Hem evet hemde hayır.
Bir yanım Ünlü, zengin, her hafta manita değiştiren, her yeri botokslu ve pembe giyinen biri olmak istiyor; diğer yanım sakin, sessiz bir hayat, anne olmak, kahverengi giyinen biri olmak istiyor :d
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hem evet hemde hayır.
Bir yanım Ünlü, zengin, her hafta manita değiştiren, her yeri botokslu ve pembe giyinen biri olmak istiyor; diğer yanım sakin, sessiz bir hayat, anne olmak, kahverengi giyinen biri olmak istiyor :d
Ben Allah'ın kaderine ve yaşam şeklimin ne olacağını önceden belirlediğine inanıyorum yani şöyle olmak isterdim böyle olmak isterdim şöyle olsaydım daha iyi olurdu böyle olsaydım daha iyi olurdu gibi söylemleri hiçbir şekilde doğru bulmuyorum, evet ünlü değilim param Yok çalışmıyorum emeklilik için 4 yıl bekliyorum belki ünlü olsaydım param olurdu çevrem geniş olurdu her şeyi yapabilirdim, ancak televizyonlarda oyuncular şarkıcılar film ve dizi artistlerin hayatı ünlü bir de gidip onları sorsak gerçek dünyalarını ne kadar mutlular her şey zenginlikle çevreyle parayla olmuyor en azından yiyecek ekmeğim ailemin yanındayım mutluyum huzurluyum üç beş seven insan var Yeter fazlasını da gözümüz yok o yüzden hiçbir şey olmak istemezdim.
Cevap
8Cevap
Ünlülerle çalışıyorum onlarda normal insan sadece bakımlılar ve güzel olmak zorundalar
Evet sessiz sakin hayat yaşayan ama popilitesi olan biri olmak isterdim
Ben hem ünsüz hem sengin olcam inş
Gerek yok göz önünde olmayı sevmem
Hayır be kafayı yemedim okadar :D
Hayır istemem
Hem evet hem hayır
İstemem.
İstemem
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?