla.. Korkmak hatta çığlık atmak da serbest :D
Hasere ilacı sikarim. Üzerine bisey vurup oldurmem ortalık kirlenir 😝 off gece gece yeter icim kalkti
Onlarla gargara yapar da.. Senin de hiç affın yok ya ne kadar katısın :D
Napayim koynuma mi alayım 😂🐜
Ya koynuma alır ya paspas ederim mi diyosun :D ortası yoh heralde:))
Asla ya görmeye bile tahammül edemem herhangi bir böcek örümcek büyük veya küçük farketmez bana uzak olsun 😊
Hadi ya o derece mi, görünce ne oluyor peki :D
Kaşıntı oluyor yani ne varsa üstüne firlatabilirim gördüğüm ortamı terk ederim bağırarak 😂
içim bir garip oluyor kabuklu böcek görünce öldürmştüm bir kaç tane aslında korkmak değilde insanın içi garip oluyor ya
Nası garip üstüne falan mı bastın ondan olabilir tuhaf bir ses çıkıyor
Kabuklu böcekleri görünce oluyor garip bir his işte anlatamıyom ki o hissi üstüne basamam zaten ben
Hayır ama zararlı olduğu için eve ilaclatırım heralde ama açık havadaysa umursamam öldürmem de yolunu bulsun hayvan yılan olsa dahi bana bir zararı yoksa ellenmez 😊
Öldürmem fakat ciddi bir böcek fobim var ensemden itibaren tüm omurgam gıdıklanıyor kemiklerim tuhaf oluyor ve kaşınmaya başlıyorum
O derece mi yahu!
Elimde değil kitleniyorum
cok oldurdum korktugum halde bir ara hatirliyorumda ustume gelmisti telefonu firlatmistim o anki refleksten ekranin cami gitmisti😅
Ama diğer ufak böcekler değil yalnız hamam böceği ve onun gibi büyükleri soruyorum:)) Aklında kalan öldürdüğün büyüklerden birini nası öldürdün? Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!!
Heyyyooo cevap pls :D
Ben korkarım ama zaten oda bir canlı siz bir hamam böceği olsaydınız ve sizi öldürmeye çalışsalar di ne hissedersiniz
Hiç hoş olmazdı seni takdir ettim:)
Teşekkür ederim keşke herkes benim gibi düşünse
Aynen çok iyi olurdu
😊☺
Ben hiçbir canlıdan korkmamfareden bile korkmuyorum ama hamam böceği görünce kriz geçiriyorum ressmen arkama bakmadan kaçıyorum😣😣
Özellikle sordum zaten ve ilginç olan kadınların genelinde durum bu :D diğerlerinden olmasa bile bundan korkuluyor! Peki hamam böceği dışında şu ana dek böyle haşere ve sürüngen tayfasından öldürdüğün normale göre büyük olanlar neler?
Heyy!!
iğrenç yaratıklar sevmiyorum sebebi bir çok hızlı hareket ediyorlar ikincisi birsuru mikrop taşıyorlar gördüğüm yerde üstüne birşeyler fırlatıyorum 😂
Aynen turbolu gibiler ve neredeyse korkmayan kadın yok bunlardan:)) Normal böceğe göre kocamanlar.. ama sen korkup korkmadığını söylememişsin ve hiç öldürdün mü:))
korkmuyorum igreniyorum evet öldürdüm daha fazla mikrop sacmasina izin vermeden
Sanırım bu konuda yüzlerce yorumun arasında en cesur kadınlardan birisin.. Peki hatırladığın büyüklerden birini nası öldürdün? ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın... Adamlar dokuz canlı ve ilaçla gargara yapıyorlar resmen!!
