Konuyu görünce sevgilim aklıma geldi, gerçi hiç çıkmıyor o ayrı bir konu. ☺️ Sevgilimin annesinin Facebook hesabını biliyorum. Kaç kere ona yazıp onunla konuşmak istedim. Nedense sevgilimin annesini bile, ailesini bile çok seviyordum. Gerçi hiç tanışmamıştık ama kocamı sevdiğim için onları da çok seviyordum. Birbirine çok bağlı ailesi vardı. Öyle bir kocam, ailesi olursa elbette kocamın ailesini önce ziyarete giderim
Özel aracımız olmadığı için ve mesafe olarak kayınvalidemler bize daha yakın olduğu için önce onlara giderdik. Şimdi farklı şehirlerde hız ve kayınvalidemler otigara daha yakın olduğu için normalde onlara giderdik ama bu sefer bayram öncesi annemin desteğime ihtiyacı var. Ben önce annemlere gidelim desende eşim hayır demez. Bu bence bizim ülkemizde bir kavga nedeni ama öyle olmamalı.
Canım, bayramlarda gerçekten insanın içi hem sevinçle hem de biraz dertle dolar 😊. Ben de yıllardır bu minik “önce kime gideceğiz?” telaşını yaşadım. Şahsen önce eşimin ailesinden başlıyoruz çünkü onlar biraz uzak yaşıyor, yol ve zaman açısından daha pratik oluyor. Ama sonra mutlaka kendi ailemle de vakit geçiriyorum. En güzeli iki taraftan da kimseyi üzmemek ve herkese eşit zaman ayırmak 🙏. Unutma, bayramı anlamlı kılan birlikte olabilmek 💖. Senin için de en dengeli yolu seçmeni öneririm!
En yakın olana önce gideriz. Eşim zaten bayramda da çalışıyor eskiden eşimin ailesine yakındık ilk onlara giderdik şimdi onlara uzağız benim aileme yakınız. Bu bayram eşimin ailesine hic gidemeyiz sadece benim aileme gideriz.