AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Öldüremem babamı çağırırım
Ayy onu görünce ben evi terk ediyom
ayyy hayiiiirrr 😱😱😱
Yanina bile yaklasamam ne öldürmesi
hyr asla dokunmm oldurmm kacarimm
Niye öldürcem bırak oda kendi ortamında yaşasın
ayy hic hatirlatma, görmek istemiyorum.
öldürmekten bile korkarım 😓
böceklerden korkmam gördüğümde dokunmammm
Öldürmek için yaklaşamam ki iğrenç.
Öldürmedim😊 korkabilirim birazcik ama 😋
Ahahah genelde kadınlarda genel durum bu :D Peki yalnızca bundan mı korkarsın yoksa tüm haşerelerden mi? Bu börtü, böcek ya da sürüngen takımından öldürdüğün var mı hiç:))
Sürüngen takimi mi onlar beni öldürür 😂 canliya zarar vermedigin surece zarar gormuyorsun bu mantikla boceklere haserelere pek bulasmiyorum sagligim acisindan 😊
Çok mantıklı, tebrikler:))
Gördüğüm her böceği eziyorum😂
Ama diğer ufaklardan bahsetmiyorum hamam böcük ve onun gibi korkunçlu olanlar :D En son ne zaman ve nerede gördün bunlardan birini!
Heeyy cesur kadınlar olarak zaten çok az sayıdasınız 250 yorum sadece birkaç tane o nedenle susma lüksünüz yok:)) !!
Zaten büyük küçük farketmiyor hamam böceği büyük seylerde eziyorum korkmam😂
Bundan korkmayan kadın yok gibi neredeyse , çığlıklar falan havada uçuşuyor :D son zamanlarda hatırladığım hamam böceklerinin büyüklerinden birini nerede gördün ve nasıl öldürdün ama vurdum öldü diye değil olayı anlat pls, nerede gördün nası yaptın falan!! biraz örnek olun bu konuda hemcinslerinize :D
Odama gelmiş ya çok sinirlendim büyüktü baya sonra bunu kıstırdım önce hafif topuklu terlik vardı zaten bastım önce hafif bir ayağımın altına aldım yani çok basmadım zedelendi sonra kaldırdım zor hareket ediyodu üzerine çatttt bastım ses çıktı çıtır çıtır 😂 Ayağımı kaldırdığımda içi dışına çıkmıştı ıyy😂
İşte direk vurdum öldü diyenlere söylemek istediğim buydu o şekilde hiçbir şey anlaşılmıyor, sen harika anlatmışsın eline sağlık:)) Korkmayan kadın sayısı gerçekten çok az ya bunlardan ve sen cidden cesurmuşsun bu konuda! Peki çok hızlı değiller mi o esnada kaçmadı mı hemen.. Ve neden ilk hafif bastın tek hamlede bitirmedin işi :D
Heyyyyyooo
Yaa en sonunda susma barii tamam bir daha davet etmeyecem :D
Çok büyüktü o yüzden fazla hızlı olamadı izliyorum ben ezerken 😂 Ve önce durdurup gücünü alıp öyle ezerim
Böyle o anlarda insan farkettiğinde antenleri oynatıp ayaklarını kaldırıp yalvarır gibi hareketler yapıyor etkilenmiyor musun o durumdan!!! Ve öldürdüğün böyle haşere sürüngenler arasından en büyük şey neydi!!
