Gençler ufak bir yardım?

Şimdi olay şu:
Geçen gün bir kız ile tanışmak istedim ve bir şekilde işleri ilerletiyorum gibi. Bilen bilir, sürekli konuşmak istiyor insan sevdiği birisi ile... Yani bir şekilde onunla ilgilendiğimi daha da belli etmek istiyorum. (aslında belli ediyorum gibi de ama yeteri kadar edemiyormuşum gibi hissediyorum... İçi boş iltifatlar yeterli gelmiyor gibi.)

Ama nedense şu anda konuşacak bir konu bulamıyorum onla mesajlaşırken. Ne tarz konular açabilirim ve nasıl girebilirim konuya? Bir iki fikir verebilir misiniz?

Not: Kız: "Kafa dengi birisin" gibi bir şeyler demişti... Yani, iyi mi kötü mü tam anlamadım. Belki de "Senle arkadaş olunur ama sevgili olunmaz." gibi bir şey demek istemiş olabilir mi? Kendisi baya nazik şu ana kadar. Beni kırmadan böyle söylemek istemiş olabilir belki de...
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada söylemeyi unutmuşum. Hayatımda gördüğüm en güzel kız. Net yani. Kişilik konusunda da çok iyi gibi birisi. Yani, şu ana kadar sevgili yapmamış 'ben' ile konuşmaya tenezzül etmesi biraz tuhaf geldi. Hani, kendimi yakışıklı biri olarak (narsist birisi değilim bu arada, yanlış anlamayın) görsem de sevgili yapmamış olmam belki de kızların beni öyle görmediğini gösterir...
Gençler ufak bir yardım?