çok büyük biriyle karşılaşmadım daha da üstüne basarak öldürmüştüm
Yav iyi ki olayı anlatın dedik.. Nerde gördün nası yaptın o ne yaptı falan.. Korkmuyorsunuz ya bi* havalar bi* havalar :D Buradakilerin taktiğe ihtiyacı yüzlerce kişi kokuyor ve böcek normale göre çok daha dayanıklı, büyük ve hızlı!!
ya herhangi bir yerden karşınıza çıkabilir ben sitenin bahçesinde görmüştüm böcek bu ondan kat kat buyuguz o bizi gördüğü için kaçıyo zaten
hava atmıyorum korkmuyorum bunun havası mı var
Dışardakini niye öldürdün hayvan dolaşaydı özgürce!! Çok iyi ölü numarası yapıyorlar sen onun öldüğüne emin misin ve bir de basınca çok tuhaf bir ses gelmiyor mu?
kemik kırılmış gibi bı ses geliyor yeğenim yanımdaydı parkta korkup bağırdı önce böceklere fobisi olmasın diye alıştırmak istedim de her seferinde daha çok ağladı o baska yere gidince koşarak ben de öldürdüm uçtu böcek artık yok ki dedim sonra oda oyununa devam etti 😂
Ahahah kaş yaparken göz çıkarmışsın resmen :D hem çocuğun fobisi artmış hem de böcek canından olmuş.. Gerçi ölmemiştir de olabilir ya onlar kafası kopsa bile bir hafta yaşıyormuş! Ama korkmaman da güzel ki neredeyse korkmayan kadın yok gibi peki şimdiye dek böyle haşere ya da sürüngen takımından öldürdüğün en büyük şey neydi?
şu an yeğenim de korkmuyo ki 😂😂
uzun yazmışsın metinin sonu görünmüyor
Çok uzun değil ya topu topu 4 satır..''devamını göster'' ya da 'okumaya devam' de.. Buralarda yenisin heralde :D
tikladim görünmüyor benim mi suçum
hesap çoktan varda pek aktif kullanıcı değilim
Şaka yapıyorum zaten, büyük kayıp değil burada zaman geçirmemen ben de ara sıra giriyorum.. Korkmaman güzelmiş peki börtü böcek veya sürüngen tayfasından şimdiye kadar öldürdüğün en büyük şey neydi diye sormuştum
genelde bana zarar vermediği veya mikrop taşımadığıni düşündüğüm hiç bir hayvanı öldürmem bir kere tatilde önümüze küçük yılan yavrusu çıkmıştı onu öldürdüm istemeyerek normal bı doğada görsem karışmam tatil yerinde birsuru insan var birine zarar verir diye öldürmüştüm
Ya sen harbiden yürek yemişsin ve cidden abartmıyorum hemcinslere nazaran çok cesur bir kadınsın bu konuda.. Ama merak ettiriyorsunuz şu olayı deyatlı ve uzun pls... nerede gördün yılanın boyu rengi falan nasıldı ilk ne yaptın o ne yaptı saldırmaya falan çalışmadı mı? En son ne oldu.. Şöyle uzun anlatın detaylı gözümüzde canlansın okuyunca yoksa diğer türlü bir şeye yaramıyor.. Yılandan korkmayan tek kadın olarak detaylarıyla bekliyoruz senden :D
6yasina kadar köyde büyüdüm daha sonra merkezdeki evimize taşındık bu yüzden böyle börtü böcek bana korkunç gelmiyo Nevşehir de güvercinlik vadisi var ordan aşağı inerken gördük yanındakiler korktu bende ordan uzun bı çubuk buldum önce daha sonra üstüne bastirdim zaten çubuk dersine battı daha sonra başka kalın bı çubukla vurarak öldürdüm
Yılanın boyu ne kadardı peki? İnce çubuktan kurtulamadı mı ya.. ya da sen o kadar yaklaşmışken sana saldırmaya falan çalışmadı mı.. Batırdıktan sonra neresine vurdun hemen kolayca öldü mü!!! Of kafamda deli sorular :D ki yılanlar çok ilgimi çeker!!
kardeşim gel bı tane yılanla göstereyim bu ne beee
Anlatmayacaksan anlatma ama şımarma.. Sinek değil bu yılan sen öyle anlatınca merak ettik.. Neyse.
hayır yavaş yavaş sor taramalı gibi taktın motoru gidiyosun okurken nefesim kesildi nasıl cevap vermemi bekliyosun
küçüktü yaklaşık 30cm felan kurtulamadı zaten çok büyük olmadığı için çabuk öldü başına vurdum ezildi oda tamam mı başka var mı
O cevabından sonra belgesel çeksen gözümde olmaz.. Başına silah dayayıp cevaplatmadık soruları.. Zoraki cevaplamak yerine, cevaplamak istediğini söyleyebilirdin..
sıkıldım bir sure sonra
çoook öldürdüm çatırt çuturt sesler geldi içindeki pisliklerini çıkarttim zevkli oluyo şerefsizleri öldürmek 😂😂😂😂
Yalnız sadece hamam böceklerini ve diğer normalden büyük böcekleri soruyorum diğer ufaklar sayılmaz:)) Öyle öldürdüğün büyüklerden neler var?
