ACİL BURAYA BAKIN GENÇLER YARDIMA İHRİYACIM VAR?

Öncelikler herkese merhabalar uzatmadan konuya direkt girmek isterim. 6 gün önce sevgilimin babası öldü. Ve bir anda gelişen bu olay baya etki bıraktı sevgilimde. 4 gün sonra gömülecek yurt dışında olduğu için daha gömülmedi izinler çıkıyormuş falan dediler. Gömüldükten sonra yanıma gelicek üniversite öğrencisiyiz ikimizde. Yanında olduğumu bir şekilde hissettirmeye çalışıyorum o da hissediyor. Yanıma gelince onu birşekilde tekrar hayata geri bağlamaya çalışacam ( arkadaşları ile birlikte) çok kötü bir acı ben bile hiç görmemiş olmama rağmen içim gitti ilk haber geldiğinde. Sizlere sorum nasıl bir yol izlemeliyim. Ailesi de bura da yok kendisine ailesi burada kalmasını söylese dahi o orada daha kötü olduğunu bir an önce buraya gelmek istediğini söyledi. Biliyorsunuz her akrabadan olan patavatsızlıklar arkadan konuşmalar dönüyor ki daha gömülmemiş bir acı üzerine o kadar cahil ve iğrenç insanların yanında. Nasıl bir yol izlemeliyim? Onu zamanla tekrar eski haline gelmese de bir nebze de olsa eskisi gibi davranmasını istiyorum nasıl yaparım? Psikoloğa götürmem gerekir mi? Gidersek faydası olur mu? Acısını dindirmek ama bir an önce de kabul etmesini istiyorum çünkü böyle kendine daha çok zarar veriyor? Yani fikirlerinize ihtiyacım var şuanda.
ACİL BURAYA BAKIN GENÇLER YARDIMA İHRİYACIM VAR?