AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ben varya pat pat öldürüyorum 😂😂😂😂😂
İnanmam kadınların aklı çıkar bunlardan:))
😂😂😂
En son hatırladığın ne zaman ve nası öldürdün peki! Ama ufaklar ya da diğerleri falan değil hamam böceğinden bahsediyorum:))
Üzerine sinek ilacı sıktım o kaçarken sonra ıslandı yürürken yapıştırdım üzüldüm sonra ağladım
Bence de ağla ya böcek, böcek olduğuna pişman olmuş resmen!
😟😟 😑😑😐😐😐😐 sus
Gerçekler acıdır maalesef!
ay 😵 ben bütün böceklerden korkarım
Öldürdüm evet üstüne terlik firlatmistim😄
Kadınların normalde en korktuğu şey, onlar resmen turbolu ya terliği nası isabet ettirdin uzaktan:))
acımak yok bam bam bam hdkdjdodj
En son hatırladığın nerede gördün ve nası öldürdün peki! Ama vurdum öldü diye değil baştan sona olayı anlat.. Normal böceğe göre çok dayanıklı ve hızlılar!!
artık alışkanlık olmuş tek seferde öldürebiliyorum djkcodkd
ama psikopat bir anımı anlatabilirim. daha 5 6 yaşlarındayım bahçede oynuyorum falan bir sürü böcek var ben de hic korkmam bocekten oturduğum yere gelince iğrendim sonra bende onu elime aldım sonra iki tane dalı birleştirerek bir nevi cimbiz yaptim sonra senmisin beni iğrendiren tuttum bunun antenlerini kopardım sonrada bacaklarini sonra da üstüne bastım djfjeohfidbd
Tüm apartman sesimi duymuştu en son :D
Böcekten neden korkayım ki 😆
hyr gördüğüm yerde arkama bakmadan kaçıyorum
Midem bulanır öldüremem
Yooo hiç görmedim bilee
korkmuyorum ama mide bulandırıcı
Olduremem o cesaret ne gezer
Babama oldurttum🤣😂😀🤣
Öldürdüm çaaatt diye ses çıkıyor ajsjsj
Korkuyorum iğreniyorum böcekleri hiç sevmem 🙄
genelde bütün böceklerden korkuyorum
Çok korkarım ama öldüremem sanırım
Ben çığlık atar ortalığı ayağa kaldırımı 😂😂
oldurmedim. Ama tiksinc bir böcek
Hayır böcekleri sevmem ama öldürmemde yazıkkk
Öldürmedim böceklerden korkmam
Korkmayan ender kadınlardansın, tebrikler:) Peki bu börtü böcek ya da haşere takımından öldürdüğün bir şey var mı!
Öldürmedim ama inceledim. Yani babamla yılan öldürmüş bende onu parçaladım içine baktım falan kendimce merakımdan.
Old olacak derisinden de çanta yapsaydın :D Şaka yapıyorum, hassas oluşun çok iyiymiş bu konuda
Kaynar Su İle Öldürdüm
Genelde kadınlar çok korkuyor çığlıklar falan :D Ama yalnızca hamam böceği ve onlar gibi diğer büyük böcekleri kastediyorum, ufaklar sayılmaz:))
Ya cesur olanlar çok az siz de susmayın lütfen:((
İyy nefret ediyorum adını duyunca tiksiniyom
Tüm kadınlar aynı durumda da yalnız öldürdüğün onlardan mıydı peki!
Ve yanılmıyorsam sen korkmuyor sadece tiksiniyorsun dii mi?
beni mi yiyecek? basarım beynine terliği. 😂
Genelde kadınlar çok korkuyor, çığlıklar falan :D Ama yalnızca hamam böceği ve onlar gibi diğer büyük böcekleri kastediyorum, ufaklar sayılmaz:)) Bu söylediklerimden leşin var mı!!
'örümcek'😥 dışında çok korktugum olmaz oldururum genelde 😂
Desene bu konuda istisna kadınlardan birisin:)) peki böyle sürüngen, haşere tayfasından öldürdüğün en büyük şey neydi hatırladığın!
o kadar açılmadım daha ama yılan gibi büyük sürüngen gördüğüm zamanlarda kaçamiyorum öyle durup izliyorum bir süre boyle yaptığım için basıma az şeyler gelmedi bu şekilde de garip huylarim var 😂
Sanırım korkusuz şövalyesin ya bu konuda hemcinslerinle pek alakan yok:)) Yani sürüngen derken normalden baya büyük böcekler de var hamam böceği, çıyan, kırk ayak falan gibi onları soruyorum öldürdüğün en büyüğü hangisiydi diye!
