AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Öldürmem yazık ne zararı olabilir ki 😂
Yanii de mii:)) Peki öldürdüğün bir şey oldu mu hiç böyle haşere takımından:)
Kertenkele 😂 ölmedi ama kuyruğu koptu öyle zarar vermem böcüklere
O da yenileniyor zaten sıkıntı yok.. bravo sana:)
Neden bravo 😀
Oha 533 kisi cavplamis 😀
Ayrica oldurdum galiba
34 olmuŞ:)) Nası galiba ya bilmiyor musun öldürdüğünü ya da korkar mısın:)) Ama yalnız hamam böcekleri ve onlar gibi diğer büyük böcekleri soruyorum, ufaklar değil!
Oldurmusumdur korkunc cunku
Koyde yasiyorum ben hep ciiyor karsima oldurdum bir kac kere
Ama karincalara falan kiyamam
Korkunç olunca kaçman gerekmiyor mu peki diğer kadınlar gibi.. hepten garipsin :D
Sen bu soruyu ne zaman sordun
Ya sorum çok popi diye kıskanma pls :D Bu ölümsüz sorulardan
Ne kiskanicam be 😀merak ettjm sadece
Korkmam öyle ve bir kaç kere öldürmüştüm
Genelde kadınlar çok korkuyor çığlıklar falan :D Ama yalnızca hamam böceği ve onlar gibi diğer büyük böcekleri kastediyorum, ufaklar sayılmaz:)) Bu söylediklerimden leşin var mı!!
Heyy cesur olanlar zaten çok az susmayın pls!
Öldürmüştüm😕
Eig seçilen gerçekten süpersin😐
İstemeden ya da mecbur kalarak mı yaptın peki biraz üzüldün! Ve sadece hamam böcekleri ve onun gibi büyük olanları soruyorum, ufakları değill
Büyük olandan.. mutfaktaydı
Yani isteyerek yapmadım zaten bøcek öldürmekten rahatsız oluyorum
Korkmaman da iyiymiş ki çoğu hemcinsin aynı durumda çığlığı basıyor.. Büyükler normale göre çok dayanıklı ve hızlı o nası öldürebildin peki!
Hatırlamıyorum pek terlik ya da ilaç sıkmışımdır
O dediğin hemcinslerimi hiç sorma çünķü anlayamıyorum eğlencesine bağırdıklarını düşünüyorum
Ben de hep öyle yapmacık olduklarını düşünürdüm fakat samimi olduklarımda da aynı tepkiyi görünce gerçekten inandım sonunda:)
Peki :))
Evet öldürdüm de,
439 yorummu? 😮😮😮
Evet yüzlerce yorum var ama korkmayan yok gibi neredeyse bunlardan :D yalnız diğer ufak böcekleri değil sadece hamam böceği ve onun gibi diğer büyük böcekleri soruyorum!
Hayır kagıtla al dışarı at bizde işler böyle 😂🙄
Bravo:))
Fobim var. Evde çıktı diye bayılmıştm bu kere 😂
Ahahah :D
ıyy korkarım hiçbişy yapamamda
Sadece bundan mı yoksa tüm haşerelerden mi peki:))
bütün böceklerden korkuyorum öldüremem birini çağırmam gerek kaşınıyorum görünce içimde geziniyomuş gibi oluyor
Çok öldürdüm😁😁 Korkuyorum orası ayrı😂
Ama diğer ufak böceklerden bahsetmiyorum hamam böceği ve onun gibi büyük korkunç olanlar sadece!! emin misin :D
Heyyy!! :))
Büyük siyah işte değil mi terlikle öldürürüm de camdan atması sana ait😂😉😂
Sen cesurmuşsun yine kadınlar çok korkuyor genelde bundan :D Son zamanlarda hatırladığın en büyüklerden birini nası öldürdün peki!! Ama vurdum öldü diye değil baştan sona detaylı anlat pls.. nerede gördün nası yaptın, o ne yaptı, en son ne oldu gibisinden :D korkmayanlar piyasada son derece az:))
Ohhoo okadar şeyi nasıl anlatayım bide niye merak ediyosun😂😂 Ama korkuyorum zaten
Hepsini değil yav en büyüğünü dedik zaten :D
En büyüğünü değil de hiç ölmeyenini anlatayım😂 şu ışığa gelenler simsiyah hemde uçabilen böcek var ya adını bilmiyorum ona terlikle vuruyorum canlanıyor tekrar vuruyorum gene aynısı bu sefer üstüne basıp eziyorum ikinci parçası kafası hareket ediyo felan en sinir bozucu böcek bu bence😂 akrep dersen onun kuyruğunu ezmen gerek yoksa hayatta ölmez zehirler😂
O hangi böcekmiş ya :D Yok artık bana akreP öldürdüm deme !!! :D
Adını bilsem söylerdim😂 akrep en korkutucu olan tabiki😐 Akrep öldürmek mi okadar da değil😂😂
Böceği böcek olduğuna pişman ediyosun resmen geçmediği aşama kalmamış hayvanın!! :D
korkmam genelde öldürmem bir zararı yok sonucta.
