AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
iğrönçç 🤤
öldüremem
tiksiniyorum
evet ben bir katilim
Korkmayan kadın yok neredeyse tebrikler ama yalnızca hamam böceği ve onlar gibi diğer büyük böcekleri kastediyorum, ufaklar sayılmaz:))
😀😁😂
Komik mi buldun ne diyosun pekii :D
Ayagimla ezerek hemde
Yalnız sadece hamam böceği ve diğer büyük böcekleri kastediyorum, ufaklar sayılmaz:)) Bu arada büyük çoğunluk gibi korkmadığın için tebrikler
Saol onlar icin de terlik var sopa var..
Peki akılda kalan bunların büyüklerinden birini nası öldürdün.. Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen ve inanılmaz hızlılar!
Ezerimm
Yalnız ufak olan değill hamam böcük ve onun gibi kocamanları soruyorum :D
Tamam taşla öldürrüm her yolu denerim
Yüzlerce yorumun içerisinden cesur olan birkaç kadından birisin.. Peki böyle sürüngen takımından öldürdüğün en büyük şey neydi aklına gelen?
hemde terliklen
Diğer ufak böcükler değil yalnız hamam böcüğü ve onun gibi büyükleri soruyorum:))
hamam böceğinin ne olduğunu biliyorum
Peki böyle büyük haşereler içinde öldürdüğün en büyük neydi fiziken :D
fare ve çiyan
Yok artık ikisinden korkmayan tek kadınsın heralde :D çiyan çok acayip ya hayvan dokuz canlı resmen sürekli bir yerleri oynuyor.. Onu nerede gördün ve nası öldürdün!! Ama kesinlikle ''vurdum öldü'' diye değil baştan sona detaylı anlat!! Büyük müydü nerede gördün ve detaylı olarak nası öldürdün.. hayvan resmen ölmek bilmiyor, ilaçla falan gargara yapıyor :D
üstüne tırmanıyodu bende üstünden attım taşla ezdim bu kadar
Ya o kadar kolay mı da onu öldürmek :D o çıyan değildir ya da çok kurnaz onlar sana numara falan çekmiştir, ölü taklidi yapmıştır:))
evet bende ölü taklidi yapıp yapmicanı anlamayacak kadar salaktım zaten
Ya ne alaka sen de her şeyi yanlış anlama.. Çok dayanıklı o hayvan ondan dedik.. Fareyi nerede gördün çok küçük falan mıydı fındık faresi gibi
Evet
O zaman hatırladığın en büyüklerden bir tanesini anlat :D ama vurdum öldü diye değil baştan sona olayı!!
Evet geberttim 😖
Söylerken bile irkilmişsin , korkuyo musun :D
Cook😰
Bu kadar korkup nası öldürebildin o da ilginç :D
Mecbur 🙁
Kadınların bu kadar korkuyor olması çok tuhaf ya:)) Yine de cesur sayılırsın ama nası öldürdüğünü sormuyorum sorular bile korkutmaya yetiyor seni :D
Aslinda daha cok tiksinyorum bazilardan hala birtane var tvde bile gorsem gece korkumdan yatamam😞
Ö.. sanırım o :)) Neyse daha zorlamak istemiyorum bu konuda madem böyle bir durum var:)
Orumcekten ne korkarim nede tiksinirim
Ne kadar karışıksınız ya sizi anlamak her zaman kolay olmuyor:)
Gece gece 😡
Ya gecesi gündüzü mü var cidden merak ediyorum çok korkuyorsunuz:))
Çok mu*
Evet, öldürdüm
Korkmayan nadir kadınlardan birisin sanırım, genelde çok korkuluyor bundan!! En son hatırladığın ne zamandı ve nerede görmüştün?
Korktuğum icin öldürdüm, hatırlamıyorum nerde ne zaman olduğunu
Büyük müydü peki nası öldürebildin onu hatırlıyosundur heralde :D
Evdeyse süpürgeye çekmişimdir, banyo/tuvaletteyse suyla gönderirim, dışardaysa bir şey yapmam gider zaten
igrencler cunku
Öldürdün mü peki hiç ya da korkuyor musun:))
oldurmedim olduremem gorsemde gece uyuyamam
Hayır
Öldürmedim
Hatırlamıyorum
hayır
bocek fobim var
onu yiyenler var be
hayır
yok görmedim hiç
Öldürmedim
Güzel de korkmuyorsundur umarım :D
Evet ama ölmemişti.
O ne demek :D
Teşebbüs ettim onu ezdim ama ölmedi.
korkmam tiskinirim
Korkmayan yok gibi neredeyse kadınlardan:)) Karşılaşınca ne yaparsın pekii
yanımda biri varsa alıp atmasını söylerim
çokkkk
Yalnız öyle ufak böcekler değil genelde hamam böceği ve onun gibi diğer büyük böcekleri soruyorum.. Onların büyüklerinden hatırladığın en son ne zaman öldürdün?
