AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
evet
Onca yorum var ve korkmayan kadın sayısı oldukça az!! Sadece hamam böceklerini soruyorum ama en son hatırladığın ne zaman öldürdün?
Tam hatırlamıyorum ama iki önce galiba bir tane öldürmüştüm. Acı çekmeden öldü:)
Hadi ya tesadüfe bak:) Nası yaptın peki hem acı çekmediğini nereden biliyorsun :D Diğer cesaretli olanlar gibi sana da soracağım;bu sürüngen, haşere tayfasından öldürdüklerinden fiziken en büyüğü hangisiydi?
Yani ben bir kızım daha ne kadar büyüğünü öldürebilirimki, fare kertenkele, akrep örümcek erkek
işi
Yani aynen ama bazen kadınlar erkeklerden cesur olabiliyor, zaten çoğuna hamam böceği akrepten kertenkeleden falan daha korkutucu geliyor!:)
öldürdüm cokkkkk
Bunu yapabilen hem de çokkkk yapabilen nadir kadınlardan olduğunun farkındasındır heralde:)
sadece hamam böceği değil 2 yavru yılan sayısız kirkayak ciyan örümcek 😃 farklı olduğumu biliyorum
Çevremdeki kadınları görünce hiç inanasım gelmiyor :D
cevrendekileri bilemem böyle bir konuda yalana basvurmayacak kadar kendimi biliyorum 😉
Yalan söylüyorsun demedik zaten siz de hemen yanlış anlamayın, sıradaşı olduğunu söylemeye çalıştık.. Yalnız çıyan, kırkayaktan farklı bir canlı bazıları kırkayaka çıyan diyor ama çıyan dünyanın en dayanıklı haşeresi olabilir ve genelde pek gözükmezler onu nerede görüyorsun, hiç korku olmuyor mu onu görünce!
ayvalıkdayim ben her yer tarla tapan 😃 her çeşit haserat var.
Çıyan özellikle kocaman olanlar inceler ama baya uzunlar onları nası öldürüyosun insanlığı aydınlat :D Ya en uzun olanlardan birini nası öldürdün olayı baştan sona dinleyelim yaşamışcasına ama vurdum öldü diye değil detaylı anlat:)) Çıyan ölmüyor çünkü hayvanın sürekli bir yerleri kıpır kıpır!!
hemen vurunca ölmüyor yav dolgu topuk terlikle üzerine basıyorum 60 kilo sonra ayağımı donduruyorum üzerinde zaten moleküllerine ayriliyor
Ya işte onlar hemen ayrılmıyo çıyanın sürekli orası burası oynuyor, normal böcek olsa hadi neyse :D Hiç resmini çektin mi karşılaştıklarının? Ayrıca hemen üstlerine de basma ayağına dolanabilir onlar da zehirli!!
o kadarını kestiriyorum herhalde bodozlama dalmıyorum artı 39 numara ayakdan nasıl kaçacak 😃
Ya ooff sizin oradakiler vitaminsiz o zaman ya da onlar çıyan değil sen onları öyle zannediyosun :D Peki bu sürüngen-haşere tayfasından büyükler arasında şu ana kadar hatırladığın en acımasızca öldürdüğün hangisiydi, sonunda en pert, perişan durumda olan :D
hepsi. 60 kilo üzerine basınca normal şekilde olmuyorlar.
Ya bence sen siyasete falan soyun iyi ki bir şey soruyoruz hep politik cevaplar hep!! Peki ben şimdi Kafka'nın ''Dönüşüm'' kitabındaki gibi birden hamam böceğine dönüştüm.. Sizin evde çocuk odasının duvarındayım ve uzun antenlerim var parmak boyundayım :D başıma ne geleceğini bilmek istiyorum ama kesinlikle dürüst cevap istiyorum korkmak da serbest:)) Harbiden heyecanlandım nasıl bir muamele görürdüm :D
elime terligi alir yapistiririm
Ya senin de hiç affın yok, hemen katliam!! Evet bu konuda hemcinslerine göre çok cesursun ama bir şeyi anlat diyoruz ağzındn lafı parayla alıyoruz!! :D
uzun uzun metin o anlatayım telifi alir yapistirirm hiç afdetmem
Dur sinirlenme! sinirlenince yazdıklarından hiçbir şey anlaşılmıyor :D
Buraların en cesur pembelisi sensin sanırım ya 195 yorum içerisinde!!