kırk ayak tabiki de öldürdüm😂 bir de fare öldürmüştüm ben ya tekme atıp 😛inanip inanmamak sana kalmış ama 😜
Tabiki inanırım insan böyle bir konuda yalan söylemez heralde:) Yalnız hem bunlardan hem fareden korkmayan tek kadınsın sanırım.. Fare küçük fındık faresi miydi yoksa bildiğimiz büyük lağım faresi mi? Fareyi nası öldürdün? Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav resmen ve inanılmaz hızlılar!!
yani ne büyüktü ne de küçüktü okulun bahçesinde duruyordum arkadaşlarımi beklemek için sonra hızlıca koşuyordu fare bana doğru tam yön değiştirdi ben de bastım tekmeyi yuvarlandı sonra bir daha attım tekme bayıldı mi ne olduysa artık aldılar attılar tabi tiksinerek bakıyorlardı bana 😛😂
Ne tiksenmesi ya ben olsam madalya takardım :D bu arada 500 civarı yorum var senin kadar cesaretli bu konuda yok neredeyse.. Son olarak kırk ayak ve hamam böceği hatırladığın öldürdüklerinde büyük ne varsa onu da fare gibi detaylı anlat pls:) Biliyorum biraz yorucu oldu ama sizin gibi korkmayan da yok ki okuyanlara örnek olsun:))
kırk ayak bizim evin önündeydi elimde sopa vardı önce onla ittirdim oynadım falan sonra kocaman taş vardı onu koydum üstüne taşın altında kaldı işte 😂
Cesur ama katısın ya hiç affın yok :D
aynen hiç affım yok 😂
Hiç yok hiç:))
😂😂
Yaptım öyle bir şey😁
Ama yalnızca hamam böceği ve onlar gibi diğer büyük böcekleri kastediyorum, ufaklar sayılmaz:)) Bu söylediklerimden leşin var mı!!
sinek öldürmek daha güzel
Kadınlar genelde bundan çok korktukları için bunu sordum:)) Sen de durum ne öldürdün mü hiç!
hayır
Öldürdum ve de korkmam
Burada yüzlerce yorumda korkmayan yok gibi de neredeyse:) Yalnız diğer ufak böcekler değil hamam böceği ve onun gibi büyük böcekleri soruyorum sadece!
Biliyorum hamam biceginin ne demek oldugunu. Tiksinç bir hayvan cogu kez öldürdum korkacak birseyi yok sonucta ben daha buyugum ondan
Yani tebrik ederim seni ama genelde kadınların korkup hatta çığlık falan attığını sen de biliyorsundur ki durum burada da öyle!! Peki akılda kalan bunların büyüklerinden birini nası öldürdün.. Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen ve inanılmaz hızlılar!
Heyy cesur olanlardan yorum alalım lütfen sayıca çok azsınız zaten!
Korkutmadan yaklas oldur iste sessizce 😂
Yahu size soruyorum işte taktik anlamında olayı anlatın diye hiç yardımcı olmuyorsunuz:))
😅😅 hayır korkuyorum
Türk kızı korkar mı ya böcükten :D
korkar
Hiçte bile olamaz :D
niye türkler insan değil mi😒
Tabi ki insan ama daha cesurlar
boceklerden ayri bir korkum var nefret ediyorum
Yaklaşamaz msın peki yoksa mecbur öldürüyor musun :D
görsem ciliği basiyorum geligyor arda aliyor disari atiyor oldurmuyo
Allah affetsin çok böcek, sinek öldürmüşüm.
Ama diğer ufak böcekleri sormuyorum yalnızca hamam böceği ve onun gibi büyük olanlar!
Hamam böceği bir böcek genel tabiriyle kullandım. Öldürdüm tabi
Kadınlar genelde çok korkuyorlar da bundan ondan sordum, çığlıklar falan havada uçuşuyor :D Burada bile onlarca yoruma durum aynı.. Peki son zamanlarda hatırladığın öldürdüğün büyüklerden birini nası öldürdün.. Ama ''vurdum öldü'' diye değil kesinlikle baştan sona detaylı anlat nerede gördün nası öldürdün falan buradakilerin bunu bilmeye ihtiyacı var :D neredeydi sen ne yaptın böcek ne yaptı falan en son oldu!! Normal böceklere göre çok dayanıklı ve hızlı ilacı tınlamıyor bile!!