Heyyyooo:))
Kara fatma öldürmüştüm ama baya bir büyüktü içinin pisliklerini çıkarttim jdjfkfnfjnfjfnfjfnfkfjfndd
Korkmayan nadir kadınlardansın tebrik ederim:)) Nası öldürdün peki o kadar büyüğü? ama vurdum öldü diye değil olayı anlat pls, nerede gördün nası yaptın falan!! biraz örnek olun bu konuda hemcinslerinize :D
öldürmek mi. acaba yakınına bile yaklasabilirmiim ki. direk baygınlık sebebi. (((( umarım olmustur))))))))
Ne kadar soğukkanlısınız bu konuda öyle şaşkınım valla :D
sogukkanli mi :) nası yani tiksinirim ben böceklerden
İroni yaptım işte, yanından geçemeyecek kadar cesursunuz ya! :D
Yaa sorma sorma çok cesurumdur :))) sence hamamböceği ne işe yarar bilirmisin
Adriana bile yüzüne sürdüğüne göre vardır bir kerameti
aman sanki Adriana ne. :)) oda kimmiş.
😄😄 öldürdüm ama sinek ilacıyla çünkü yaklaşamıyorum böceklerden nefret ediyorum yılandan bile o kadar korkmam
Hamam böceği miydi peki ya genelde ilacı hiç sallamıyorlar :D
yok hamam böceği değildir herhalde hamam böceğinin ne olduğunu bile bilmiyorum ki tam 😄😄😄 genel olarak böcekler beni ürkütüyor özellikle de örümcek
şimdi baktım da ben hiç hamam böceği görmemişim 😄
Hahah :D peki böyle börtü, böcek ya da sürüngen takımından öldürdüğün en büyük şey neydi!!
bilmiyorum ki genelde başkasına öldürtüyorum 😄😄
annemin anlatıığına göre küçükken yakalayıp bacaklarını koparır bırakırmışım şimdi de böcek ilacı sıkıyorum
Efsaneymiş çocukluğun :D Ya büyükler böcek ilacını hiç sallamıyor ki hemen kaçıyorlar pıtı pıtı!
bende peşlerinden böcek ilacını sıkarak kaçıyorum genelde kaçamıyorlar ama ona sıkarken etrafına da sıkıyorum ;)
Korkmaman da iyiymiş genelde kadınlar çok korkar bundan :D peki böyle öldürdüğün börtü, böcek haşereler içinden en büyüğü hangisiydi!!
cırcır böceği
Sesini hep duyarım ama hiç görmedim heralde yakınen :D nerede gördün peki o kadar yakın büyük müydü ve nası öldürdün? vurdum öldü diye değil ama olayı baştan sona anlat pls diğer türlü bir şey anlaşılmıyor!!
oturdugum ev ormanın karsıydı o yüzden böcekten yna şansım açıktı onları öldüremezdim hamaböceüğğine göre büyükler sesleri rahatsız ettiğ için evin içinde kuytu köşelerde arar bulurdum o kadar hassaslar ki yaklaştıgımı hisseder ve susarlardı ama bende inadım bulur pencerden aşagı atardım kurbaganın küçülmüş halini düşünün
öyle bir tiksiniyorumki 4 metre uzaktan görsem heryeri. kasiniyor icim bulaniyor sende öldurdunmu diyosun 😅 Asla
Hahahah ne biliyim daha soğukkanlı olabileceğini düşünmüştüm :D
ya korkmak degilde huylantı oluyor evet ben öldürdüm sonrada tövbe ettim. adriana lima hamam bocegine vurunca beyaz cikan siviyi yuzune kullaniyormus
Çıkan sesten dolayı mı:)) Onu nerden buluyormuş pahalı bir şey mi ki:)
yuz kremiymiş. igrenccc yasliliktan file donsem kullanamam
Ohaa ıyy ciddimsnn ulan bende seviyodum o kadını yaaa :|
iste her guzelin bir kusuru bir igrencligi var
Hıhı maalesef :(
şahsen hergün görüyorum alıştım. bu diyecegim iyi birsey değil belki ama durum bu bn biraz korkmaktan ziyade tihsiniyom
Hadi ya o kadar sık mı, diğer böcekler değil ama hamam ve onun gibi büyüklerden bahsediyorum.. Görünce tepkin ne oluyor peki!!