cesaret gostergesi degil korkmuyorum ki öldürmekden cekineyim.. 2 gün önce de 1 kırk ayak 1 örümcek tonla sinek karabocek canına kiydim gerçi hergün kiyiyorum 😃😃
bak yazarken arkamda annemin eline çekirge kondu onuda öldürdüm 😎
Yuhhh :D biraz abartıyor musun yoksa nerede gördün o kadarını :D
Yav bir resim falan çeksene :D
ben ayvalikda yaşıyorum onum tarla arkan tarla yanım deniz ne bekliyorsun yav. karşında inekler tavuklar keçiler koyunlar köpekler ne uydurcam yalan borcum mu var
Ya siz de hemen yanlış anlamayın, yalancı olduğunu düşünsem bir kelime dahi yazmam zaten!.. Ama o kadar sık kaşılaşınca sordum ben de.. Şu kırkayak ya da hamamın hiç resmini çekmedin mi yav!! Kadınlar çekip koyuyor ya buraya, instaya falan!
niye ben gerizekalimiyim böceklerin fotosunu koyacağım 😏
sende köyde yaşasan görürsün fazlası ile. Ankara da bende görmüyorum betonların icinde
Gerizekalılık ne alaka her şey koyuluyor da bir o mu tuhaf!! Sen sinirli birisin ya şimdi daha iyi anlayabiliyorum.. Kesin o böceklerle karşılaştığında da pert ediyorsundur o sinirle!!2 gün önceki kırkayak büyük müydü onun sonu nası oldu?
ben her şeyi koymam. herşeyi koyanlar gerizekali evet..
sinirli değilim tarzım bu net!
artı sen de hastasın bence... yeter bu kadar böcek muhabbeti hadi selametle..
Ben böcekten möcekten korkmam. :)
Görünce napıyosun peki
Evde görürsem peçeteyle ya da kağıtla nazikçe alıp pencerenin mermerine bırakıyom. Kelebekse şayet biraz ivmeli boşluğa bırakıyorum ki özgürlüğünü seyredeyim. Ayrıca karıncaları da çok swverim
Bravo sana bu ne incelik:)
Öldürdüm
Nerede gördün ve nası öldürdün! Ama vurdum öldü diye değil baştan sona olayı anlat.. Normal böceğe göre çok dayanıklı ve hızlılar!!
Cokk
Ciddi mi genelde kadınlar çok kokuyor bunlardan! En son hatırladığın ne zaman ve nerede görüp öldürmüştün peki!
Ya korkmayan zaten 1-2 tane onlar da neden susuyor!
Korkmuyorum demedim ki çok korkuyorum. En korktuğum şey böcektir. Sadece bazen öldürmek zorundayım yoksa onun olduğu odada uyumam bile. Bide herkese aynı cevabı vermişsin kıl oldum 😂
Herkes korkunca herkese aynısını yazıyoruz biz de.. Sanki farklı tepkiler verdiniz de hepinize aynısını mı yazdık :D Hem korkup hem nası öldürüyosun o da ilginç genelde korkulunca pek yaklaşılmaz ama!
Eğer o böcek ölmezse ben o odaya giremem. Mecburen uzaktan terlikle vurarım ya da en olmadı ayağıma bişiler giyip hızlıca üstüne basarım. Başka şansım yok. Haa bide babacığım var 😂 böcek öldürme makinesi
Hayır, ödüm kopuyor 😳
aynen
Ya zaten kadınların geneli öyle de yani görünce tepkiniz ne oluyor onu soruyorum:)
Görünce ufacık bir çığlık atabiliyorum ya da annemleri çağırıyorum. Sonra da biraz kaçıyorum 🤗
öldürdüm
Korkup çığlık atmayan istisna kadınlardansın tebrikler:)) Yalnız sadece hamam böceği ve onun gibi büyük böcekleri kastediyorum diğer ufak böcükler değil
Önce korkarım çığlığımı esirgemem :D Sandalye üstünde depinirim ama baktım hareket ediyor ordan oraya koşturuyor, kafasına fırlatırım terliği
Ahahah :D Peki akılda kalan bunların büyüklerinden birini nası öldürdün.. Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen ve inanılmaz hızlılar!
neden bu merak
Çüünkü bu böcekten korkmayan doğru düzgün kadın yok.. Burada bile yüzlerce yorumda durum aynı.. Siz de sanki devlet sırrı veriyorsunuz, niyeymiş bu merak... Merak ettiklerimiz için burada değil miyiz?
