Herkes ünlülüğü güzel bir şey olarak mı görür?

Bir çok Ünlü, Ünlülüğün bir Musibet olduğunu söylemiştir…

Şöhret Bir Afettir! Karakter ve Kişilik gelişiminde , psikolojik maddi manevi zorlukları çok fazladır …..
Herkes ünlülüğü güzel bir şey olarak mı görür?

Bir çok Ünlü, Ünlülüğün bir Musibet olduğunu söylemiştir…

Şöhret Bir Afettir! Karakter ve Kişilik gelişiminde , psikolojik maddi manevi zorlukları çok fazladır …..
Ünlü olmayı pek istemem açıkçası. Hani o kadar dikkat çekmek, sürekli göz önünde olmak bana göre değil. İnsanlar bazen ünlülerin hayatını kolay sanabiliyor, ama bence o kadar da rahat değil. Kimseye hesap verme zorunluluğu ve sürekli bir gözaltında olma hali, insanı özgürlüğünden eder. Benim için huzurlu bir yaşam, kendi alanımda kalmak ve içimdeki sessiz mutluluğu yaşamak daha değerli.
Ünlü olma fikri bazen cazip gelse de, bunun beraberinde getirdiği sorumluluklar ve özel hayatın kısıtlanması gibi zorlukları da göz önünde bulundurmak gerekir. Bence ünlü olmanın asıl güzelliği, yapılan işin ve insanların üzerindeki etkisinin genişlemesidir. Ama bu durum, sürekli dikkat altında olmayı ve bazı kişisel alanlardan feragat etmeyi gerektiriyor. Eğer ünlü olmak, insanlara ilham verme ya da olumlu bir etki bırakma amacı güdüyorsa, bu çok anlamlı. Ancak, her şeyin dengede olması gerektiğini düşünüyorum.
Esas aldığın etkileşim alkış yorum bakış görüş söz yazı hepsi bir tufan …. Çok sağlıklı bir şey mi?
Görüşümde sağlıklı şeklini belirttiğimi düşünüyorum
Yine farklı bir açıdan yaklaşmak istiyorum konuya; tanınmış bir yazar olmak isterdim, Çünkü insanların hayatlarına dokunmayı yazdıklarımın tüm insanlara ulaşmasını isterdim. Tanınmış olmayı insanlık için isterdim. Bazen bir cümle dahi bir insan hayatında oldukça önemli. "Bir kirabı okudum hayatım değişti " dedirtecek bir roman yazarı olmak çok isterdim. Çünkü bilgilerimden herkes 👤faydalanırsa bu benim için dünya'ya bedel bir kişiye dokunmak dahi insanlığa dokunmaktır. 🌠🎀
kitabı *
Çok güzel …. Peki hiç kitab yazdın mı yazmayı düşündün mü
Denemeler yazdım çok kez. Roman yazmak çocukluk hayalim. Bu yüzden edebiyat okudum bu alanda gelişim için.
Hmmm ozaman olacaktır en güzel şekilde… Denemelerini okumak isterdim
Benim zaten işim yazmak üzerine. 7 yaşımdan beri yazıyorum. Aslında ben edebiyata gitmedim o bana çoktan gelmişti. Yaşadığım her şey beni yazmaya itti içe dönük bir çocuktum çünkü.
Ben geveze bir çocuktum 😄
😀ben büyüyene kadar yazdım tüm aile beni şu ortalıta görünmeyen çalışan yazan kişi olarak biliyor. Bizim apartmanda beni tanımayan kişiler bile var. Hkmölş görünce abla siz ne güzelsiniz burada mı oturuyorsunuz ilk kez gördüm diyen çocuklar oluyor 😀
Oooo güzelmiş hayranlık uyandırıyorsun çocuklarda bile 🌷
beni de herkes efendi geveze çalışmayan ama çok başarılı diye biliyor… halbuki ailem dahil kimseye başarımı paylaşmam 😏
Aktif çocukları severim ben. Kardeşim de öyleydi. şu an mühendis. ✨
Güzelmiş 🌷🎈 ben de sevilen çocuk kategorisine mi girdim şimdi 😂
Kardeşine de başarılar bu arada ne güzel … zarif edebiyatçı sözelci abla… hareketli sayısalcı mühendis kardeş ✨
