AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Anasını bile siktimm
Genelde kadınlar çok korkuyor çığlıklar falan :D Ama yalnızca hamam böceği ve onlar gibi diğer büyük böcekleri kastediyorum, ufaklar sayılmaz:)) Bu söylediklerimden leşin var mı!!
Oldurdum tabi la angara bebesiyiz biz
Vayy aferin korkmayan kadın yok gibi normalde:)) ama yalnızca hamam böceği ve onlar gibi diğer büyük böcekleri kastediyorum, ufaklar sayılmaz:))
Öldürdüm tabiki 😂 hemde çok keezzz😎😎
Korkmayan ender kadınlardansın:)) ama yalnızca hamam böceği ve onun gibi diğer büyük böcekleri soruyorum, ufaklar sayılmaz!
Büşraa buraya gel ya senin kadar cesur az kadın var aydınlat bizi:))
Öldürdüm terlikle vurmuştum
Herkes gibi korkmaman iyiymiş ama yalnızca hamam böceği ve onun gibi diğer büyük böcekleri soruyorum, ufaklar sayılmaz!
Büyüklere karışmamam,😂
Sende mi Brütüs:))
Gördüğüm oldu hep öldürdüm😁
hamam böceği ve diğer büyük böcekleri kastediyorum, ufaklar sayılmaz:)) Bu arada büyük çoğunluk gibi korkmadığın için tebrikler
Korkudan öldürüyorum:))
Üstüne basarak 😂😂
Bunu yapabilen tek kadın olabilirsin ama yalnızca hamam böceği ve diğer büyük böcekleri kastediyorum, ufaklar sayılmaz:))
Heyyoo cesurlar susmayın:))
Dün köyde sineklikle öldürdüm 😂😂
Ama yalnızca hamam böceği ve onun gibi büyük böcekleri soruyorum diğer ufak böcekler değil:)) Kocaman değiller mi ya üstelik çok hızlılar!
Farede öldürdük el süpürgesiyle daha pisliklerim anlatayim mi 😂😂
Bunlardan korkmayan tek kadınsın sanırım:)) Yalnız öldürdük derken öyle 10 kişiyle değil tek başına yaptıklarını soruyorum :D Peki böyle börtü böcek ve haşere takımından neler var öldürdüğün şu ana kadar genelde kadınlar çığlık atmayı tercih ediyorlar bu gibi durumlarda :D
Pöh kızı olduğum için yılanda görmüşlüğüm oldu en büyük katil olmama sürükleyen lağam faresiydi
Sanırım bu sorudaki yüzlerce kişi arasından bu konudaki en cesurusun.. Lağım fareleri kocaman değil mi ya onu nerede gördün ve nası öldürdün, ne zamandı? Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav resmen ve inanılmaz hızlılar!! Zaten geç yazıyorsun iyice detaylı yaz lütfen bari:))
😂😂😂😂 olur başlıyorum anlatmaya zaten büyük fare zehiri yemiş sallanıyordu bende apartmanda 3 kişiydik eskiciye soba kovası vericektik iki kişi sağ dan soldan üzerine basmaya çalıştı bende soba kovasını üstüne attım kuyruğuna denk geldi sonra kafasını ayakkabı çekici ile vurdum öldü 😊
Ya sen neredesin bi* görünüp bi* kayboluyorsun:)) bir doğru düzgün aydınlatamadın bizi:((Ya fare kocaman diyorsun peki o anda hiçbir şey yapmadı mı saldırmaya falan çalışmadı mı, fareler de ısırıyor çünkü.. Hemen kolayca öldü mü daha dayanıklı biliyordum onları
Zehiri yemiş ondan takati kalmamış yoksa nerde yakalıcamm işten geldim şimdi burdayım
Hoşgeldin:) De mii hızlılar yoksa baya.. Peki tek fare mi bunlar arasında başka ne var öldürdüğün.. Niye 3485953753 kere sorduruyorsunuz yahu, soruda yüzlerce yorum var ama sizin gibi cesaretlisi bir elin parmağını geçmiyor.. Aydınlatın beni pls:))
😂😂😂Yok başka öldürdüm bişey haralde hatırlamıyorum
Sadece bir tane fare mi var bir de dün öldürdüğün böcek!! Sicilin daha dolu sanıyordum:)
Daha fazla kıydığım canı anlatıp korkutmak istemem seni 😂sonra anlatırım
Ya merak ettim neden korkacam ayrıca.. Hem seni takdir etmiştim cesur biri diye:((Aman meraklandırıp anlatmayın amann
Daha sonra söz hepsi birden olmaz 😂
Şimdi neden değil peki:(Ve sözünü ne zaman tutmayı düşünüyorsun!
mesaj atarsın hatırlarım
Sözün vardı hatırlatmak istiyorum :D
Dur daha söz vereli 5 sn oldu
Yerine getirmen için uzun bir süre bence
Ben takipçi kabul etmiyorum inatçı arkadaşım bu senlik bir durum değil:)
Ölürler
Ölürler derken! Sen tarafından mı:))
Korkak degilde tiskinen herkes tarafindan olurleeerrr
Öldürdün mü peki hiç, net cevap :D ama sadece hamam böceği ve genelde onlar gibi korkulan büyük böcekleri kastediyorum, diğer ufak böcekler değil!
