Abi deli olacam 13 aydir yapiyom ama 5 aydir böyle her programi denedim. Dropset superset ne varsa. Tek denemediğim ek takviye kaldı onuda kullanmak isemiyom.
Genetikmis. Basliycam genetigine. Niye bende 40 cm kol olmuyo mk
Fazla ağır giriyorsan ve iyi dinlenmiyor yeniden yapım olması için zaman vermiyorsan büyümez. Ayrıca biraz whey günlük protein ihtiyacını karşılamanı sağlar. Steoidlerden uzak dur. Bir de testesteron ölçümü yaptır 😊
3 ayda bir ara veriyom 15 gün. 2 gunde bir yapiyom. Salondaki hoca sen 90 kiloluk adamin calismasi gereken seviyede calisiyon diyo bana. Kendi kilomun seviyesinde calisincasa kaslar esnemiyo bile
O zaman testesteronu artırmaya bak fındık fıstık ceviz badem ye dediğim gibi ölçüm yaptır. Takviye BCA falan da alabilirsin ama onların etkileri çoğu zaman psikolojik. Fullbody giriyorsan bölgesel, bölgesel çalışıyorsan fullbody girmeye çalış 😊 ben de fitness yapıyorum fullbody çalışıyorum ama hafif çalışıyorum günlük kilomun 1.5 katı protein alıyorum. Zaten bir yerden sonra maksimuma ulaşıyorsun belki de daha fazla buyumeyecektir
yağ eriteceksen mutlaka türk kahvesi iç bide makroda migrosda satılıyor 4 tl ye süt var 50gr proteinli içimin onu öneririm bence kolun en ideal boyunda fazlası zarar çok takarsan psikolojin bozulur
Bu ara maddi sıkıntidayim 😂 kaza yaptim arkadan tosladim birine onun masrafı girdi bana ehliyet masrsfim motor alcam daha izmire tasincam ev lazim ohoo
Z barla yapiyom bende 6nin 6sida yapiyodum bir ara. Önceki programda son super setim 6nin 6siydi 36 tekrar triceps 36 tekrar biceps. Kollar yaniyodu resmen
En İyi Cevaplar