Bunu burda anlatmayayım😂
Yahu o kadar anlattın burada mı susuyosun:((Bu arada bu konudaki en cesur kadın sensin galiba buradaki :D
Evet olabilir daha neler var ooo😂
Abartma bana sanki ejderha yakaladın :D Ama bir cesur tarafın da yok değil:) bilmek istiyoruzzz onlarıda söyle.. hem neden sustuğunu anlamadım sanki çok ayıp bir seyden bahsediyoruz
Biraz acımasız olduğum dogrudur bu konularda😂
Yüzlerce kişi arasında en cesurlardansın dedik bu konuda, hatta korkusuz şövalyesin, cesaret kraliçesisin dedik ama ser verip sır vermiyosun ya:((Anca merak ettir:((
Ya soru hala bildirim alıyor ve SENİ buranın cesur şövalyesi seçtik ama yarım bırakmışsın ya:(Üstün cesaret kraliçeliğine aday gösterilmek kolay değil o nedenle ver hakkını, merak edilenler hakkında aydınlat kamuoyunu :D
Kamuoyuna acık yerde detaylı değil genel konuşma yapmayı tercih ediyorum😂😂
Yaa off hayırrr.. First lady olman bazı şeyleri gerektiriyor:))
Son görüşmeden beri bir vukuatın var mı peki bayan böcük bükücü :D
Evet acımasız bayan avukatıda var artık😀
Avukat değil ya vukuat :D Yani olay:)) Şiddet algılarının önüne geçiyor artık :D
Evet ya öyle oldu😂
Peki cidden bu konudaki soğukkanlılığınla hemcinslerinden ayrılıyorsun.. Gerçekten böyle sürüngen ya da börtü böcek takımından şu ana kadar öldürdüğün en büyük şey neydi?
Evet tuaf bir ses çıkıyor ölduŕurken 😂😂
Diğer böcekler sayılmaz ama yalnızca hamam ve onun gibi genelde korkulan büyük böcekleri soruyorum:)) Korkmuyorsun yani hayrett!!222 yorum olmuş ama korkmayanlar çok az :D Peki büyüklerinden birini en son hatırladığın ne zaman öldürmüştün:)
Bu hafta ici 😂
Hadi ya o kadar yeni mi :D Bu konuda hemcinslerine göre cesursun:)) Peki nası öldürdün büyük müydü ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın... Adam dokuz canlı ve ilaçla gargara yapıyorlar resmen :D
Ya şu çok az sayıdaki cesur kadınla, susmayıp aydınlatmayı tercih etse!!
Ezdim 😂
Yav iyi ki baştan sona detaylı dedik bizde biliyoruz ya ezmişsindir ya ilaç zaten.. nası olduğu önemli!!
Ezmenin nasilimi var ya bas işte tepesine
Yüzlerce yorum var ve hala geliyor fakat sanırım buradaki en cesur kadınlardan biri sensin:))
öldürdüm hamamda öldürmüştüm bir keresinde
Ya dalga geçmeyin burada önemli bir şey soruyoruz :D
Boceklerden korkmuyorum ben djdhdh
İnanması zor gibi:).. karşılaşınca ne yapıyosun peki!
İiyyy öldüremem kaçar giderim
Ben her böcekten korkarım 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
korkarim ama öldürmem hicbi bocegi
ben öldürmem annemi çağırırım böcek var dıye 😂😂
😃😃
Tiksinirim, öldüremem.
hem korkariz hem tiksiniriz 😀
Onu öldürmek yerine dışarıya salıyorum
Genel olarak böcek familia yasından hoşlanmam 😂
Napıyosun peki genel olarak:))
Bu caniliği yapmadım..
çok öldürdüm😂😂😂
Hadi ya genelde kadınlar korkar baya ama sadece hamam böceğini soruyorum diğer küçükler değil:))
Evet öldürdüm
Ama yalnızca hamam böceği ve onun gibi diğer büyük böcekleri soruyorum, ufaklar sayılmaz! Büyüklerden var mı hiç öldürdüğün!
Rahatsızlık verenlere hiç acımam nefret ederim
Korkmayan nadir kadınlardansın birisin bu arada, tebrikler:) Hatırladığın en büyükleri neydi peki hamam böceği, kırk ayak gibi falan olanları soruyorum!
