AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Böceklerden korkarım ben 😂
Öldürmek istemem, dişarı atarım.
Haha yardim çığlıkları atarim ne oldurmesi😂😂
Öldüremem.
Bir şekilde dışarı atarım
Öldürdürttüm ben yapamam😂
Hayır ama bayıltmışlığım var
O daha zor ya onu nası başardın:))
Böcek ilacıyla 😕
Nasıl öldürebilirim ordan koşarak uzaklaşıyorum
Ahahah :D Sadece bundan mı korkuyorsun peki yoksa tüm böcekler için geçerli mii
Hepsi hepsi hepsi 🙄
Hadi ya:)) Peki şimdiye kadar börtü böcek haşere takımından öldürdüğün hiçbir şey olmadı mı
Önceden çok oldu ama artık bayadır maalesef
Ne peki işte onu soruyorum? Sinek bile mi öldürmüyorsun artık :D
Sinek öldürüyorum ya o kadar da değil 😂
öldürmek isterken kusarım
öldürmem peçeteyle alır bahçeye bırakirim
Panik içinde evet öldürdüm 😀
Korkmayan ender kadınlardasınız tebrik ederim:)) Peki akılda kalan büyüklerden birini nası öldürdün... Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen :D
Terlikle vurdum yari canlı hala yürüyor panik halindeyiz tabi kızlarım çığlık çığlığa deodorant şişesini aldım üzerine sıkarak çakmağı ucuna çaktım öldürdüm sonrada üzüldüm.
Hadi ya ilk kez duydum o yöntemi etkili oluyor mu kaçmıyor mu hemen!! Normal böceğe göre çok dayanıklılar birkaç kere mi denedin o yöntemi yoksa hemen öldü mü spreyle!
Gargara yapma fırsatı olmuyor 😀 emin ol ikinci kez denemedim ama.
Alev topu falan mı çıkıyor bu konuda aydınlanmaya ihtiyacımız var, bir de bu arkadaşlar son derece numaracı kafası kopsa bile bir hafta yaşıyorlarmış sen onun öldüğüne emin misin :D
Heyyoo cevap pls aydınlanalım :D
çok öldürdüm iğrençler
Ama sadece hamam böceği ve onlar gibi büyük genelde korkulan böcekleri soruyorum diğer ufak böcekler sayılmaz!!
öldürdüm diyorum ya
fare de öldürdüm iğrençti
Yüzlerce yorum arasından korkmayan istisna kadınlardansın hele fareden korkmayan tek kadınsın sanırım:)) Fare küçük fındık faresi falan mıydı yoksa bildiğin büyük lağım faresi mi!!
küçüktü çığlık ata ata öldürdüm
Bu konuda hemcinslerine göre çok cesur sayılırsın yinede abartmıyorum.. Peki nasıl öldürdün nerede görmüştün kolay ölmüyorlar diye biliyorum ve çok hızlılar!
Süpürge
Peki son zamanlarda aklına gelen hamam böceğinin büyüklerinden birini nası öldürdün.. Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor, yaklaşık 400 kişinin içinde korkmayan birkaç kişiniz onda da lafı ağzınızdan zorla alıyoruz!..
Ya cesur olanlar zaten çok az neden susuyorsunuz:(
Öldürmedim öldürttüm böcek sevmem
Korkmak değil ksinmek
Birçok kez..
Çoğu korkan da öyle diyor :D ama diğer küçük böcekler değil, hamam böceği ve onlar gibi büyük olanları soruyorum sadece onlardan öldürdün mü hiç?
Evet bocek ilaciyla
Ya büyükler böcek ilacından hiç etkilenmiyor ki!! Peki şu ana kadar böyle haşere, sürüngen tayfasından öldürdüğün en büyük şey neydi?
Yanlislika kurbagaya bastim
Bazen öyle şanssızlıklar olabiliyor ama zaten bilerek olanlardan soruyorum
öldürdüm ve kırt kırt kırrrtt etti iğrençti
Kadınlar genelde çok korkuyor bundan ama sadece hamam böceği ve onun gibi büyüklerden bahsediyorum diğer küçük böcekler değil!!
yok öldüremem ben, tanışıklığımız var sayılır.
Çok korkarım korktuğum icin de olduremem
öldürdüm veya öldürmedim sizene
Öldürmedim görürsem kaçarım
Ahaha yüzlerce yorum var durum hep aynı neredeyse her yaşta :D peki sadece bu böceğe mi özel yoksa tüm sürüngenler için geçerli mi bu durum!!
Hepsine karşı
Ne zor bir durum :D peki bu börtü, böcek ya da haşere takımından hiç öldürdüğün bir şey oldu mu!!
Oldu tabi
Ne peki işte onu soruyorum ben de :D Maşallah lafı ağzınızdan cımbızla çekiyoruz :D
Ne cevap vereyim öldürmedim sürüngenleri haşeratlari sevmem korkarım
Ya ''öldürdüm tabii'' diyosun ben de nedir dediğimde coz yapıyosun! Her şey bu kadar ortadayken iş nası bu kadar anlaşılmaz oluyor entresan :D
Istemeden yürürken basmış olabilirim veya sinek gibi kanatlı olanlardan oldurmusumdur yani o zaman soruyu değiştir hiç böcek ya da herhangi bir hayvan öldürdünüz mu diye sorabilirsin arkadaşım
hiç böcek ya da herhangi bir hayvan öldürdünüz mu :D
Gördüğüm yerde kaçarım
Ben çok korkuyorum görür görmez kaçarım öldüremem
Hic bir canlıya zarar vermek istemem
Harika:) Genelde kadınlar çok korkuyor da:)) Peki bu hassasiyetine rağmen öldürdüğün hiç bir canlı oldu mu!
Olmadı genelde kaçarım ordan
Çok iyiymiş bravo:)
korkarim ama midem bulanacagi için hic oldurmedim
boceklere karsı fobim var
Öldürmemeye calısıyorum tiksiniyorum cunku
Korkmuyorsan yine başarılı sayılırsın :D acıdığından değil yanii peki hiç öldürdün mü!
Gorursem mecburen öldürüyorum öldürmeyince gece cıkıyo yüzümde falan dolasır Allah korusun
Ahahhah her şeye rağmen cesaretlisin yine :D peki nası öldürüyosun normal böceğe göre baya dayanıklı ve hızlılar, ilacı hiç tınmıyor adamlar.. Bir tanesini anlat ama vurdum öldü diye değil olayı baştan sona anlat pls, nerde gördün nası yaptın falan!
Çiko nokta atısı yaparım elımden kacamaz 😄😄
Neee :D ya bir olay anlat biliyoruz öyledir ama olayı anlatınca hem komik hem de actionlu oluyor :D
Öldüremem ki korkudan direk kaçıyorum.
korktuğum için hayır dlörlfldmelxs
Öldürmedim ama korkmamda yani 😆
hayır korkarım çok :D
öldürmüş olabilirim 😄
O ne demek ya net bir cevap alalım pls :D
hatırlamıyorum ama öldürmusumdur 😄 evet öyle
Korkuyor musun bari onu söyle:))
evet de uçan türlerden korkuyorum yoksa elime alıp atamadigim için vurup öldürüyorum hsjdjsjd
Her sabah 😂😂tövbe tövbe yok be ne öldürcem