Anneannemdeyim. Baktık Hama'm böceği bizimkiler telaşlı Melike koş Hama'm böceği. Aldım terliği o koşuyor ben peşinden gidiyorum. Terlikle bir defa vurup bayılttım peçete ile tuttum sıkıp öldürdüm attım 😂Ha ayrıca ölü fareyi kuyruğundan tutup fırlatmıslığımda var 😉👊🏻
Bu nası bir yöntemdir ya terlikle bayıltıp, elde sıkıp öldürmek ahahah bunu yapan tek kadınsın heralde :D Hemcinslerine göre baya cesursun bu konuda:)) Peki öldürdüğün en büyük böyle haşere ya da sürüngen neydi!
Kertenkele
Onlar da çok hızlı ya ama zararsız değiller mi!! Onu da nası öldürdüğünü anlat görev tamamlansın ama hamam böceği gibi hatta detaylı çünkü bu daha büyük :D Bunlardan korkmayan birkaç kadından birisin ya:))
Bizim evdeyiz annem mutfakta bir şeyler hazırlayacak baktım yine Melike koş diye bağırdı çığlık atıp. Gittim ki ne göreyim kertenkele simsiyah. Hemen gidip elektrikli süpürgeyi açtım cektim son çırpınışlarını süpürgeden çıkmaya çalışırken yaptı. Tam yere basıyordu yine o muhteşem terlikle ezdim orda canını teslim etti 😂
O çok hızlı değil mi ya kaçmadı mı üstüne mi bastın sen harbi korkusuzsun ya büyük müydü :D detaylı anlatmamışsın ki ölüm anını onlar öyle kolay ölüyor mu yoksa numara mı yaptı kertenkeleler çok iyi ölü taklidi yapıyor:))
Yok sert vurdum suyu cıktı resmen. İnsan o an milletin korkusuyla öldürüveriyor. Yoksa bende bilirim hayvanlar insanlardan daha sadık
Ya sen de çok katısın ya hiç affın yok, eline düşen yanıyor!! :D
Gaziosmanpaşa'lı oluşuma veriyorum 😉👊🏻
Oldurdum pisman degilim
Genelde kadınların çok korktuğu bir böcek burada bile korkmayanlar onlarca yorum içerisinde azınlıkta baya:)) En son hatırladığın ne zaman ve nerede öldürmüştün!
Evde bir hafta once falan
Bu konuda hemcinslerine göre cesursun:)) Peki nası öldürdün ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın... Adam dokuz canlı ve ilaçla gargara yapıyorlar resmen :D
Terlikle aldim terligi elime baktim izledim en savunmasiz aninda indirdim sonra pecete ile aldim attim
O an hiç gelmiyor ki sürekli pıtı pıtı kaçıyor, uçanı bile var:)) Sen tecrübelisin ama sanırım ve cidden cesaretlisin diğer kadınlara göre.. Peki böyle börtü böcek ya da sürüngen takımı içinde şu ana kadar öldürdüğün en fiziken en büyük şeydi?
Kertenkele ama cok zordu cok hizliydi
Evet onlar inanılmaz hızlı, zaten hızlı oldukları için bu kadar korkuluyor böyle şeylerden galiba ama maşşallah sen korku nedir bilmiyosun :D Onların bazıları çok küçük bazıları kocaman!! Senin ki büyük müydü ve nası öldürdün... Ama detaylı anlatın şunu ya baştan sona uzun olmayınca hiçbir taktik anlamıyor okuyanlar, nerede gördün ilk ne yaptın sonra o ne yptı, en son ne oldu falan.. Cesaretli olan birkaç kadın var burada bu konuda örnek olun bari :D
Orta buyuklukte disarda bahcelik bir yerde duvarin yanindaydi ayagimla ezdim daha detay nasil anlatıyim
Böyle sadece öldürdüğünü anlayabiliyoruz.. Önemli olan nası yaptığın zaten.. o olduğu yerde durmuyor ki kolay ölen bir şey değil!! Neyse senin canın uzun yazmak istemiyor sanırım!
Ya anlik bisey zaten hizli davranman lazim cunku cok hizli onu oldururken abidik gubidik hale burunmem falan herkes bana bakmisti shdgsgh daha anlatcak bisi yok adzhs
Ayağında ne vardı ya hemen kolayca ölüyor mu onlar.. Bir de kertenkeleler biliyosundurr çok numaracı kuyruk falan da burakıyorlar sen onun öldüğüne emin misin :D
Arkama bakmadim olmediyse yasicak gunu birakicak kuyrugu var demekki ne diyim spor ayakkabı
Mantığa gel:)) Tamam artık çok da uzatmadan diğer cesurlara sorduğum son soruyu sana da soracam.. Yaşanmış bir olay..