Benden uzak dursun yeter o zaman korkmam
O zaman kimse korkmaz zaten:))
Aynen :) ama genel olarak hayvanları severim korkarım ama asla incitmem zarar verse bile bn veremem
Bravo sana, süper:))
Öğğğ evet
Korkmadığın için tebrikler bu arada:)) ama yalnızca hamam böceği ve onun gibi diğer büyük böcekleri soruyorum, ufaklar sayılmaz!
Yiyecek sektöründe daha önce çalıştığım için çok'ca gördüm ve daha büyüklerinids öldürmek zorunda kaldım
Yüzlerce yorumun arasında kesinlikle istisna sayılırsın.. Peki akılda kalanlardan bunların en büyüğünü nası öldürdün.. Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen ve inanılmaz hızlılar!
Mutfaktan çıkmıştım iş yerinde önümde fare vardı bakışıyoruz ama normalde Korkarım hiç tepki vermedim sonra süpürgeyi aldım baya yani vura vura gitti
Fare mii!! Fareden korkmayan tek kadınsın sanırım :D peki küçük fındık faresi falan mıydı yoksa bildiğimiz lağım faresi mi? Zor değil mi onları öldürmek çok hızlılar sana saldırmaya falan çalışmadı mı
Baya bebek mezarı gibiydi boyu ya, valla hareket etmedi bende şaşırdım :))
Ya sayıca çok azsınız, aydınlatın hemcinslerinizi pls:) O kadar büyük fare ve sen vurdum öldü diyorsun, hiç düşünmüyorsun merak ederler falan diye :D Fare hiç tepki vermedi mi ya ses falan çıkarmadı mı o kadar büyük fareler saldırıyor, yoksa zaten ölü müydü:)).. Süpürge bildiğimiz tel sarı süpürge mi.. Şu olayları detaylı anlatın lütfen baştan sona, vurdum öldü deyince hiçbir şey anlaşılıyor!! Zaten cesaret konusunda oldukça sınırlı sayıdasınız
Ya hep konuşsun istediğimiz cesur kadınlar niye susarlar ki:(
Vay arkadaş insanı merakta bırakmak ne kötü şey.. Nası öldürdüğünden tut da onlar yiyeceklerin üzerinde mi geziyor'a kadar aklımda bildiğin deli sorular var? Bizi aydınlatsan ne vardı
öldürdüm katilim :(
Yalnız sadece hamam böcekleri ve onun gibi diğer büyük böcekleri soruyorum, ufak böcekler değil!
Biliyorum bizim eski ev fırının üstündeydi. Fırın sıcak diye sanırım (sallıyor olabilirim) evi hamam böcekleri sarardı. İlaçlardık ama engel değil. Böyle olunca mecbur alışıyorsun ben de korkuyorum tabiki ama öldürdüm de.
Anlıyorum seni öyle sıcak ve nemli ortamları çok seviyolar zaten ve üreme hızları çok yüksek.. Peki akılda kalan bunların büyüklerinden birini nası öldürdün.. Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen ve inanılmaz hızlılar!
Ahahaha cidden çok hızlılar ama yavaş hareketler yapıcaksın. bir de ışığı açınca aniden kaybolduklarında imkansız. Böyle işte yavaş yavaş gideceksin bir de uzun bir sopa vardı onunla vurup ezmiştim ezmeden olmaz :D :D of çok kötü bir şey aslında
Sopa mıı sopa çok ince değil mi ya o iş için hem isabet oranı düşük!! Hemen kaçıyorlar pıtı pıtı adamlar kuytu köşeye
yok bu sopa enine biraz genişti ve güzel hesapladım
Hem öldürdüm hem ters getirip ölmesini bekledim 🙄
Genelde kadınlar çok korkuyor çığlıklar falan :D Ama yalnızca hamam böceği ve onlar gibi diğer büyük böcekleri kastediyorum, ufaklar sayılmaz:)) Bu söylediklerimden leşin var mı!! Ayrıca onlar kafasız bile 1 hafta yaşıyormuş ters getirip ölmesini beklemen yıllar sürer :D
Heyy cesur kadınların sayısı az zaten siz de susmayın pls!