bacagıma gelmesin diye koruyorum kendimi sonra odama geciyorum
Napıyosun böceğe karete falan mı :D
😂 Hayer yalnız birakıyorum hayvancagız rahatsız olmasın Hem annemin bir sözü vardır hayvanlardan korkma insanlardan kork. bide böcek sizden korkmasın
Duyarlılığın, sağduyunun kitabını baştan yazdın:))
öldürdüm yazmışlar çok sinir oldum insan degil bunlar ya Gece gece dısari ativersinler nlcak oldurmek yerine Of cok sinir oldum Pislikler
ne insanlar var ya
Korkan da çok ama kesinlikle alıp dışarı bırakmaktır doğru olan, küçük diye canlı olduğu unutuluyor heralde!
aynn öyle işte.
Allahın zoruna gitmesin çok tiksinçler gördüğümde anneme söylerim o öldürür 😄 Yoksa yemek yerken aklıma geliyor
Onlarca yorum var ama bu böceğe karşı genel durum bu kadınlarda:)) Fareden, akrepten bile korkmayanlar bundan korkuyor:) ama sen korkmuyorsun sanırım!
Niye korkuyum ben eşşek kadarım o nokta kadar tiksiniyorum veeee karşında fare öldürmüş biri var. Böcekleri öldürdüğünde içinde ne var ne yok dışına çıkıyor iğreniyorum fare öylemi 😄😄
Aahahhah nası tahmin ettim ama :D Ya genelde bu böcekten korkuluyor ama diğer böceklerden olmasa bile hem senin sandığın kadar vitaminsiz değil bunlar:)) Fareyi nerede gördün kesin küçük fındık faresi falandır :D
Vallahi bildim fındık fareydi gece konduda oturuyoduk çocukken anası doğruyordu biz öldürüyorduk 😄
Yuhhh :D Anasını bulmayı niye hiç denemediniz anaları kocamandır eminim :D, katilsin ya bildiğin bir tane de öldürmemiş:))
Anneleri yer bizi 😄 bir taraflarımız yemedi anasına yaklaşamadk
Öldürmeyip süründürmüşsünüz kadını resmen:)) Onları nası öldürüyodun ilaç var yapışkan bir şey onu mu sürüyordun!!
Önceden evleri süpürdüğümüz süpürge vardı üstlerine vura vura 😄
Sarı tel süpürgeler mi :D onunla böcekler bile ölmez ne vitaminsiz fareymiş onlar öyle!! Sen onların fare olduğuna emin misin :D yalnız korkmayıp, çığlık atmadığın için de ayrı bir tebriği hakediyorsun:)
Hadi canm onlar iyisini alırsan sık olanı sağlam 😄 Annem den çok dayak yedim onunla
Hadi ya kötü anıları anımsatmak istemezdim!! Sen de farelere çok dayak atmışsın, bence sizin evde kökten yasaklanmalıymış o süpürgeler :D
Benim korkmadığım böcek yok zira neredeyse tamamına alerjim var. Ayrıca çok iticiler :/
Bir de öldürmedim ama her sene apartmanı ilaçlatarak toplu katliam emri vermiş oluyorum.
Valla yilan akrep haricinde hicbirinden korkmuyorum gordugum yerde olduruyorum hatta aksine cok seviyorum :D tiksinmem
Bunlardan korkmayan tek kadınsın heralde:)) Peki bunlar öldürdüğün neler var!!
Valla her türlü böceği öldürdüm hamam böceği falan çok leşim var 😂
Genelde kadınlar çok korkar bundan:)) Sadece o mu peki akrep, yılan falan var mıı :D Yani öyle sürüngen ya da börtü böcekler içerisinde öldürdüğün en büyük şey ne!!