Öldürdüm 😤😠🤢
Korkmayan resmen istisna kadınlardansın :D Peki hatırladığın büyüklerden birini nasıl öldürdün aklına gelen? Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor,
Onceki evde çatıdan balkona düşüyordu cok acimasizca biliyorum ama su dokuyordum bogulsunlar diye bisey olmuyordu kolay kolay olmuyolar maalesef
Öyle ölmezler ki asla, onlar radyasyona dahi dayanıklıymış bir de kafası olmadan 1 hafta yaşıyorlar:)) Bence onlar ölmemiştir zaten rahat olabilirsin:)
Bisey olmuyordu dedim ya zaten 😑
O zaman öldürmedin işte :D
Öldürdüm
Yüzlerce görüşün arasında korkmayan nadir kadınlardan biri de sensin:) Ama diğer ufak böcekler değil sadece hamam böceği ve onun gibi genelde korkulan büyük böcekleri soruyorum, onlar arasında neler var:))
Hayır öldüremem büyükleri.. :) İnsan korkuyor )
Ahh be bir an korkmayan ender kadınlardan sanmıştım :D peki böyle börrtü böcük haşere tayfası arasında öldürdüğün son zamanlarda aklına gelen en büyük şey neydi?
Tarantula :) Midemi bulandırdı birde insan tiksiniyor, tüylü tüylü
Yokk artık hani korkuyordunuz:)) Onu nerede gördün ve nası öldürdün çok değişik!! Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Nerede gördün büyük müydü ilk sen ne yaptın, sonra o ne yaptı saldırmadı mı en son ne oldu falan... Tarantula dedin beni şok ettin :D
Öldürmek zorundaydım, ormanlık alanda apartta kalıyordum.. Uyurken yüzümde hissettim sıçradım ışığı açınca gördüm.. Tek olunca mecbur öldğrmek zorunda oldum korksam da :) 1 saat civarı uğraştım, üstüne yorganı atıp, yorgana da büyük taşla vurdum berbattı gerçekten. Gene midem bulandı ;))
Ya bildiğin macera yaşamışsın ve bence kesinlikle soğukkanlısın başka bir kadın olsa aynı durumda abartmıyorum belki de bayılırdı!! Harika özetlemişsin eline sağlık aynı durumu yaşayan biri faydalanabilir bu yazdıklarından:)) Ama bir şey söyleyeceğim onlar son derece numaracı biliyorsundur sen de, sen onun öldürdüğüne emin misin? Bir de son olarak son zamanlarda aklına gelen öldürdüğün hamam böceği nasıl oldu aynen tarantula ggibi anlatırsan çok mutlu oluruz :D
Ya ben çok vurdum taşla battaniyeye :) Sonra battaniyeyi kaldırmadım ama etli birşeye vurduğumu hissettim.. Sabahleyin temizlikçiye söyledim paramparça olmuştu dedi, bu tarz başka bir şey öldürmedim :)
Hamam böceği öldürdüm demiştiniz ya ona istaneden sormuştum neyse bu da yeter sıktıysa anlayışla karşılayabiliriz, teşekkür ederim:))
yok o anlamda demedim.. hamam böceği terlik attım öldü işte :) ben tarantula tarzı kast ettiğinizi sandım, o anlamda yok dedim :)
Teşekkür ederim, genelde kadınlar görünce çığlık atmaktan tutun da çok değişik hareketlere kadar sürdürebiliyorlar tepkilerini, o nedenle sormuştum:)) Ve kesinlikle cesur sayılırsınız hemcinslerinize göre bu konuda:)
bocekten korkmuyo cogununki bir huylanma bence
Sen de durum ne peki huylanıyor musun görünce:)
oyle cok digil ama elimde oldugunu hissetme dusuncesi urpertiyor :)
O düşünceden herkes ürperir:)) Öldürüyor musun peki görünce
yok havluyla alip dogru disari :)
Tek yaşadığımdan beri öldürmek zorunda kalıyorum
Yalnız diğer ufak böcekleri değil kadınlar genelde çok korktuğu için hamam böceği ve onun gibi diğer büyük böcekleri soruyorum:)
Bende onları kast ettim :) Ufaklara kıyamam öldürmem camdan atarım
Ahahh genel durumun tam tersi genelde kadınlar büyüklere yaklaşamaz:)) Peki en son hatırladığın büyüklerden birini nası öldürdün? Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlat pls.. Adamlar resmen dokuz canlı ilaçla gargara yapıyorlar :D Hem okuyan hemcinslerinize de örnek olabilirsiniz bu konuda:))
Valla terliğin altıyla çatırt diye basmıştım :/
Yahu iyi ki olayı anlatın dedik, sadece sonucu söylemişsiniz:( nerede gördünüz büyük müydü kaçmadı mı falan en son ne oldu gibisinden.. Önemli olan buralar, diğer türlü tek bir şeye yaramıyor ki!!
