AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
görürsem direk öldürürümm
Ama genelde korkulan hamam böceğini soruyorum diğer ufak böcekleri değil.. Daha önce hiç böyle büyük böcek ya da sürüngen öldürdün mü!!
kara fatma, hamam öldürdüm ama sürüngen hayır
sürüngene asla dokunamam
Kadınlar normalde o kadar korkuyor ki hamam böceklerinden burada bilee 192 yorumdan hemen hemen hepsi öyle:)) Nası öldürdün peki çok dayanıklı değil mi normal böceklere göre ilacı tınmıyorlar!! Ama kesinlikle ''vurdum öldü'' diye anlatma olayı baştan sona anlat pls.. Nerede gördün nası yaptın falan!!
yoo kitapla bir kaç kez çaktım geberdii
arkadaşım da vardı😂
Kitap mıı!! İlim irfanı nelere alet ediyosun:))
Başka var mı peki mesela hatırladığın en büyüğü nası öldürdün!! Ama vurdum öldü demeyin ya detaylı anlatın biraz şunu!!
Hayır öldürmem çünkü o nunda canı var
Bravo sana:)
Teşekkürler 😊
korka korka vurdum terligi kafasına :D
Ne zaman nirdeee:)) Zaten korkmayan henüz yok piyasada:)
Allah affetsin çok öldürdüm.
Ya genelde tüm kadınlar çok korkuyor:)) Sadece hamam böceklerini soruyorum ama diğer ufakları değil hatırladığın en son ne zaman ve nerede öldürdün peki!!
1 ay oluyodur heralde 😂
Bundan korkmayan ender kadınlardansın :D Nasıl öldürdün peki.. Ama ''vurdum öldü'' diye değil olayı baştan sona anlatın çok fazla korkan var görüp örnek alırlar belki:))
Sonucta bir canlıyı öldürdüm bunu detaylı bir şekilde anlatmam ne kadar doğru olur ki. Yaptığım güzel bişey değildi sonuçta. Vurdum öldü iste bu kadar :)
Yahu biliyoruz ama korkmayan kadın yok gibi korkmayanlar olunca da merak ediliyor.. Hassasiyetin süper ama olmuşla ölmüşe de çare yok merak ettik :D
Yav terlik fırlattım bir anne edasıyla 😂 Sonuca da bakamadım zaten. Midem kaldırmadı o kadarına.
evet öldürdüm djdjdjdk
Korkmayan oldukça sınırlı sayıdaki kadından birisin o zaman:) En son hatırladığın nerede ve ne zaman görmüştün peki!
15 dakika önce kiz kardeşim yan odadan ablaaaa böcek diye bagirdi gittim terlikle öldürdüm napalim yani yaz ayindayiz cam balkon acik içeri giriyorlar onlarla mi yasayalim mxsmsnssns ben bir katilim nihaha
Yok artık o kadar mı tesadüf oldu :D ya ama sıradan normal böcekleri sormuyorum ya hamam böceklerini soruyorum ya da diğer büyükleri, kadınların görünce çığlık attıklarından hani:))
hepsini öldürebilecek potansiyele sahibim djdjsnd
Gerçekten abartmıyorum bu yapıdaki kadınlar çok az çevremdekiler en ufak böcek görse kendinden geçer, e burada da 132 tane yorum varmış neredeyse korkmayan yok:)) Peki bu tarz sürüngenler, haşerelerden falan şu ana dek öldürdüğün fiziken en büyüğü hangisiydi hatırladığın!!
en büyük kırkayaktı galiba ya ama o da baya büyüktü yani djdjsj
Cidden cesurmuşsun ya bu konuda:) Onlar böyle bide baya uzun falan oluyor sürekli kıpır kıpır bir şey!! Peki nası öldürdün ama ''vurdum öldü'' diye anlatma, olayı baştan sona detaylı bir anlat buradakilere örnek falan ol biraz :D ve cesur kadınlar arasındaki yerini al.. Zaten burada 2-3 kişi falansınız:))
napayim alt tarafı böcek öldürdüm aksiyonlu bir şekilde mi anlatmami bekliyorsun dnsjfdj böcek bu böcek djdjddjdj terlikle vurdum öldürdüm ne bileyim ayakkabimla ezdim iste ne bekliyon nxndnssn
Ben g3 ile taramışsındır diye düşündüm.. La helal ya!
yaaaa ndddjddj
Küstüm ya:(Hiç action yaptırmıyosunuz!