Aynen en doğrusu
daha demin bacagıma tırmandı şerefsiz böcekkk😣
Yok artık tesadüfe gel:) Peki sen bayılmadın mı:))
yoooo😀
Ne oldu peki:)
telefonmla savurdum onuu
Oldürdüm ne korkucam canım
Böyle düşünen kadınlar oldukça sınırlı sayıda da:) Ama yalnızca hamam böcekleri veya onlar gibi normalden büyük hızlı haşereler için soruyorum diğerleri sayılmaz!!
Onları da öldürürüm sıkıntı yapma sen
Ben ne sıkıntı yapacam, sıkıntının büyüğü sizlerde, burda bile onlarca yorum var ve korkmayan yok gibi neredeyse :D cidden korkmuyorsan, öldürdüğün en büyüğü hangisiydi peki hatırladıkların arasında bu börtü-böcek takımından!!
Je je i got it you little perv
O kadar çok öldürdüm ki sanırım gergedan böceğiydi
Seni sapık
hayr bu tür kirli cinayetleri babama devrediyorm
Sürekli birilerini bulabiliyor musun yanında peki bu durumlarda!
buluyorm : ) cok sansliym
Korkmak degıl tiksinmek
😀😀
Çok değil ama biraz korkanlar da hep bunu söylüyor:)) Karşılaşsan ne yaparsın peki!
Korkarım 😀 kabul
evet öldürdüm ama küçüktü.
Kafka'nın dönüşüm'unu okuduktan sonra daha katlanabilir yaratıklar haline geldiler.
tavsiye ederim.
:)
Evet güzel kitap, ben de öldürmem zaten:)
yok görünce direk uzaklaşırım
Oldururum ne korkacam
Ya ama genelde çok korkuyor kadınlar özellikle bundan:) Öldürdün mü peki hiç kocaman oluyorlar!
Ewet terligi indirdim
Hiç hoşgörü, af falan yok hemen terlik!!
Tuh haklisin ne yapalim cenaze merasimi duzenlerim o zaman beni affeder belki
Senin hiç affın yok diyorum, onun affetmesini değil.. Gerçi bir kadın olarak korkamaman da takdirlik sayılır:) En son hatırladığın büyüklerden birini nasıl öldürdün peki!! Ama vurdum öldü diye değil.. Nerede gördün ilk ne yaptın, o ne yaptı kaçtı mı, sonra nası öldürdün, en son ne haldeydi falan.. detaylı anlatın biraz bundan korkan çok insan var:))
Selam verdik borclu ciktik gece gece bir bocek oldurduk roman yazidracan oldu gitti iste
Yaz sen de işinin adı ne
Ay deme nolur ya kasinmaya basladim
Hiç öldürmeyle falan uğraşmam direk evi terkettim
Hiç korkmam tiksinirim o yüzden hemen öldürürüm
Gördüğüö yerde bağırıyorum
Öldurmem her canlı yaşamayı hak ediyor
Kardeşim olan velet e öldürttüm.
Öldürmedim çünkü hiç görmedim
Gördüm cok şeker şeker yürüyolar😆
Onlar hakkında böyle düşünen tek kişisin heralde:)
Korkmuyorum o yuzden olablr
Brava:))
Öldürmeye bile korkarım😔😔
olduremem çünkü tiksiniyorum kendisinden
Öldüremem , anneme bırakırım o ne yaparsa yapar
Öldürmüştüm o anki psikolojime bağlı
Genelde kadınlar çok korkuyor, çığlıklar falan :D Ama yalnızca hamam böceği ve onlar gibi diğer büyük böcekleri kastediyorum, ufaklar sayılmaz:)) Bu söylediklerimden leşin var mı!!
Öldürdüm, parça pinçik oldu.
Genelde kadınlar çok korkuyor, çığlıklar falan :D Ama yalnızca hamam böceği ve onlar gibi diğer büyük böcekleri kastediyorum, ufaklar sayılmaz:)) Bu söylediklerimden leşin var mı!!
Bende korkarım onlardan dışarda öldürmüştüm
Buna cesaret edebilen ender kadınlardınsın :D Peki akılda kalan bunların büyüklerinden birini nası öldürdün.. Ama kesinlikle vurdum öldü diye değil olayı baştan sona detaylı anlatın uzun şekilde pls.. Diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar dokuz canlı yav böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen ve inanılmaz hızlılar!
Büyük öldürmedim ki 😟