Ünlü olmak nedir? Yaptığı iş her ne ise bulunduğu çevrede adını duyuracak kadar işini mükemmel yapan ünlü olur, bilinir, konuşulur. Mesela sade bir örnekle açıklamak gerekirse, KS de sizden sonra gelen üyeler sizin üye isminizi taklit ediyorlarsa, siz KS de tanınan ve ünlü kişiliksiniz demektir. Ben de kendi adıma ünlü olmayı haketmeyi ve ünlü olmayı isterim kesinlikle nett😏🍀🗝️
Hayır istemezdim … düşünsene bir mağazaya gidiyorum istediğim şeyi alamadan çıkmış olacağım.. yolda rahat yürüyemeyeceğim , normal sıradan bir arkadaşım olmayacak.. kafamı dinlemek için dışarı çıkamayacağım.. kendi hayatımı istediğim gibi yaşamadıktan sonra neden ünlü olmak isteyeyim ki?
Boş ünlü olmak istemezdim. Magazinsel bir figür olmak kesinlikle istemezdim. Mesleğin de ve yaptığı işlerde başarılı ve iyi olan bir ünlü olmak isterdim.
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Olmak isterdim zaten derlerdi sesini kaydetelim diye bir uygulamada söylerdim ve yazardı ses çok güzel diye bir yerlerde paylaştım sevildi o ses senin mi? dediler yorum yapıyorlardı şiir okurdum
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Ünlü olmak gibi bir tutkum yok. Birkaç aylığına meşhur olmuştum TV'ye falan çıkmıştım diye. İnsan gerginlikten sosyal medya foto bile paylaşamıyor millet ne der diye.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben önceden sosyal medya fenomeniydim. 2 yıl önce felan çok uzun zamandır hemde gereksiz ama kim ugraşcak