aksiyon filmleri izle güzel oluyor mdkdks
İstemez.. Hem büyük bir böcekle bir kadının karşılaşmasından daha büyük aksiyon mu var :D
çığlık feryat figan işte korku filmi de izleyebilirsin bak jddjdhsj
Arkadaşım ya alla alla film izlemek istesem gider tv ya da pc'nin başına geçerim.. Ne bu ısrar aaa.. Şimdi de git komedi filmi falan izle deme de!!:)
ya gidip film izler misin aaaa dndndmdmsks
Boş önerileri sürdürürsen odana iki tane X LARGE hamam böcük yolluyorum bilmiş ol!!
katilim ben unuttun galibaaaaa
Ya ne katili orada iki tane vitaminsiz böceğe gücün yetmiş, katilim de katilim :D Hormonluları gör de önce öyle olursun ne olacaksan:))
niye bozuyon ki sussana xgndgndtndyngd
Bozmuyom ki :D :P şu klavyenin üstünden kalk da yerine yat artık geç oldu :D
uykum yok ondan ya :)
Anladın mı bilmiyorum da çok kalite bi* espri döndü biraz önce.. ama sanırım harcadın ya!
Çoook.
Pislikler çünkü 😂
Bu arada bir yanlışlık oldu biraz önce sizi davet etmek isterken yanlışlıkla takip isteğine bastım.. Sizi özellikle davet ettim çünkü kadınlar hepsinden değil ama bu hamam böceklerinden inanılmaz korkuyor, burada da onlarca yorum var ve durum farklı değil!! Yalnız normal böcekleri sormuyorum normalden büyük olan hamam böceği, kırkayak, çıyan vs soruyorum onlardan korkar mısınız ya da en son ne zaman öldürdünüz!!
Korkmuyorum aslında ama bahçe büyük, atsam geri geliyorlar mecbur öldürüyorum
Buna cesaret edebilen nadir kadınlardansınız o zaman:) Peki son zamanlarda hatırladığınız büyük olanlardan bir tanesi nasıl öldürdünüz? Ama vurdum öldü diye değil olayı anlatın lütfen baştan sona.. Çünkü normalden çok daha dayanıklı ve hızlılar, adamlar böcek ilacı ile gargara yapıyorlar resmen :D
Bir gece yine salonda uyuyakalmışım kapı da açık, içeride 2-3 tane gördüm gazeteyle aldım çöpe attım bir tanesini, diğerleri de terlikle öpüştü 😂
Onlar çok hızlı ürüyorlar dikkat edin! Neden öyle bir ayrımcılık oldu peki o çöpe attığınız geri çıkmıştır oradan ya da en kötü çöpte üremiştir :D
Belki arabayla ezmisimdir bilemiyorum :)
Yani o zaten herkes için olası ama normal olarak kastediyorum.. Özellikle size de sordum korkar mısınız bunlardan?
annemi cgiririm dahv ocne hic oldurmedim
Aslaaa cok korkariiim olduremem ki
Hayır, korkmuyorum da
Hayır ne iğrenç bir soru
ben öldürmüyorum annem alıp dışarı atıyor
Korkmam da öldürmem de
böcek sevmem. görünce kacarim
Hiç öldürmedim sevmem de o böceği
ne böcek öldürmesi böcek görünce ben ölüyorum
Ben kendim öldürmem baskasina öldürtmüşlugum var
canlılara zarar vermem
fobim var gordugum an kaçıyorum 😂
Hayır.. korkuyorum 🙃
Ne öldürmesi görmeye dayanamam ben
Öldürmem kaçarım böcek görünce. :D
Korkarım kaçarım asla öldüremem yanı
öldürdüm baya leşim var
Genelde kadınlar çok korkuyor, çığlıklar falan :D Ama yalnızca hamam böceği ve onlar gibi diğer büyük böcekleri kastediyorum, ufaklar sayılmaz:)) Bu söylediklerimden leşin var mı!!
yok be zararsiz hayvan
Çok çabuk ürüyorlar evde? Peki böyle haşere, börtü böcek takımından öldürdüğün bir şey var mı zararlılar arasında
ben evdeki sinegi bile olfuremiom ya. s
Ben iğrenirim çok yakınıma gelirse korkarım
Daha önce hiç öldürdün mü peki!
Evet yanımdaydı korktum ve terlik attım üstüne
Yazıktır onunda bir canı var
Yani bravo, ince düşünce!
igrenmek daha iyi tercuman olur
Korkan da çok:) Hiç öldürdün peki yoksa korkuyor musun!!
korkmuorum öldümüyorum biseyle alip disari atiyorum
Hep kaçmışımdır. Öldürmedim
Ayyyyy 😐😐😐 bakamam bile ne oldurmesii