+1 yılOkul varsa bitmedimi dersin kaldıysa veremedin mi manitan varsa düğün Ne zaman evliysen çocuk ne Zaman çocuk varsa ikinciyi ne Zaman yapacaksın izindeysen iş başı ne Zaman işsizsen ne Zaman iş bulcan ili bıraktıysan tüh bu işsizlikte neden bıraktın sık gelmiyorsan neden gelmiyorsun tatlı yemem dersin neden diet mi yapıyorsun biraz kilo aldıysan neden kilo aldın ;)))) diye peşpeşe sorarlar soluk almadan... Yinede büyüklerimiz. Gülüp geçeriz , eksik olmasınlar 💐
14 Yorumla- +1 yıl
okurken yoruldum :)
- +1 yıl
Bende yazarken ;)
- +1 yıl
haha çok iyi ya :D
- +1 yıl
@ilkvetekkonum uzun ama bence olası soruların hepsi 😂
En İyi Cevaplar
+ Okul bitmedi mi daha kızım?
- Yok az kaldı.😐
+ Aman iyi okuyun okuyun memur olun evladım.
- Tabii onun için uğraşıyorum zaten.😊
+ Senin küçük de evlendi sen ne zaman evleniyorsun yavrum?
- Kısmet işte.😢
+ Yok mu bir görüştüğün?
- Yok teyze o da yok.😤
+ Okulu bitir atanınca bulursun birini dolu kocadan çok ne var acele etme yavrum.
- Tabii teyze ben de öyle düşünüyorum zaten ( Ayy bayılacam şimdi derken neyseki sustu ) 😴😆22 Yorumla- +1 yıl
okurken bayıldım :)
Niye dövme yaptırdın günah değilmi?
Burnunda ne var?
Askerlik bittimi?
O kolunda ne yazıyor?
2 teker sakat oğlum binme >_>
Geçen sizinkileri gördüm hepsi sen gibi >_>
Senin kızda kedi kesiyodur demi hohahaha >_>
Ayin var mı sizde? vs. vs. vs.
Resmen bayram eylenceliği bu sene eve kapattım kendimi...10 Yorumla
Köye giderim
Bugün mü geldin?
Evet
Ne zaman gitcen?
Pi. çe bak açık açık söyle beni istemediğini100 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
+1 yılAçıkçası benim en nefret ettiğim şey teyzeleri elini bir anda dudaginda hissetmek. merhaba kızım diyip elini opturuyorlar ya hani en sevmediğim şey.
Geçen yine bir teyze gulumsedi bende ona gulumsedim tanimiyorumda kadini bir anda elini kaldırdı affedersin tokat atacak sandım ne bu el öpturme merakı yahu34 Yorumla- +1 yıl
Vıhavıhaha vırak vırak 😂😊
- +1 yıl
el öpenlerin çok olsun :)
- +1 yıl
Yok ben eziyet çektirmeyi dusunmuyorum
- +1 yıl
süpersin :)
Kızım ne zaman eveleneceksin "bilmiyorum" hayatında kimse yok mu halen dah "yok". bu kızın nasipleri bağlanmış kapanmış :)
82 Yorumla- +1 yıl
seni bir okutalım da var :)
+1 yılSen dana evlemmiyorsun? evlenmiyorum ulan evlenmeyeceğim işte hayırr sana neee çok mu meraklısın altın takmaya ata takmazsan evlenmeyeceğim işte laann sus evlilik için daha çok küçükümm gibi gibi sözler geliyoru ağzıma amma velakin cevap hayırlısı oluyor :D
20 YorumlaAkrabalara pek gitmem. Sadece bayramlarda giderim mecburen. Onlarda her seferinde şunu sorarlar; aaa sen buranın yolunu biliyor muydun? Ben bıkmadan hepsine; hayır babam biliyordu o getirdi derim.
Pis gıybetorlar.72 Yorumla- +1 yıl
bende valla ne ariyan var ne soran 2 kez arandi evet sizinde bayraminiz kutlu olsun saolun kapattim :D kaba diyilm abicim sadece bizimkiler bayramdan bayrama ya da saliyo bizi bu yuzden. Bide oruc tutdugumu bile bile orucmusun kizim diyenler var. bizi yani benim ailemi bayramdan bayrama ya da salanlari bende bayramdan bayrama ya da salmam :D
10 YorumlaDiğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. Şu evlilik soruları çok gereksiz. Sanane. amca teyze sen öi gerdeğe giriceksin sen mi ev bark eşya şu bu alacaksın. İki göbek atacak düğündeyiz diye selfie çekip çeyrek takıp gidicdksin. Hatta gelmemek için bahane üreteceksin. 😊 Laf olsun diye konuşuyorlar işte
10 Yorumla
+1 yılNeyse ki bu sefer akrabalara görmüyorum başka sehirdeyim ama benim en gıcık olduğum diyalog şu
+Senin bölüm neydi şimdi?
- Gastronomi
+Haa mideyle ilgiliydi doğru
- Yok mutfakla ilgili
+Ee ne zaman mezun oluyorsun daha bitmedi mi okul?
- Yok 5 sene sürecek benim 1 yıl kaldı diye başlayıp her evde dikey geçiş sınavına kadar anlatmak zorunda kalıyorum defalarca dinlediler yine soruyorlar10 Yorumlaben cok sık bu sorularla karsilasmam sadece ne kadar buyumussun kucuklugunu bilirimle cok onceden karsilasirdim. simdi kilo almissin ve hangi universiteye gitceksin sinav sonuclari ne olacak. calisacakmisinla karsilasacagim tahmin edebiliyorum :/
11 Yorumla- +1 yıl
küçüklüğünü biliriz :)
Misafir sevmiorum selamı bile zoraki veren biriyim naber nasılsın dese bile gıcık olurum.
51 Yorumla- +1 yıl
aynıyız :)
"Maşallah ne kadar büyümüşsün, ben seni gördüğümde ufacık bebektin" ve klasik "ee ne zaman mezun oluyosun?" Mezun olamıyorum diyemiyorum tabi üzücü biraz :D
11 Yorumla- +1 yıl
tembel :)
Yaaa gecende arkadaşıma sordu bir teyze kizin cevabı teyze koca bulda evlenem :p ne guldmm ogun bee :p
132 Yorumla- +1 yıl
@burcu3298 :)))))
Benimkilerde evlilik üzerinde çalışıyo
Evlilik düşünmüyon mu, (sanki düşünce gücüyle olan bişey)
Niye evlenmiyon,( sebebini de en iyi onlar bilir)
Seçici olma, (Kapıyı ilk çalana evlenme teklif edicem )
Öyle işte 😕40 Yorumla- Diğer konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde Bayramın ilk günü eve giderim onu da annemlerle geçiririm gerisinde evde olmadığımdan ben hiç öyle sorularla karşılaşmıyorum 😅
22 Yorumla- +1 yıl
şans işte :)
- +1 yıl
Wawww ozgur kizzzz ☺
- Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yıl"Yaşın kaç?" dedikten sonra "Sen o kadar var mısın?" diyor sinir oluyorum😂😂
410 Yorumla- +1 yıl
19 yoksundur :)
- +1 yıl
Onların gözünde 19 yokum zaten sana da sinir oldum şimdi😂😂
- +1 yıl
ahahaha :)
- +1 yıl
Gerçi mecbur kalmadıkça gitmem akrabaya ama gidersem ilk soru bu😂
- +1 yıl
@Pluvia23 Yalnız değiliz en azından😂
- +1 yıl
@Pluvia23 Ailecek yaş göstermiyoruz ama benimki biraz abartılı oluyor😂😂😂
- +1 yıl
@Meri_____ Ahah oda iyiymiş😂😂
Okulun ne zaman bitecek?🙄
Sevgilin yok mu?🙄
Sen kilo vermişsin. Nasıl verdin?🙄
Evden mi gidip geliyorsun okula?🙄
Ne okuyordun?🙄
Yaşın kaç?🙄21 Yorumla- +1 yıl
kapanış, saygılar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana da dış görünüşle ilgili aptal sorular sorulması sinirime gitmiştir. İşte mesela kilo mu aldın, niye yüzünde sivilce çıkmış? canım ya.. Bir gün bana böyle diyen kuzenime çok damağın görünüyor gülerken niye estetik yaptırmıyorsun dedim. Hemen yüzü asıldı 😆
10 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. akrabaları ancak da telefonla bayramlıyoruz. Hiç öyle bütün akrabalar bir arada bir bayram görmedim 😕
11 Yorumla- +1 yıl
şans işte :)
- Diğer konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılKilo mu aldın sen? Veya Kilo mu verdin sen? Sanane kardeşim sanane diye bağırmak istiyorum. He bide oğluna isteyen teyzeler var ben karı seviyom kimse bilmiyör😒
21 Yorumla- +1 yıl
oğluna isteyen teyzeler favorim :)
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılkızım git elini öp der annem. 23 yasındayım hala gelenin gidenin elini öptürürler ama yapmıyorum artık
13 Yorumla- +1 yıl
el öpmeyle dudak aşınmaz :)
- +1 yıl
doğru da ben pek hoş bulmuyorum
- +1 yıl
bende :)
Calisiyonmu? Nerde calisiyon? Iyi iyi calis tabi. E okul noldu okumuyomusun? Sirasiyla hepsini sormaktan cekinmeyen sevgili akrabalarim...
11 Yorumla- +1 yıl
Iyi iyi calis tabi. :)
Diğer konusunda 471 cevap paylaştı. Bizde ilk basta Tesekkur ederiz ' seninde Bayramin kutlu olsun...
Benimkide ayni " Evlenmiyonmu Sen daha?" ☺️15 Yorumla- +1 yıl
niye evlenmiyon :)
- +1 yıl
tamam yarın hazır ol :)
- +1 yıl
tamam geç kalma :)
Severken saçımı kulağımın arkasina sokan öyle bütün yüzümü mıncırip yanağıma şap şap vuran teyzelerin günü yaklaştı, evet.
60 Yorumla
+1 yılSürekli sarilmak sürekli el opmek hadi yaşlıların elini opersin de herkesi opmeye ne gerek hem gelişte hem gidişte üstelik karşıdan hoşgeldiniz demek yetmiyor mu ya :-):-) bitmek bilmeyen ahiret soruları... yasin gelmis yakında evlenirsin vs sanane kardeşim ne zmn evlenirsem evlenirim evlenenlere de çocuk düşünmüyor musunuz artik gibi sorular çok can sıkıci çok merakli bizim türk milleti bu huyu yenmeleri gerek özel hayata saygı denen birşey var kimse kimseye birşey açıklamak zorunda değil
10 YorumlaNaptin okulu
Lisede misin
Aaa uni mi ne ara bu kadar buyudunuz
Yaslandik mi ne
Kac oldun simdi
-
Kac tane sevgilin var
Hadi hadi 2 tane en az
Capkinnn
-
Kime benziyo bu cocuk
Ayy birine benzetiyorum ama cikaramadim
Dizide mi oynuyodu ne
Aslinda "x" e de benziyo
En sevmedigim e sohbetler10 Yorumla
+1 yılOkul ne oldu nerde okuyosun?
6-7 kez soranlar var birde bölümü soruyor söylüyorum he iyi diyor halbuki anladığından falan değil. d. d
He birde dersin kaldımı diye soran bilmiş akrabalar var evet kaldı diyorum hangisi diyor örnek veriyorum fizik2 diyorum çok kolay ya yaparsın diyor nah kolay 😠 neyse sakinim..10 Yorumlaahahahhah :D ee çalsıyor musun sorusuu kesın gelecek herkesten
22 Yorumla- +1 yıl
çalışıyon mu :)
+1 yılTek başına hayat surer mi? Evlen artık. Sıra sende. Okul iş nereye kadar? Bir orda bir burda bıkmadın mı?