Yılan ve fare öldürmüş insanım 😂😂😂👍👍
uçan cins hamam böceği öldürüyoruz biz
O artık başka bir boyut, yürüyeni felaket zaten uçanı kim bilir nasıldır:)) Ve bunlardan korkmayan sayısı son derece az, tebrik ederim:) Öyle büyüklerden hatırladığın en son ne zaman öldürdün ve büyüklüğü yaklaşık ne kadardı, özellikle nemli bölgelerde abartmıyorum kafam kadar oluyorlar!!
mersinde tahmin etmek kolay o zaman
Oo evet çok büyüklerdir, hatta ben en büyüklerini Mersin'de gördüm diyebilirim.. ama sen de yaklaşık ne kadarsa söyle belki sizin oralarda yoktur:) Peki akılda kalan bunların büyüklerinden birini nası öldürdün.. Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen ve inanılmaz hızlılar!
Ya susmayın lütfen bu konuda cidden aydınlamaya ihtiyacımız var!! Ki yüzlerce yorumun arasından korkmayan, çığlık atmayan birkaç kişi var? Olayı baştan sona anlatın taktik olsun çünkü hayvan cidden 9 canlı ve kafası olmadan bile 1 hafta yaşabiliyormuş!!!
Vay arkadaş ya sanki yüz kızartıcı, ahlaksızca bir şey sorduk, sadece merak etmiştim!! Esmer mi, sarışın mı gibisinden sorular sormadığım için kaybettim ben sanırım
hatırlamıyorum çünkü ilacı sıktım öldü gitti
Büyükler ilaçtan etkilenmiyor ki ama hiç diyorum ya gargara yapıyorlar.. Uçanları nası öldürüyorsun peki?
evi ilaçlıyorum
Sizin oradakiler vitaminsiz o zaman ya, buradakiler tınmıyor fazla ilacı:)) Peki tek hamam böceği değil genel olarak böyle börtü böcek haşere tayfasından öldürdüğün en büyük şey neydi?
Öldürdm
Peki akılda kalan bunların büyüklerinden birini nası öldürdün.. Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen :D ve inanılmaz hızlılar!
Heyyyoo cevap pls!!
Ya zaten yüzlerce kişinin arasında cesur olan birkaç kişisiniz siz de susuyorsunuz:((
Öldürmüşümdür
Yüzlerce kadının içerisinde korkmayan yok gibi ama diğer küçükler değil sadece hamam böceği ve onun gibi büyükleri söylüyorum
Korktuğum için öldürmüşümdür
Çok öldürdüm 😕
Yalnız sadece hamam böceklerini ve diğer normalden büyük böcekleri soruyorum diğer ufaklar sayılmaz:)) Öyle öldürdüğün büyüklerden neler var?
Heyyyy
Ya cesur kadınlar neden susuyor!
akrep oldurdm
Yuhh!! Akrebi nerede gördün, akrepten korkmayan tek kadınsın sanıyorum :D
evimin bahcesnde aksamlari oturrken goruyorum olduruurum yapck bsy yok
Bir kere de değil yani birden çok, cidden bir kadına göre baya cesursun bu konuda!! Öldürdüğün en büyüğü ne kadardı peki yaklaşık olarak!!
ne cok buyuk ne cok kucuk diyebilirim
Nası öldürdün peki çok dayanıklı değil mi akrepler!! Ama kesinlikle ''vurdum öldü'' diye anlatma olayı baştan sona anlat, bu başaran 159 yorum içerisinde yalnızca sensin sanırım.. Nerede gördün nası oldu, ilk ne yaptın, o ne yaptı saldırmaya çalışmadı mı en son ne oldu falan bildiğin olayı anlat işte merak ettik :D
hahahaha fazla abarttin yaa evimin kapisnda koltukta oturyodum daha sonra annem gordu dedim ben oldurum komurlukten baltayi aldim normal usutune bibkac kere vurdum bekledm tabi saldrmada bulundu ama baltayi hizli vurdum ve heemn kaldirmadim
Yuhh gözün dönmüş resmen :D Baltanın sivri tarafıyla mı vurdun ve akrepten başka öldürdüğün ne var böyle börtü-böcek takımından!!
hahahaah kertenkele
O zararsız ddeğil mi ya onu nerede ve nası öldürdün!
teyzemin koydeki evine gitmistm evde vardi mecbur oldurdum ve kertenkeleyi bir vurusta oldrmek gunah degil
Saçmalama ya böyle saçmalıklara nası inanırsınız.. Bir vuruşta nası öldürdün ölmemiştir ki o
eveet😈😁
En son hatırladığın ne zaman ve nasıl öldürdün peki, korkmuyor musun?
korkmam. Geçen haftaydi galiba
Genelde kadınlar çok korkuyor bunlardan nası oldu peki nasıl öldürdün, büyük müydü?
Evet
Korkmayan kadın sayısı son derece sınırlı:) Nası yapıtığınızı da söyleyin vurdum öldü diye değil ama olayı anlatın:))!!
Ulen şu soruda 202 yorum olmuş korkmayan neredeyse bir kaç tane bakıyorum şimdi ama nedense onlar da susmayı tercih etmiş:((
Yahu anasayfada hep bu ismi görüyorum bii benim sorularımı yanıtsız bırakmışsın bravo!! Hedef ben miyim yanii, İzmirkızı olmak bunu mu gerektiriyor :D Zaten yüzlerce kişi arasından korkmayan birkaç kişisiniz!!