Ya da evli olmayanlar için ilk sizin evde kimin ailesi ziyarete gidilir? 

Hiç düşünmedim şahsen hem ne fark eder ilk kimin ailesine gidilmiş falan hangimizin ailesi daha yakındaysa ona gideriz böyle saçma şeyleri takamam şahsen
ilk önce erkek tarafına gidilir biraz oturulur sonra annen baban kardeşin yeğenin keyifle akşama kadar oturulur :D:D:D:D
evet biraz politik olucaksın hayatım aşkım kocacım annenlere gidelim bilmem ne oturucan azıcık annemlere gitmemiz gerek diye kalkıcan hem ilk ona gittin diye mutlu olacaklar hemde keyfini ananda çıkarıcan hahahahaha merhaba ben politik gelin :D ama kaynanasının en sevdiği gelin.
kocayı zor buldum yavrum kaybetmeye hiç niyetim yok :D nabza göre şerbet aramızda oluşacak problemlere ufak müdahaleler diyelim.
Keşke evli olsaydım😄 Bizim ilk evde kimin ziyaretine gidilir bilemedim ya anneannem de vefat etti aile büyüklerinden kimse kalmadı🙄
Amin. Evli olsaydım da ilk eşimin ailesine giderdik heralde
Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum normal şartlarda dedemlere giderdik...
Cevap
16Cevap
Evli olmadığım için bizimkiler nereye giderse gitsin sevmiom gittikleri yeri, o yüzden keyfim nasıl isterse orya giderim
Ilk once anne babamizim elini öperiz sonrada anne babalarimizin anne babalarini yani dede babanne annane ziyaret ederiz :)
Dedem alt katımızda oturduğu için direk ona ineriz:)
*Gecen bol olsun.*
Bence sırası önemli değil ya, 1. gün iki aileye de gidilir...
ilk babamınkine gidiyoruz çünkü anneannemgil bizden farklı şehirde yaşıyor. sonrada anneannemgile gidiyoruz.
Eşiminkine giderdim ilk bence kavga olmasın diye biraz alttan almak lazım eşim olsaydı eğer 😂
Sülale bize geliyor dedemden sonraki büyük babam olduğu için xd
önce evimizde babamın elini öperim sonra babaannemin elini öperim sonra amcamlar sonrada annemin yanına gidip bayramlaşırım
Babamın 😀 annemin ailesi yaşadığımız şehirde değil
Artk harclık alamıyoruz bayramlar bitti ziyaretede gtmem bana gelsinler
Bilemedim ki memır olunca bayramda aileden uzak 😂😂😂
Evli olsaydım hangisi yakınsa ona giderdik ya da ramazanda onun ailesi kurbanda benim ailem falan
Babaanneme gideriz ilk. Bende evli olsam ilk esimin ailesin giderim sonra benim aileme
Bu sene annemin ailesine önce gidilir sanırım.😒
Tabiki her zaman erkek tarafına gidilir
Bise gelcekler, ben büsbüyüküm çünkü. 😒
Evli değilim ailemle bayramlasacagiz
İlk dedemlere gidilir babamın ailesi
evli değilim
Yakın olana ilk gidilir.
Kim yakınsa ona gidilir. Ya da sırayla.
eşim yok..
tek yere gideceğim, mezarlığa..
Babaannemlere gideceğiz. 😐
Bana farketmez sirasi