Aksiyon filmi gibi mi anlatayım? :D Dış kapının ordaydı, görür görmez bastım
Ya belki sizler için önemli değil ama 372 yorum var korkmayanlar olarak kesinlikle istisnasınız.. O yüzden anlatın diyorum, okuyana taktik mahiyetinde:) Büyük müydü peki kaçmadı mı? Bir de duymuşsundur çok dayanıklı canlılar kafası kopsa bile bir hafta yaşayabiliyorlarmış hemen öldü mü ilk seferde, daha doğrusu sen onun öldüğüne emin misin :D
Sen böyle deyince sorguladım bayağı cılkını çıkardım zira :D
Vay arkadaş sizin oradakiler biraz vitaminsiz demek ki :D ama şu net bu konuda hemcinslere göre kesinlikle daha cesursun? Peki tek leşin bu arkadaş mıydı böyle haşere veya sürüngen takımı içerisinde öldürdüğün neler var?
Yüzlerce yorumun arasında buna cesaret edebilen birkaç kişisiniz ama susmayı tercih ediyorsunuz:((
öldürdüm çünkü cok hizli yayilip büyüyolar😶
Aynen üreme hızları çok yüksek.. Peki hatırladığın büyüklerden birini nası öldürdün? ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın... Adamlar dokuz canlı ve ilaçla gargara yapıyorlar resmen!! Burada korkan yüzlerce kişi va, cesur kadınlar susmasın:))
öldürdüm
Büyük müydü peki nası öldürdün ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın... Adamlar dokuz canlı ve ilaçla gargara yapıyorlar resmen :D
kardeş böcekle derdin ne
öldürmüşümdür
Büyük müydü peki nası öldürdün ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın... Adamlar dokuz canlı ve ilaçla gargara yapıyorlar resmen :D
küçük kardeşlerim bir peçetenin içine koyup yakarlardı. tabi ben o kadar canice öldürmüyorum. önce dışarıya çıkarıyorum. yere koyup taşla eziyorum. hızlı ve telaşsız yani 😃😄
Ama olayı anlatmamışın ki sadece nası öldürdüğünü söylemişsin:(Aklında kalan bir olayı baştan sona pls herkes korkuyor bundan! Nerde gördün nası yakaladın nası çıkardın nası öldürdün en son ne durumdaydı falan.. Çok dayanıklı bunlar!!
o kadar dikkat etmedim açıkçası
Çok öldürdüm
Ama diğer böceklerden değil sadece genelde kadınların aklını alan hamam böceği ve benzerlerinden bahsediyorum :D En son hatırladığın ne zaman öldürdün mesela
Görürsem öldürürüm böcekleri sevmem
Yüzlerce yorumun içerisinde istisnalardan birisin.. Peki son zamanlarda aklında kalan en büyüğünü nasıl öldürdün!! büyük müydü ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın... Adamlar dokuz canlı ve ilaçla gargara yapıyorlar resmen
Psikopat mısın nesin anlamadım.
