Merhabalar. Ben liseye gidiyorum. Cast ajansın başvuru formunu doldurdum.2 gün içinde yanıt vereceklerini söylediler. Eğer ki olumlu olursa seçmelerde ne yapacağım nasıl oynayacağım? Bana sorulacak klasik sorular var mı? Varsa nelerdir? Ne yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılya cast ajansları falan hikaye kayıt ücreti alacaklar senden sonra figüran olarak değerlendirirler dizilerde filmlerde :D kasmana gerek yok figüran olacaksın alttarafı :D kağıdan gireni alıyorlar zaten :D sakın heveslenme de oyuncu olucam sinama yıldızı olucam falan diye :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladım o zaman ben başka bir ajansa da başvurmuştum cast ajansta seçmelere çağırırlar ise gitmem
Cevap sahibi+1 yılEn mantıklısını yaparsın
Soran+1 yılZaten şikayete baktım hep insanların paralarını alıp geri dönmüyorlarmış gerçekten insanların paralarına yazık bari biri mahkeme falan açsa o zaman ajansı kapatırlar ne bileyim
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 892 cevap paylaştı. Çoğu yalan para tuzağı. Giden arkadaşlarım vardı foto çekip sana dediklerini demişler 4 yıl önceydi 50 şer lira vermislerdi. 3 4 ajans a gittiler geri dönen olmadı. Adam 10 foto çekip 50 lira almıştı. Çocuklara fotoğraflarını bile vermemişlerdi
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladım o zaman ben başka bir ajansa başvururum.
- +1 yıl
Bak bu işler başvuruyla olmaz. Ya tanıdığın biri olacak ajanslarda aranan oyuncu listesinde seni gösterecek bu çocuk bu oyunculuğu yapar diye ya küçükken bir yerlerde oynamış olacaksın ya da üniversitede oyunculuk tiyato bölümünden mezun olacaksın yoksa çok zor oyuncu olman. 0 dan başlayarak gitmen için çok güzel bir kız olman lazım ki seni tercih etsinler. Oyuncu güzellikleri reytingleri etkiliyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılPara tuzagi mayadrooma git orasi iyidir
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam sağol
Cevap sahibi+1 yılAynen ya. Neyseki sen tuzaga dusmemissin bak az önce bir soru gordum 700 liralik cek imzalatmislar. Zaten reklama secilen bir oyuncudan onlar para kazanicak ne parasi aliyorlar hirsizlik resmen bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
+1 yılBenim lisede bir sevgilim vardi ajansa başvurmustu. 3-4 yildir hala duruyor başvurusu bir kisa filmde oynatmişlar galiba bir tek
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tecrübelerine önce ve sonra diksiyon. Dış görünüşte çok önemli.. Mimiklerine birde dikkat ediliyor.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. hobilerin aktivitelerin falan sorulacak konuşman sesin rengi mulakat çok kasma kendini.
00 YorumlaO kadar güzel misin o. O
03 Yorumla
Soran+1 yılAdriana Lima değiliz ama bizde güzeliz yani :D
Soran+1 yılahahah
+1 yılPara tuzağı diye oluyor genelde dikkat et
00 YorumlaElinden gelenın en iyisini yap
00 Yorumla
+1 yılOkulana bak once bnce
02 Yorumla
Soran+1 yılBende zaten bir iki reklam filminde oynamayı düşünüyordum çünkü okuluma çok önem veriyorum
- +1 yıl
peki
Dıklat. et ajanslara
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhaba,
Cast ajansında başvuru formunu doldurduktan sonra, reklam, dizi veya bir sinema filmi projesinde eğer size uygun bir rol gelirse, yani size uygun bir cast olursa, o zaman dönüş yapacaklardır. Size telefon ile veya mesaj yolu ile ulaşacaklardır.
Aramalarında sizden audition, yani o rolle alakalı replikleri ve oyunculuğunu gösterebileceğin kısa bir video, çekimi yapmanızı isteyecekler veya bu işlemi gerçekleştirmek için çağıracaklardır. Bu video ile rol için proje yöneticilerine sunulacaksınız. Beğenilirseniz projede görev alırsınız.
Seçme kavramı ise daha çok tiyatro oyunları için kullanılmaktadır. Siz auditionlarda nasıl oynayacağım diye soruyorsanız şayet, söz konusu rolün nasıl oynanması gerektiği konusunda bilgilendirilirsiniz ajans tarafından ve size verilen replikleri ezberleyip oynamanız istenir kamera karşısında.
Öncelikle sizi kameranın karşısına alırlar ve kendinizle ilgili boy, kilo, geçmiş deneyimleriniz ile ilgili bilgi vermenizi isterler. Karşıdan ve profilden görüntünüzü kaydederler sonrasında da size verilen rolü oynamanızı isterler.
Yolunuz açık olsun.
Sevgiler.