Ünlü olmak istermiydiniz ?
Herkes tarafından tanınan, adım adım izlenen biri olmak istermiydiniz
Herkes tarafından tanınan, adım adım izlenen biri olmak istermiydiniz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer basairili biri olmak isterdim mesur olmaktan cok... mesur olmayi istemezdim bir ögretmen bir mimar bir muhendis te mesur ve cok taninan biri olabilir isimle kariyerimle basarimla mesur olucaksam olur ama yok hergun magazinlerde cikmakmis dergilerde cikmakmis istemezzdim
hayırr...Ne kadar zor herkes seni tanıyo yapacağın şeyler kısıtlı...Hal ve harktlerine dikkat etmesi gerekiyo...aaa de sen millet b diye anlayabilir.. o yüzden aslaaa .
Nayır, nolamaz, istemezdim..
Ben sokakta veya avm'de filan aynı adam 2 kere bakınca Recep İvedik tadında "ne var, ne bakıyon?" paronoya ve giderine bağlanan adamım..
Özel hayatım var kardeşim, çekmesene kardeşim... deme hakkım var en doğalından..
Yok istemezdim ünlü olmuşsun şöhret olmuşsun bir rahat yok bir wcye gidip sı*acaksın korumalar kapının önünde diye doğru düzgün yellenemiceksin bile en iyisi normal yaşam :D
Cevap
13Cevap
Buna gerek yok ünlü olduğum için değer vermelerini istemezdim sıradan olmak daha az çevre daha çok huzur yaratır insana
Kesinlikle hayır ama yapmak istediklerimi yaparken gizli kalman güç olacağı için gizlenemez ünlü olurdum .
herkes tarafından tanınmama gerek yoktaaa iyi para kazanmak adına isterdim tabii..
istemezdım unlulerın yasadıgı hayat değilkı sacma sapan bır hayat yapmacık yasam en guzelı mutevazı sade bır yasam kımseye muhtac olmayım yeter benım ıcın
şöhret zehirli bal gibidir .elbette nefsim ister .ama ben istemezdim ünsüz olmak daha hoş :)
magazinsel anlamda değil ama başarılarımla tanınmak isterdim
Hayır istemezdim, sonuşta insanız bir gizli göz sürekli takip ediyor sanki nefesiniz gibi yanından ayrılmıyor ..hiç istemezdim
Birkaç sene olayım tutulayım. Sonra söneyim. Karı kızı götürmüş olurum zaten doyarım birtakım şeylere. Sonra salla şöhreti.
Dünden beri bu soru kaç kere soruldu yahu ..
Hayır istemezdim .. :))
Evet isterdim tabi :D ümlü bir pop yıldızı olmak isterdim, grammy alamasam da (illuminati yüzünden) diğer tüm büyük ödülleri almak isterdeim :D
kendi çapımızda ünlüyüz. yarımdünya yazman yeterlii
olsam heralde sonum marilyn monroe gibi olurdu kaldıramazdım bunu :d
Adım adım izlenme konusu işi bozuyor
Hayır. Ben yalnızlığı seviyorum
param olsun ünlü olmıyım
Gençlere örnek olacak bir sporcu olmak isterdim
hiç tavsiye etmiyorum.
hayır.. istemezdim... :))
Hayır istemezdim.
İstemezdim
asla istemezdim
ben zaten ünlüyüm