😂😂😂
korkmam ben
Tebrikler o zaman... Peki sonuç alıp atar mısın yoksa öldürüyor musun ama diğer ufak böcekler değil hamam böceği ve onun gibi büyük korkunnçları soruyorum:)
birşeyler alır dışarıya atarım öldürmem canını ben vermedim ki ben alayim
Bravo sana
olması gereken bu
Cok valla
Ama ufak diğer böcekler değil yalnız hamam böceği ve onun gibi büyükler için soruyorum!
Evet anladım. Korkmam ki boceklerden. Bir makas böceğinden korkarım. Oburleri itinayla öldürülür 😄
Korkmayan istisna kadınlardansın :D peki aklına gelen öldürdüğün en büyükler hangisiydi :))
Bilmem kolay kolay öldürmem. Genelde elime alırım kapının önüne koyarım. Ama hamam böcekleri bir ara odama yumurta bırakıyorlardı. Öldürüyordum yani
Off çok fena :D peki o büyükleri nası öldürüyodun ama vurdum öldü diye değil olayı anlat baştan sona normale göre çok dayanıklı ve hızlılar!!
iğrenç abi
Yani çoğunuz öyle düşünüyor ama sonuç karşılaşınca ne yapıyosun :D
annem dışarı atıyor tabi ona dokunamam ki nasıl öldüreyim
evet öldürdüm 😆
Genelde kadınlar çok korkuyor ya bundan epey var mı peki leşin yoksa bir-iki tane falan mı :D izmirde bir de kafam kadar olanları var resmen:))!!
Ya şu çok az sayıdaki cesur kadınla, susmayıp aydınlatmayı tercih etse!!
neyi aydınlatıcam beee nişanlıyım burda senle mi konusucam. öldürdüm ne var gerekirse senide öldürurum
Hahaa sie salakkk yavaş gel ruh hastası :D
Evet öldürdüm
Genelde kadınlar bu böcekten çok korktuğu için sordum peki en son ne zaman gördün ve nasıl öldürdün.. Ama ''vurdum öldü'' diye olayı anlatın çok fazla korkan var görüp örnek alırlar belki :D
cok hzli koşuyolar😂
Aynen:)) Sonuç!!
en son ne zaman gördüm hatrlamiyotumAllah karşılaştrmasn 🙏eski evimizde vardi cok
Amin.. Peki korkuyor muydun karşılaşınca tepkin ne oluyordu :D
tabiki yüksek biryere çıkıyordum mümkünse sandalye falan koltuga çıkmalari daha kolay oluyordu😂😂
ewt çığlık atarak hemde sjdvdbk
Yerim hepsini
Ya önemli mevzuu ciddiyet lütfen:))
Hamam böceğine evi teslim eder giderim..
Iyy iğrençler
Görünce tepkin ne:))
Öldürmem avazım çıktığı kadar bağırırım
Hayir.
Cok öldürdüm
Genelde kadınlar çok korkuyor çığlıklar falan :D Ama yalnızca hamam böceği ve onlar gibi diğer büyük böcekleri kastediyorum, ufaklar sayılmaz:)) Bu söylediklerimden leşin var mı!!
Var tabi koyde her turlu bocek fare yilan öldürmüşlugum var
Yok artıkk bunlardan korkmayan tek kadınsın heralde :D Fare küçük fındık faresi miydi peki yoksa bildiğimiz lağım faresi mi ve yılan da büyük müydü ne boydaydı!!
Fare lagim faresi yilan orta boydaydi. Koyde yasadim icin heralde
Nerede olursan ol çoğu kadın korkar bunlardan, sen bu konuda epey farklıymışsın:) Peki lağım fareleri bildiğin büyük ve saldırgan ya onu nasıl öldürdün? Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen ve inanılmaz hızlılar! Nerede gördün ilk ne yaptın sonra o ne yaptı en son ne oldu gibisinden detaylı anlatırsan sevinirim..
Heyy buradaki en cesur kadınlardan birisin neden sustun!
Karadeniz kiziyiz biz 😃😃 saka be lagim faresi sans eseri öldü tufekle oldurmustum onu. Yilaninda kafasina tasla vurdum.
Ya iyi kii detaylı anlat dedik... Peki böceklerden neler var çıyan, hamam böceği gibi büyüklerden!
Hayatta öldüremem aşırı korkarım ve tiksinirim
Yok öldüremedim.
Hayır
Korkuyrm olduremem
yaw niye davet ediyorsn korkarım ben
Karşılaşmadım arkadaşla daha önce hwjdksk
Hayır
Böcek fobim var
Korkarım
Öldürürken çıkan o çıt sesi mide bulandırıcı