yasim 33. bir ara kilo verdim evet ama benim bu durumum lisede bile vardi. hep cok zayifsin derlerdi. halbuki zayif degilim ama bende bir yüz var ki sormayin hemen çokuyor. biraz uykusuz kalayim biraz az yemek yiyeyim hortlaga donuyorum. yani bu yastan kaynakli da degil hep vardi ama son yillarda tabi ki artti. yanaklarimda cokme var ve alnimda. resim ekleywbilirsem ekleyeyim. bu nasil duzelir bilen var mi? yag enjeksiyonu demeyin arkadasim yaptirdi inanin daha beter oldu bir kac yildan sonra. ekleyebildim daire icine aldigim yer
Gençler bilen yardimci olabilir mi acaba yanak ve alinda çökme?
Sadece yanak olsaydı dişlerin saglammi diye soracaktım ama alnında varmış işin içinde bence bir estetik cerrahi den araştır daha iyi cevap bulabilirsin geçmiş olsun
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
arastirdim gittim yag enjeksiyonu dedi ama arkadasim yaptirdi ilk basta sis gezdi uzun sure uc dort yil mi ne oldu berbat surati su an o nedenle cesaret edemiyorum. dolgu da sadece orada durmaz dedi. goz altindan baslamaliyim dedi. o da cok belli oluyor ben hemen anliyorum
Kendin de söylemişsin daha evvelden de kilo verince oluyordu diye bence pek takma kafana normal den zayıf san biraz kilo al istersen sağlığın yerinde ise hiç oralı olma
yok iste denegsiz bir vucudum var malesek ustum cok zayif belden yukarisi. belden asagisi da normal. kilo alinda belden asagisi daha kilolu oluyor ust taraf normal oluyor. spor da yaptim yok o da care olmadi. yuzum toparlasa yetecek bana
En İyi Cevaplar