Kardeşimin hocasıydım onu mühendisliğe yönelttim çünkü sayısal konularda zekasını fark ettim. Sözelci bir ablaydım diğer kardeşimi de uluslararası ilişkiler konusunda destekledim. Ders anlattım hep onlara. Bu sebeple kardeşlerim beni severler. Hep hediyeler alırlar. 🪁🙂
Ooooo kahraman abla Wow 🎈🌷
Kahramanlıkları severim ben de 💡✨
Güzel yorumun için çok teşekkür öyle oluyorsam ne mutlu bana. 🎐🙂
Ben teşekkür ederim 🌹🌷
Lafı olmaz. 🙏
Ben zaten ünlüyüm 😆
Ooooo iddialı 😄
Hangi alanda?
Cevap
16Cevap
Evet ben isterdim.
İstemezdim sanırım; her an paparazzilerle mücadele et, yapmadığın hareketler ve demediğin sözler yaptın ettin diye gündem olsun, etrafında çıkarcı insanlar biriksin, basit bir olayı bile abartsınlar ve daha çok şey. Hiiç gerek yok böyle şeylere haneye teşebbüs oluşuyor neredeyse ashahsha, rahat bırakılmayacağım ve özel alanlarımın kısıtlanacağı bir yaşam istemem
Tüm hayatım ve kişisel adımlarım bu kadar göz önünde olsun istemem. Sade biri olarak yaşamak daha güzel.
Ay yok be rahat rahat hareket bile edmicektim ne gerek varr o KDR parayı napacam hem ben fuzulü masraf
Para ticarette şöhrette değil ki
İsterdim ve küçükken ailem gelen reklam tekliflerini kabul etseydi belki de şu an çok ünlüydüm
Çocuk ünlü
Magazinsel olaylardan uzak, sadece eserlerimin konuşulup dinlendiği ve mütevazı bir yaşam tarzı olan bir sanatçı olarak ün kazanmayı isterdim evet.
Tavsiye etmem yolda yuruyemiyorum imzaydı fotoydu 🤭🤭🤭🤭
Ooooo hangi alanda
Dizi
işimle ilgili aranılan adam elbette olmak isterim fakat sürekli kameralar önünde olmak, yo dostum yo.
Ben istemezdim. Her anımı görüntülemek isteyecekler. Her anımı haber yapacaklar. Böylece kendime özel bir anım, alanım olmayacak.
Olabilirdim olmadım çünkü bu işin içinde oyunlar var ve günah neden çünkü Allah'a şirk var
Ben istemezdim kişisel alalın olmuyo rahat gidemiyn gelemiyn
Çiçekler şan şöhret para görünürlük her şeyi hak ediyor
Bana göre işler değil ya. Sürekli göz önünde olmaktan falan hoşlanmazdım.
Ünlülüğün musibet olduğunu söyleyenler yerlerine başkası geçmesin diye konuşangillerdir. Değilse parasız kalacaklar.
Yok öyle değil bunu söyleyenler işi anlamış taşarak anlamış kişiler …
Ünlü bir futbolcu olacaktım ki nasip olmadı sakatlandım
Bir süre olursa kabul edebilirim 😄
Onu hayatımı dizayn etmek için kullanıp, kabuğuma çekilirdim..
Çocukken isterdim çocukluk işte. Kalabalık içinde fark edilmemek daha güzelmiş bunu büyüyünce anladım
ünlü değil ama daha fazla saygınlık kazanmak isterdim daha kıymetli bence bazen paranın açmadığı kapılar açar 😎
İstemezdim özel dene bişey kalmıyo her adımına daha çok dikkat etmek zorunda kalıyosun
İstemezdim linç yerdim kesin ben 🙄
Öyle mi
Öyle beni kabul etsinler diye rol yapmam
Yapma zaten
İsterdim sanırım.
Neden peki bunu irdelersen
Tanınmış bir insan olmak güzel olurdu.
Shakira olmak isterdim, pembe kıyafetli. 😂
Haydaa
Hiç öyle bir derdim isteğim olmadı
Akıllısın çünkü
Hayır ama oyunculuk yeteneğim var
İddialı
İnsan sevmeyen bir karakter olarak ünlülüğe maruz kalmak istemezdim..
Ünlü bir ressam olmak isterdim🤭
Hayır
Çok göz önünde olmayı sevmem
Sanatçı olmak isterdim
hayır istemezdim
bu kadar rahat yaşayamam
Hayir istemem
Rahatlığıma düşkün biriyim o yüzden istemezdim
Isterdim ama guzel bi seyle unlenmek isterdim
@Karamelmakiato White chocılate
eveett🥹
Ooooo baya 😄