2,5 yaşlarında bir bebeğin var ve koşarak yanına geliyor odasından, seni çağırıyor.. odaya bir giriyosun karşında abartmıyorum parmak kadar kanatlı hamam böceği.. O an ne yaparsın ama samimi cevapla cidden ne yapacaksan böcek parmak kadar korkmak da serbest... Bizim komşu annemleri çağırmış büyük panikle :D Ama kaçardım, vururdum falan değil cidden başına gelmiş gibi düşünüp ne yapacağını anlat..
Tabiki vururdum
Yine çok açıklayıcı oldun eyvallah!
Ya ufacik bocek oldururken neyini aciklayim vyr gitsin ustune hey allahim ya
Ufacık değil diyoruz be parmak kadar dedik ya hem de kanaklı, karşılaşmadan konuşması kolay :D
Sende amma korkaksin he
Ben mi siz mi acaba! Sen de çok katısın hiç affın yok, inatçısın üstelik. Say bakayım tahmini kaç leşin var :D birebir saymadığını biliyorum ama tahmini bir şeyler söyle... mesela hamam böcepi 5, kertenkele 1, sinek 50 gibi ne varsa işte ama abartmadan :D
Ya senin amacin ne ne tur manyaksin ufak boceklerin kac tane hangisinden oldurdum cetelesini tutmuyorum ayrica kizlar cok korkuyo bu durumdan falan demisinde korkan sensin o seni gelip isirsa daha mi telikle vur gitsin ustune
Lan tahmini dedik be :D O kadar uzun yaz dedik gidip en gerekszi mesajı uzun yazmış :D
Ahdhshsh
Tamam tahmin yap da güzel bitsin ama abartmadan ne varsa :D
bir ara bizde cok hamambocegi vardi ilaclattik sonra ama o sira baya oldurdum 20 den fazladir
Her sorulanı yarım cevaplar mı bir insan ya :D tam git ya:))
Tamam
Tamam 😎
Yilan bile. öldürdüm hamam böceği de neymiş😄
Ya bundan özel olarak çok korkuyor ama kadınlar :D gerçi yılandan da korkmayan yoktur:)) Yılanı nerede gördün nasıldı çok mu küçüktü :D
Hayır 40.50 cm vardı sarı yilandi yalan olmasın onu bile. öldürmeye kiyamadim ama tuttum kafasından dışarı firlattim evimizin bahcesindeydi ;)
Küçük değilmiş de ama öldürmemişsin ki :D Öldürdüklerinizi soruyorum:)) Burada yılandan korkmuyor olmadan efso bir kadın için:)
Genckenki onlar artık yüreğim kaldırmaz canım kiymetlendi ya sokarsa yilan elimi😅😅😅
Ne kıymetli canın varmış:)) Peki hiç öldürdün mü şu ana kadar kesin olarak yılan ya da hamam böceği :D ama net bir cevap ver ya hep çelişkili ifadeler :D
Hamam böceği çok öldürdüm
Bunlardan korkmayan çok az sayıda kadından biri olduğunun farkındasındır sanırım!! Peki son zamanlarda falan öldürdüğün en büyük hamam böceğini nasıl öldürdün.. Ama vurdum öldü diye olayı baştan sona uzun uzun anlat bize yaşatır gibi nerede gördün nası yaptın falan.. Çünkü adamlar normal böceklere göre çok dayanıklı ve hızlı, ilacı tınmıyorlar bile!!
niye merak edyrsn bu kadar😄
Ya cesur olanlar zaten az onlar da susmasın pls:)!!
Çünkü normale göre çok dayanıklı ve hızlı zaten korkmayan kadın da yok gibi bir şey :D Anlatın örnek olun hem şu hemcinslerinize gerçi bundan korkan erkekler de var:))
sende korkuyorsun bence ;) evin kapısını açtım baktim kocaman hamam böceği en başta sinirlendim uf puf ettim çok hızlı kaçıyordu bende inat ettim ve ayakkabıyla üstüne bastım cirtt diye bir ses ve bizim ki meftaa:))))
Ne korkacam be saçmalama:)) Dayanıklılar ama baya ne zaman oldu peki bu sen onun öldüğüne emin misin birde baya numaracılar ya bildiğin acayip ölü taklidi yapıyorlar ve bazen bıraktığın yerde olmuyorlar :D