Dün erkek arkadaşımla görüştüm aynı memleketliyiz ve dün buradan ayrılıp gitti. 4 sene 2 aydır konuşuyoruz ama sevgililik ilişkimiz 2 sene önce bitmişti. Dün kendisine beni sevip sevmediğini sordum ama cevap vermek istemedi soru sorma diyip konuyu değiştirdi. Fakat niyeyse bakışlarında bir anlam buluyorum, birbirimizi görmeden yapamıyoruz ve sürekli konuşuyoruz. Sevmediğini varsayarsak neden hâlâ benimle konuşuyor olabilir? Seviyorsa eğer neden söyleyemiyor?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence fazla anlam yukluyor her ask kırıntisina kosturuyorsun... Bence yapamazsin ama hayatina devam etme zamani gelmis
Evet her şeye anlam yüklüyorum aslında ve erkek arkadaşımda hayatıma bakmam konusunda beni sürekli ikaz ediyor. Benden sana hayır gelmez diyip duruyor ama cidden farklı bir enerji alıyorum ondan anlamadım gitti
yahu alsan ne olur almasan ne olur enerji.. Asli olan sensin.. Ve senin hayatin... Bu mantik devam edersen zaten her zaman mutsuz olursun
Tabi yani benim hayatım sonuçta ama bilmiyorum hayatıma devam edemiyorum maalesef. Mutsuz olduğum da doğrudur
etmelisin.. Oncelerini dusun
. sana iyi gelen seyleri... Ve bir yerden basla.. Mutlulugu bir insana endeksledigin sürece sonuc hep ayn olacak
Teşekkür ederim 😊
rica.. Mutlulugu kendinde veya yaptıkları da bulman dilegi ile
Büyü yapmayı düşünür müsünüz cinci Ali hoca var görmek isterseniz belirtin
Yok ben almayayım sağol
Şaka yaptık bizde jsjsjs Ali hoca kjm ya hakkını helal etsin
Kız ciddiye aldım bende🤣 büyü işleri bana ters o yüzden hiç almayayım dedim
Bana da ya ama günah olmasa bir kaç kişiye yapardım jsjsjs
Keşke günah olmasaymış. Ee sorum hakkında ne diyosun
Sevgili olmak istemiyor ama seni seviyor bence ya da başka biri var hüzünlü bakıyor o yüzden sana
Seviyorum demiyor zaten sorunca bana soru sorma diyor. Ama bakışları bile bir baska yani anlamlı geliyor. Başka biri yok adım gibi eminim. Kız kardeşleriyle de konuşuyorum öyle bir şey yok yani
Bir korkusu var balım
Evet var ondan dolayı mı böyle yapıyor acaba bilemedim ki
Muhtemelen balım
2 yıl öncesi Sevgililik ilişkinizi bitiren sebep neydi detaylı özeldende anlatabilirsin
Ciddi bir yola girecektik o askerdeyken askerliği bitti geldi ve sonra değişmeye başladı. Yok seni sevmiyorum seninle olmaz diyip bitirdi. Ben sana göre değilim diyip duruyor
Sevmiyor cinsellik için beraber seninle
Cinsel hayatımız yok ki ama.
En azindan opmuyormu
Ya tamam öpüyor da ilerisine gitmiyor. Açıkçası benim kahrımı çekmek yerine başka kızlara da gidebilirdi ama hâlâ yanımda..
Belki gudicek kiz bulamamistir
Gidecek kız var da beni bırakamıyor
Gidivek kiz. olsa senle neden ugrassin
1 ay öncesinde bile birisi evine davet etmişti haberim var ama kendisi gitmedi. Bir kız arkadaş evine davet ediyorsa niyet bellidir sonuçta değil mi? Benimle uğraşmayı seviyor demek anlamadım
Davet etse kesim giderdi sen. neden herseye inaniyorsun. Ki
Davet ettiğini kendi gözlerimle gördüm ya söyleseydi inanmazdım da mesajı gördüm.
Peki