Bu konu hakkında pek bilgi sahibi değilim devletin bakanlığın gençlere sağladığı ücretsiz etkinlikler nelerdir mesela bu sene gençlik kamplarını öğrendim
Gsb mobil uygulaması üzerinden etkinlikleri takip edebilrisn Türkiye radar uygulamasını da indirmeni tavsiye ederim etkinlikleri görüp başvuru yapabilirsin
Krep, kahve ve kızarmış yumurta kokusu ve kamp ateşinin yanında otururken giyilen kıyafetlerin kokusu. Kulaklarım kahkahaları, mırıldanmaları, müziğe eşlik eden şarkıları, çikolata ve reçelle dolu tostlarının üzerindeki fıstık ezmesinin yeterli olup olmadığını tartışanları duyuyor. Kapalı gözlerimle, gaz sobası alevinin parlaklığının düzinelerce insanın sohbet ettiği, güldüğü ve yemek pişirdiği minik mutfak çadırını aydınlattığını görüyorum. IYC'deki son günümüzde sabahın dört buçuğu: "Hey Helen, bütün gece ayakta kalmayı düşünüyor musun?" Çadırın diğer tarafından birinin bağırdığını duyuyorum. Gözlerimi açtığımda, tüm bu sevgi dolu insanların iki hafta önce yabancı olduklarını düşünerek yüzümü büyük bir gülümseme süslüyor. "Elbette! Bunun asla bitmesini istemiyorum!"
IYC'yi internet üzerinden tesadüfen buldum ve "Bu çok hoş görünüyor. Bu kampa katılacağım" diye düşündüm. Kamp başlamadan sadece iki hafta önce şaşırtıcı derecede kolay ve spontane bir kayıttan sonra, çorumaseyahat günüm geldi. Bu kadar kısa bir sürede bu kadar çok insanla tanışma düşüncesi beni oldukça kaygılandırıyordu ve 7/24 İngilizce konuşmak konfor alanımın dışına çıkmak anlamına geliyordu. Ancak varışımdan hemen sonra endişelerimin yersiz olduğu ortaya çıktı. Her bir sarılma, güzel bir sohbet, şarkı, yürünen kilometreler, lezzetli bir yemek, yağmurun arasında biraz güneş ışığı, hatırlanan her isim, bir sessizlik anı veya gürültü, kamp ateşinin başında geçirilen akşamlar, oyun oynama ve sadece ormanda dinlenme. Tüm bunlar, medeniyetten uzak, çorum'daki bu rastgele alanda kalışımı resim gibi mükemmel bir yaza dönüştürdü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kurslar vardır
Gsb mobil uygulaması üzerinden etkinlikleri takip edebilrisn Türkiye radar uygulamasını da indirmeni tavsiye ederim etkinlikleri görüp başvuru yapabilirsin
Bende bi onu biliyorum
neyi biliyorsunuz banada söyler misiniz
Kampta kamp lideri alıyorlar başvuru yapıyorsun sınır 660 gönüllü lider
kızılay kampları hakkında bilgin var mı
Maalesef onları bilmiyorum
Baya var
ne var abicim söylesene baya var dediğinde bişey anlamıyorum
Hacı mk her saniye bildirim geliyor hangisine yetiseyim
reis yetişmek zorunda değilsin bu senin görevin değil bildiğini yaz bilmiyorsan geç
Demek istediğim yani birden çok var baya derken
ne var işte kardeşim düşünsene ben sana diyorum ki kaç cocuğun var sen diyorsun baya var varsa kimdir nedir cevabı açmak lazım
Ben mesela lyc ye katıldım sende katılabilirsin
Krep, kahve ve kızarmış yumurta kokusu ve kamp ateşinin yanında otururken giyilen kıyafetlerin kokusu.
Kulaklarım kahkahaları, mırıldanmaları, müziğe eşlik eden şarkıları, çikolata ve reçelle dolu tostlarının üzerindeki fıstık ezmesinin yeterli olup olmadığını tartışanları duyuyor. Kapalı gözlerimle, gaz sobası alevinin parlaklığının düzinelerce insanın sohbet ettiği, güldüğü ve yemek pişirdiği minik mutfak çadırını aydınlattığını görüyorum.
IYC'deki son günümüzde sabahın dört buçuğu:
"Hey Helen, bütün gece ayakta kalmayı düşünüyor musun?" Çadırın diğer tarafından birinin bağırdığını duyuyorum.
Gözlerimi açtığımda, tüm bu sevgi dolu insanların iki hafta önce yabancı olduklarını düşünerek yüzümü büyük bir gülümseme süslüyor.
"Elbette! Bunun asla bitmesini istemiyorum!"
IYC'yi internet üzerinden tesadüfen buldum ve "Bu çok hoş görünüyor. Bu kampa katılacağım" diye düşündüm. Kamp başlamadan sadece iki hafta önce şaşırtıcı derecede kolay ve spontane bir kayıttan sonra, çorumaseyahat günüm geldi.
Bu kadar kısa bir sürede bu kadar çok insanla tanışma düşüncesi beni oldukça kaygılandırıyordu ve 7/24 İngilizce konuşmak konfor alanımın dışına çıkmak anlamına geliyordu. Ancak varışımdan hemen sonra endişelerimin yersiz olduğu ortaya çıktı. Her bir sarılma, güzel bir sohbet, şarkı, yürünen kilometreler, lezzetli bir yemek, yağmurun arasında biraz güneş ışığı, hatırlanan her isim, bir sessizlik anı veya gürültü, kamp ateşinin başında geçirilen akşamlar, oyun oynama ve sadece ormanda dinlenme. Tüm bunlar, medeniyetten uzak, çorum'daki bu rastgele alanda kalışımı resim gibi mükemmel bir yaza dönüştürdü
neden bunu yazdın
Benim katıldığım yer tavsiye ederim
Çorum'da
ve lyc nedir
Kampın adı okusana yazıyı anlattim
bir cok var
varsa söyle kardeşim szin ağzınızdan laf almak deveye hendek atlatmaktan zor ya
senin gibi yüzlercesi soru soruyor mk hanginize yetiselim
Zirlama
ne diyorsun sen anlamadım?
Toplaniyorsunuz zirlama başlıyorsunuz oz
Manisa da var mı