Başlıktada görmüş olduğunuz gibi nasıl rapçi olunur arkadaşlar. yani rapçi olmayı adımın duyulmasını çok istiyorum az çok yeteneğimde var söz yazmada olsun okumada olsun iyiyim. ne önerirsiniz, neler dinleyeyim , ne yapayım?
Cevabın nedir?
+1 yılhep şarkı sözü yazmaya çalış. mesela şarkılarında hidra gibi toplumsal sorunları ele alabilirsin veya taladro gibi aşkla ilgili rap yapabilirsin. bence rapta hangi şeyler hakkında yazacağını belirle. sonra yetenekliysen zaten bir yolunu bulup tanınırsın. bende genelde joker allame hidra ceza dinliyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
hm. zaten toplum hakkında yazıyorum ama yani hic kayit almadım ve bulunduğum şehirde hic mc yok yani elimden fazla bir şey gelmez.
- +1 yıl
aslında yaptığın rapi kayıt etsen youtube a atsan veya sokaklarda söylesen en azından bir yerden başlamış olursun. yaptığın rapi buraya bile atabilirsin.
+1 yılSes egitimi al ve enstruman kullanmayı öğren (klavye) kulağını geliştir bolbol şiir yaz
213 Yorumla- +1 yıl
peki şiir örnekleri alsam onun üstünde yorum yapsam nasıl olur
- +1 yıl
Oda olur lakin özgün olacakssn kendin yazman lazım o yuzdem çol kitap oku ve şiir yaz
- +1 yıl
ne tur kitaplar okumalıyım?
- +1 yıl
Edebiyat yani roman ve şiir kişisel gelişim falan hayal dunyan güclenmeli ayrıca home studio kur evine yeni melodiler üret farklı seyler uret bir köşeye at benim bir tane hipap demom var dinlemek istermisin?
- +1 yıl
tabi linkini atman yeter
- +1 yıl
bu nasıl yaptın?
- +1 yıl
Müzisyenim ben zaten home studyom var elektro gitar ve klavye kullanıyorum rakcıyım ama hipapta yapim dedim 😉
- +1 yıl
müthiş ya ben beat yapmak yerine söylemeyi insanlara ders verip kendimi şarkılara dökmeyi istiyorum.
- +1 yıl
Bak çoğu rapçi muzisyen olmadan sarkı yapmaya kalkıyor ve hep klişe sözler kullanıyor o yuzdende bir boka benzemiyor yaptıkları önce müzikal olarak geliş dediğim gibi git 2 sene muzik ve ses egitimi al sonra kapan home studyona neler üeettiğine sende şaşırcan sıcarken spor yaparken veya sınavda ne ilhamlar gelecek
- +1 yıl
ses egitimi derken nerden yani fazla bir bilgim yok ve ne muzik aleti saz gibi mi?
- +1 yıl
Şan egitimi sesini nefesini nasıl kullanıcagınla alakalı enstruman olarak org öğren çunku senin tarzda org sesleri cok kullanılır
- +1 yıl
tamam. pki bu kurslar yazın açik mıdir ben calışıyorum da 1 ay tatilim var o arada gidsem mümkün olur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Bak böyle olursun
https://www.youtube.com/watch?v=MKLP-52QghY01 Yorumla- +1 yıl
güzel sevdim teşekkur ederim.
+1 yılRepçi olmak kolay. Mantiksiz aklina gelen her kelimeyi hızlı hızlı söyle yeter
13 Yorumla- +1 yıl
kimi önerirsin bu konuda?
- +1 yıl
Massaka dinle, dinlediğim tek repci odur. Metalciyim ben
- +1 yıl
tamam sagol
Rapci olunmaz doğulur kardeşş 😂
00 Yorumla
+1 yılYoutube yükle izleyek😀
01 Yorumla- +1 yıl
inşallah en kısa sürede düşünüyorum.
+1 yılArsız Bela dinle örnek al sjsjsj
07 Yorumla- +1 yıl
adam repi bıraktı sjsjjs
- +1 yıl
Gerçekten mi çok sevindim 😄
- +1 yıl
niye onun sayesinde gencler torba tutmaya cilet atmaya ve daha sayamayaçağım bir çok şerifsizlige onunla tanıştı.
- +1 yıl
Devam mı etselerdi yani
- +1 yıl
derken? ben iyi bir şey gibi anlatmadım. yani o gereksizin gidmesine sevindim. sadece şakasına oyle dedim
- +1 yıl
Bende sevindim dedim zaten
- +1 yıl
tamam o halde sorun yok
İyi bir gangsta
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri