Aile & Toplum Bayramda duymaktan bıktığınız akraba soruları hangileri 😅? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Herkese iyi bayramlar 🍭🥳 Bugün neler yapacaksınız? Gıcık kaptığınız akraba sorularına hazır mısınız? 😄 Güncellemeler+1 yıl 🍭 Bayramda duymaktan bıktığınız akraba soruları hangileri 😅? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hepsi bu yüzden hiç konuşmuyorum. 1 0 Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bayramda küsler barışsın , büyüklerin elini öp , kolonyayı getir 2 0 Yorumla
rendofff Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Klimam ve ben mutluyuz evde geçiriyorum iyi bayramlar 1 0 Yorumla
sorumdeğilsorunumvar Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kaçıncı sınıfsın sorusu kadar saçma bir soru yok geçen sene kaçsam üstüne bir ekle işte 1 0 Yorumla
tblrsa Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Ne yapıyorsun evlilik ne zaman nerde çalışıyorsun car curt Cv mi versem daha iyi gibi 1 0 Yorumla
sedeeffss Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl çoook çok uzak akrabalar hayatında biri var mı, evlenmeyi düşünüyo musunn diye soruşturuyo bayıyoruz 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. Ailem takmıyorken, bu gereksiz insanların yaşı geldi demesi çok saçma ya 1 0 Yorumla
yağmursenem Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Dugun ne zaman sorusu baydirdi beni vallahi 2 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. akrabalara gitmiyorum ben artık :D 1 0 Yorumla
Beyefendi61 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. Evde yalnız geçiriyorum 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne var ne yok soruyolar mq. Kaçıyom ben onlardan 0 0 Yorumla
Fısıldayankız1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı. Karnen nasıl : ) 1 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Evlenmeyecek misinNe yapmayı düşünüyorsun 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu Bayram da yalnızım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hepsi bu yüzden hiç konuşmuyorum.
Bayramda küsler barışsın , büyüklerin elini öp , kolonyayı getir
Klimam ve ben mutluyuz evde geçiriyorum iyi bayramlar
Kaçıncı sınıfsın sorusu kadar saçma bir soru yok geçen sene kaçsam üstüne bir ekle işte
Ne yapıyorsun evlilik ne zaman nerde çalışıyorsun car curt
Cv mi versem daha iyi gibi
çoook çok uzak akrabalar hayatında biri var mı, evlenmeyi düşünüyo musunn diye soruşturuyo bayıyoruz
Bu aralar ben ne zaman doğuruyon sorularından bıktım 🤦
Ailem takmıyorken, bu gereksiz insanların yaşı geldi demesi çok saçma ya
Okulun bitti mi, işe girdin mi
Çok bıktım sorulardan..
Dugun ne zaman sorusu baydirdi beni vallahi
akrabalara gitmiyorum ben artık :D
Evde yalnız geçiriyorum
Öyle bir derdim yok şükür🙃
Ne var ne yok soruyolar mq. Kaçıyom ben onlardan
Öyle sorunlarım yok
Karnen nasıl : )
Kızımız da büyümüş