Yılan da öldürdüm farede öldürdüm örümcek de öldürdüm kddmdnjx
Yok artık bunların hepsinden korkmayan ciddi söylüyorum tek kadınsın heralde :D nası yaptın peki bunları yılanla fareyi anlatıyosun hem de vurdum öldü diye değil baştan sona uzun uzun :D
Ailecek kendi arabamızla tatile gidiyoduk. Yolda durduk öyle hava almak için. Çıktık arabadan yol kenarı hep tarlaydı. Girdim tarlaya kimsenin değil zaten tarla. Küçücük bir yılan gördüm. kardesime gösterdim sonra bir dalla onu yola koydum başına taş attım ezildi öldü.
Fareyide binaya girdim fareyi gordum ciglik attim basta fare oldugunu gormedim oda kapinin oraya gitti ayakkabimi cikardim fareye baya vurdum vareden kanlar akti oldu
Fare çok mu küçüktü fındık faresi falan gibi nası kaçmadı ya!! Onlar çok dayanıklı değil mi nası öldü öyle heemen saldırmaya falan kalkışmadı mı!
Knka kapinin oraya kacti kapi kapaliydi baya ayakkabiyla vurdum saldirmaya falan da kalkmadi
Çok mu küçüktü peki hemen öldü mü!!
Cok kucuk degildi hemen de olmedi
Hamam böceklerine tarife ne peki onlarda ilaçla falan kolay kolay ölmüyor!!
Neden oldureyim benmi yaratdim Allaha ne cevap vercem bir bocege hic can verdimmiki? canda alayim ne haddime
Helal sana kardeşim:))
:D tesekkurler :)
neden bu soruyu cevaplamaya davet ettin ki :/ bırak öldürmeyi hayali bile tüylerimi diken diken yapmaya yetti
Merak ettim ya çünkü bu kadar korkan olması da normal değil..
yani insanların çeşit çeşit korkuları var. şeftali görmekten korkan tiki olan insanlar var mesela bu hayatta ya da tripofobisi olan delikli şeyler görmekten korkan insanlar.. senin için önemsizolan bir şey başkası için korkutucu olabiliyor ne yazık ki
Doğru haklısın:)
Değil görmeye adını duymaya bile tahammülüm yok. Arkadaş beni hastanelik ettiğinden beri bir kez gördüm umarım tekrar karşılaşmayız 😠🔫
Ahahh peki sadece buna mı yoksa tüm böcekler için mi durum aynı:)) Genelde kadınlar diğerlerinden olmasa bile bundan kesin korkuyor:)
Özellikle bu şahısla bir sıkıntım var doğuştan çözemedik çözmek de istemedik açıkcası 😅
Valla aynı durumda olan 34852053743563427532 kadından birisin çok dert etme:))
Dert edebileceğim kadar büyük bir canlı değil henüz ☺️ saol yine de 😌
Görünce çığlıklar havada uçuşuyor ama naber:) iyiki de büyük değil:))
akşamları yolda çok olurdu küçükken eğer dışarıdaysak kim daha çok öldürecek diye yarış yapardık sjdjs korkmam ama evde görünce tiksiniyom
Yuhh o neymiş öyle o kadar çok muydular ki :D Birinciliğin var mı hiç napıyodunuz garibim hayvanlara:)
tabi var sjdsj keskin gözlerim sayesinde en çabuk ben görür ve saldırırdım
Onların turbolu bacakları işe yaramıyor muydu çok hızlı değiller mi ya! Bir de üstüne basınca çok tuhaf bir ses çııkmıyor mu ona defalarca nası katlanıyordun!
ya o zaman öldürünce daha çok zafer kazanmış hissine kapılıyon ses hatırlamıyorum ama bir sıvı çıkıyo ya ezince o iğrenç kokuyomuş gibi gelirdi bana
Hemcinslerin arasında istisnasın sanırım! Evde görünce napıyosun peki!!
başkasına öldüttürüyom evde tiksiniyorum
Ben öldürdüm snnsjs Görünce sadece bir kötü oluyorum içimde dolaşıyormuş gibi oluyor o yüzden de rahatsız ediyor 😖
İstisnasın korkmayan bir kadın olarak:) En son hatırladığın ne zaman ve nasıl öldürdün peki! Ama vurdum öldü diye değil olayı anlat, kocamanlar yav!!:)