Gençler yardım eder misiniz?

Merhabalar 21 yaşına girmek üzereyim. Çocukluğumda ki travmadan dolayı şu an kendimi bulamıyorum. Bebekken yarık damak rahatsızlığıyla doğmuşum ve bu sebeple babam hiç doğuma bile gelmemiş. Hem kız çocuğu hem de rahatsız doğduğu için üzülmüş. Tabi babamla birlikte onun aileside bana çocukluğumdan itibaren çok kötü davrandılar. Bebekken amcam tarafından anneannemin kapısının önüne bırakılıp gitmişler ve biraz da siz bakın demişler. Her neyse okula başladığım zaman da bu durumla ilgili çok sıkıntılar çektim. Gerek arkadaşlarımın ve öğretmenlerimin tuhaf bakışları ve aralarına almamaları beni bir hayli özgüvensiz hâle getirdi. Ortaokulda ve lisede de aynı durumu yaşadım ve gerçekten sabredemiyorum artık. Servise binerken bile çekine çekine parayı uzatıyorum. Hatta kalabalık olduğu zamanlarda bile kendi ineceğim yerde değil de bir başkasının durdurup indiği zamanda iniyordum. Şu an kendimi yorgun hissediyorum. Kendi özümü bulamıyorum. Destek aldım ama adımı deliye çıkardılar. Psikolojik olarak yıllardır çöküşteyim ne zaman çıkacağım bu ruh hali ve psikolojiden?
Gençler yardım eder misiniz?