Ben bilgisayardan youtubeden bir şey izliyordum elektrik gitti ve elektrik geldiğinde bilgisayarı açtım (yani bilgisayar çalışırken kapandı) ve bu yazı çıktı bende F1 denilen birinci seçeneği seçtim ve bilgisayar açıldı. Birkaç gündür bilgisayarı başlattan kapatıyorum yani bilgisayar çalışırken kapanmadı. Bilgisayarı normal açtım ve bilgisayarda aynı yazı çıktı bu yazının fotoğrafını çektim ve burada bir yere ekleyeceğim buna bakarak neden bu yazının çıktığını veya neden bunun olduğunu bana söyler misiniz? (Bu arada bilgisayar başlattan yani kendiliğinden kapanmadığında yani çalışırken elektrik gittiğinde falan bilgisayarı açtığınızda tekrar kısa bir yazı yazıyor isterseniz enter tuşuna basarak veya birkaç saniye sonra kendiliğinden açılıyor bu çıkan yazı ise farklı )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
F1 e bas geçer
Knk onu her seferinde yapıyorum ama ben bunun nedenini öğrenmek istiyorum bilgin varsa bana anlatır mısın
Elektrik kesintisiyle kapanan pc lerde böyle olması normal sanırım. Bir ara bende de oluyordu. Windows update yaptım, bilgisayarı yeniden başlattım, bir daha olmadı. Sana engel bir durum yoksa boş ver pek önemli değil bence.
Sağol bilgilendirdiğin için knk bu yazı hiçbir sebep yokken çıkması meraklandırdı beni tabi şu an bu bana sorun çıkarmıyor ama yine de korkuttu... Bilgilendirdiğin için sağol knk
Eyvallah
F1 baş devam
Knk bu konular hakkında bilgin varsa bana kısaca anlatır mısın bunun nedenini?
Bir anda güç kesilmesinden sonra pc de kayıplar veya yazılımsal sorunlar nadirde olsa yaşanır. Pc de bunu soruyor f1 baş çalıştır zaten sonra varsa repair uyarısı verir sorun yoksa devam
Sağol knk benim için şuanda bir sorun yok da hiçbir neden yokken bilgisayarın bu yazıyı çıkarması biraz endişelendirdi beni bu yüzden sorma ihtiyacı duydum sağol beni bilgilendirdiğin için...
Rica ederim dediğim gibi sorun yoktur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!