Çekirge öldürmüştüm terlikle indirdim kafasına
Ne alaka be tüm kadınlar korkuyor görmüyor musun
Mecbur öldürmüştüm
Kadınlar genelde inanılmaz korkar bu böcekten :D ) Peki nası öldürdün büyük müydü ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın... Adam dokuz canlı ve ilaçla gargara yapıyorlar resmen :D
Yok görmüş tüm kaçıyordu mutfağa doğru ilaç sikmistim ustune
Buradakiler ilaca kılını bile kıpırdamıyor neyse korkmuyor olman da ayrıcalık sayılır:))
Mecbursan korkmuyosun 😨
Korkmuyor musun peki öldürdün mü :D
Öldürmem kaçarım :)
Ahahah genelde kadınlar bundan çok korkuyor ya ama senden umutluydum :D
Korkmuyorum ben maalesef tiksiniyorum :(
Hadi sen de şimdi çevirme lafı :D
Valla sen bilirsin ben yılan seven insanım hamamböceğin neyinden korkim :)
E kaçarım dedin:)) Hiç öldürmedin peki hamam böceği ya da diğer böyle büyük genelde korkulan haşerelerden :D
Hayvan öldürmeye karşıyım tek hayvan var tiksindiğim sende onu sormuşsun :)
E bunu soracaz tabii ki kelebek veya uğur böceğini soracak halim yok :D
Korkmam 😂😂
Öldürdün mü peki hiç ama diğer ufak böcekler değil sadece hamam böceği ve onun büyük korkunç olan haşereleri soruyorum :D
Evet
tiksiniyorum
Yani genelde tüm kadınlar öyle ama görünce tepkin korkar, kaçar mısın yoksa öldürür müsün!!
kaçarim
evet öldürdüm
Korkmayan kadın yok neredeyse :D peki nası öldürüyosun normal böceğe göre baya dayanıklı ve hızlılar, ilacı hiç tınmıyor adamlar.. Bir tanesini anlat ama vurdum öldü diye değil olayı baştan sona anlat pls, nerde gördün nası yaptın falan!
aliyom terligi basiyom üstüne ölmüyorsa döndürüyorum hamam bocegi ne yapabilirki
Ya genelde kadınlar çok korkuyor hiç büyükleriyle karşılaştın mı karşılaştıysan olayı anlat pls baştan sona!!
bence cok tatlilar hic korkmam😏.
Şaka yapıyosun:)) Yani korkmayabilirsin ama evde görsen beslemezsin heralde:)
neden olmasin iyi fikir eger gorursem besliycem.
Huylanmak desek daha doğru😂
Korkanlar da genelde öyle diyor :D öldürdün mü peki hiç hamam böceği ya da onun gibi büyük korkunç haşerelerden ama ufaklar sayılmaz:))
Evet 2 ya da 3 kez
Kadınlar genelde çok korkuyor ya bunlardan :D Hatırladığın en büyüğü nası öldürdün peki normal böceğe göre çok dayanıklı ve hızlılar.. ama vurdum öldü diye olayı anlat pls!
Normalde korkarım ama ayağımın altına gelince terlikle öldürdüm 😂😂
İşte nası oldu dedik biz de iyi ki bir anlatın dedik :D
Lavabodan çıkıyordum bir anda gördüm önce korktum sonra korkmanın etkisiyle heralde kovalamaya başladım üstüme doğru gelir gibi oldu bastım cıvığı çıktı 😄😬😬
Neden merak ettin kii
Ya kadınlar özellikle bu böcekten çok korkuyorlar ben de gerçekten var mı böyle bir şey diye burada sordum, ciddi ciddi varmış ya :D Yalnız senin korkan halin buysa korkmasan ne yapacaksın kim bilir:))
😂😂😂
bir sürü leşim var 😁😁
Diğer ufak böcükleri sormuyorum ama sadece hamam böceği ve onun gibi korkulan diğer büyük haşereler:))
tamam bir sürü leşim var işte 😁
O zaman hatırladığın en büyüklerden bir tanesini anlat :D ama vurdum öldü diye değil baştan sona olayı!!
niğdede öğrenci evinde kalıyorum apartmanı böcekler basmıstı mutfakta yemek yaparken görmüştüm ilk terlikle vurdum öldürdüm sonra yaktım 😁😁
Böcek ya hristiyan değilse!! Bu konuda korkmayan istisna kadınlardansın yalnız yav 1-2 olay anlatında millet korkularını falan yensin lafı cımbızla çekiyoruz ağzınızdan:))
Malesef öldürdüm
Mecbur mu kalmıştın neden maalesef!
O da bir canlı öldürmek istemezdim
Neden yaptın peki nası oldu büyük müydü!!
Küçükken öldürmüştüm. Çıt çıt edişi çok kötü😝
Aynen ses çok tuhaf ya büyüdükten sonra görünce ne yapıyorsun peki:)
Valla şu zamana kadar görmedim😁 görursemde bir peçeteyle alir dışarı bırakırım
Evet
Çok kez mi peki yoksa bir-iki tane falan mı
1.2 kez
ay evet ayagimla bastim buz gibiydi
Nası buz gibiydi çıplak ayak mı bastın !!
Çıplak ayakla bastım deme bana ağlarım
Öldürdüm
Korkmuyor musun peki tüm kadınlar gibi:)) Ne zaman ve nerede görmüştün en son hatırladığın