20 Yorumla
+1 yıl-Hangi bölüm seçtin?
+Yok daha karar vermedim, okul bitince sınava giriyoruz ona göre uzmanlığı seçiyoruz.
-Peki aklında hangi bölüm var?
+Daha bir şey yok stajlara gireyim sonra karar veririm.
Her yaşlı teyzede aynı muhabbet :D10 YorumlaSakalı okuttun mu? 😐Işıdli misin? Zorla ışıdli yaptırcaklar anasını satim.
13 Yorumla- +1 yıl
he la beni de :)
- +1 yıl
:)))
İşler Nasıl? Ne yapıyorsun? Hala o projemi devam ediyor vs.. Amn kym zaten bıkmışız iş konuşmaktan millet sanki 3 ayda bir yeni iş yapıyormuş gibi göt sallıyor o yüzden nefret geldi bir yere gitmiyorum
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen bebektin biz sana mama veriyoduk beni hatirladin mi?
11 Yorumla- +1 yıl
nankör hatırlamadın demi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSORU=Maşallah çok yakışıklı evlenince böyle yap kız arkadasın var mı?
CEVAP=Ben kızlardan hoslanmıyorum sizin evlilikten başka bir balta kafanız calısmıyomu evlencegimi nerden biliyorsun allahın amipi elalemin şırfıntısıyla aynı evde yasamak zorundamıyım? Cocuganada kızınıda sevgilinede bırak elalemin kıcını basınıda git bir belgesel izle bisey öğren öküz geldin öküz gelcen terliksi hayvan zihniyetine dünya görüsüne... embesil dedikoducu cahil bide ağızları soğan sarımsak kokuyo bu tiplerin10 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. -Sevgilin var mi sevgilin
+Yok teyzee
-Iıı hadi hadi senin vardir kiz11 Yorumla- +1 yıl
olmak zorunda :)
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıl😂kilo almışsınla maşallah kocaman olmuşsun korkutucu kaç yaşındasın da ürkünçlü aslında
11 Yorumla- +1 yıl
ürkünç :)
+1 yılKilo mu aldın sen?
Alttan dersin var mı?
Sevgili yaptın mı?
Ee sen okulu bitirince napcan şimdi tamirci mi olcan?
Bizim çocuk da bilgisayar oynamayı çok seviyor ondan da mühendis olur mu?
Gibi mal ötesi sorular11 Yorumla- +1 yıl
Baktım da görüşlere teyzeler epey meraklı sevgilin var mı sormaya, erkek tarafında hiç rastlamadım:))
Bebek yok mu hala... varda saklıyorum hatta bugün bayram a gelirken onu evde bıraktık
41 Yorumla
+1 yıl😅 sinir olduğum lavabo acacgi gibi yanagimi opmeleri
72 Yorumla- +1 yıl
Köpüklü vakum mu 😂
- +1 yıl
@MuhammedAli76 aynen tam olarak o kuzenim 😅😅😅
+1 yılAz önce bir örneğiyle karsilastigim durum;
Reşit mi oldun sen, aa kaç yaşındasın
bilmiyorlarmış gibi -,-11 Yorumla- +1 yıl
reşit kim :)
Ne zaman evlenicen diyen var kaç senedir... Ben daha 19 yaşındayım yuh yani 😕 ama akrabalarimi severim tstli insanlar ozellikle baba tarafi 😂
11 Yorumla- +1 yıl
yaşın baya büyük ya evlen :)
- Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yıl2. yi ne zaman düşünüyorsun? Arayı açmadan yap da beraber büyüsünler sözleri.
Vallaha da gına geldi billaha da. Sanki ben doğurucam onlar bakacak!31 Yorumla
+1 yılNe zaman evleneceksin tarzı sorulardan gına geldi artık. Ne kadar evlenmeye meraklı bir milletimiz var :)
30 Yorumla
+1 yıl+Okul nasil gidiyor?
-(yeter be yeter 14 yildir her bayram iyi gidiyor diyirum hala soruyormusun bide yürümüyor burdan muhabbet anla artik) iyi gidiyo ya dayi nasil olsun10 Yorumla+tatlı yer misin?
-hayır teyze sağol
+yersin ya yersin
-yok teyzecim çok yedim ben
+aaaa ayıp oluyor ye kız bir tane ne var
-ya yemiyorum kardeşim10 Yorumla
+1 yıloglum evlen artık evlen
ben evlenmeyi düşünmüyorum
olurmu ömür boyu yalnızlık düşman başına sen evlan filancanın kızı varmış bak
gibi cümleler duyacagız:)10 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Herkes atanıyor sen niye atanamadın? Barut gibi oluyorum sinirden
12 Yorumla- +1 yıl
niye atanamıyon :)
"Ne zaman evleniyorsun" diye soran eşe dosta ne yanıt vereceğimi anneme ilettim. Şimdi eve gelecek olanları önden uyarıyor sormamaları için.
Öyle yani.11 Yorumla- +1 yıl
Ne yanit vericeksin
Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. İnsani ilişkilerin yüzeyselleştiğinin göstergesi.
İllallah dedim.
Ailemden başka kimse ile bayramlaşmadım.22 Yorumla- +1 yıl
Cok doğru etmişin kimse haketmiyor bayramlasmayı sınırı asıyorlar herseyi sorup merak ediyorlar bukadar da merak edilmezki herkezin bir özeli var ama milletimiz anlamıyor
+1 yıl"Okuyo musun? okuyun kizim okuyun okuyunda bizim gibi olmayin... Soruyorlar ama cevap beklemiyorlar 😂
20 Yorumla
+1 yılbenim şu son zamanlardaki favori sorum: Kızım yurtdışına döncen mi kalacan mı? Kim arasa aynı soru :/
20 YorumlaBu sene baslayacak calismiyomusun soruları hadi hayirlisi😂
40 Yorumla
+1 yılBugun teyze sordu sevgilin yoksa benim oğlan var ne dersin falan. Yani teyze oğluna gelin aramayamı bayrama gelmiş anlamadım :D
12 Yorumla- +1 yıl
umut dünyası :)
- +1 yıl
Öyleymiş
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl+hadi yine iyisin, her limanda bir sevgili :)
- ama ben kaptan değil, gemi inşaatı mühendisiyim
+kaynakçısın o halde :/20 Yorumla
+1 yılNe zaman mezun oluyorsun
Olmuyorum lan mezun falan31 Yorumla- +1 yıl
İnsanı çileden çıkartırlar
+1 yılSınav nasıldı kazanabilecek misin istediğin yeri? Ne olacaktın o bölümü okuyunca? Haa oku oku biz gibi sürünürsün yoksa. 😒
10 Yorumla"Okul bitti mi?"
"Sen Çanakkale'desin değil mi?" (2 yıldır Canakkale'ye uğramıyorum :D)
Genelde bunları soruyorlar.10 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşünüyor musun? Sana birini ayarliyim mi? Aaa deme oyle bak bu cocuk kacirilmaz.
Sinir oluyorum sinir10 YorumlaNe okuyodun sen?
Aman kızım oku aferin. koca ne zaman olsa bulunur. Sanki koca ariyorum gibi seyler tövbe estagfurullah 😂10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana hep zayıfladın mı sen diyolar
Köye gidince yok yani eskiden yağlı etli Kızlar makbuldu
Şimdi zayıf bunu bir anlatamıyorum. Acıya Acıya diyolar bide köydekiler
Yok yani ben spor yapıyorum böyle zayıf kalmak için10 Yorumla
+1 yılİmtihanına girdin ee hangi üniversiteye gitcen sen? Hangi sehire? İyi geçmiştir senin kazanabilcen mi 4 yıllık?
10 Yorumla
+1 yılKaç yıldır gidip geliyon bir bitiremedin ne zaman mezun oluyon
Mezun olayım suratlarına vuracak diplomayı10 Yorumla- Devamını Gör (350)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar